Ida tipser

FÅ 2 STELLA GRATIS

17. september 2014

Annonse

God dag, alle sammen ♥

I dag dro jeg ikke på skolen, noe som er skikkelig kjipt. Men jeg skal holde meg i ro til i morgen, og satse på at formen og foten er helt tipp topp da. Kjenner at det gnager helt sykt på samvittigheten å være borte fra skolen, så ettermiddagen skal nok brukes på skolearbeid.

Men akkurat skal jeg blåse i den dårlige samvittigheten min, og nyte en kopp te sammen med et rykende ferskt Stella. Er det noe det blir lite av i min studiehverdag, så er det å lese andre ting enn pensum. Men nå skal jeg kose meg i Stella-universet, med artikler om mote (okei, mote bryr jeg meg egentlig ikke om), skjønnhet og selvutvikling. Stella er ikke et kleint kjerringblad som forteller deg hvem du skal være og hva du skal kjøpe, det føles mer som å få tips og inspirasjon fra en god venninne. Glemte jeg å nevne de digge matoppskriftene? Kjipt for meg at jeg prøver å faste i dag…

 

I samarbeid med Stella, gir jeg dere nå muligheten til å få to utgaver av Stella helt gratis. For å benytte deg av tilbudet, gå inn HER og fyll inn din info

Hvis du ikke ønsker å fortsette å abonnere på Stella etter de to gratis utgavene, må du huske å si opp abonnementet ditt. Det er ingen kjøpsforpliktelse, og du kan si opp abonnementet når som helst.


Nyt Stella-tilbudet, nå gir jeg meg selv en time med avslapping før jeg skal tygge løs på kalender og to do-liste. Det er ikke bare skolearbeid gnager på meg, jeg har så utrolig mye som skal gjøres. Noe sier meg at det egentlig er oppkjøringen som plager meg, for den nærmer seg med stormskritt. Kanskje det er den som ligger og ulmer, og får det til å føles som om alt snart raser ned i hodet på meg? Det skal bli godt å få den overstått, enten om det blir stryk eller bestått. Jeg gruer meg så mye at jeg mest sannsynlig kommer til å ha på meg bleie den dagen.

Blogges senere, jeg har tross alt lovet dere noen London-tips! ♥

7 Comments

 • Reply Dorte 17. september 2014 at 14:03

  Hei 🙂 jeg har lest bloggen i årevis, men nå i det siste syns jeg det har vært veldig mye annonser, og ikke «vanlige innlegg». For min del blir det nesten til at jeg bare blar meg forbi annonse-innleggene, for jeg er ikke interessert i å kjøpe noe bare fordi en blogger har det. Jeg er av typen som ikke responderer godt på annonser hos bloggere 😛

  Syns bare det virker som at du blogger mer annonser enn normale innlegg om dagen, noe jeg syns er kjipt. Håper jeg fikk dette til å høres ut som konstruktiv kritikk, og ikke en ren klage 🙂

 • Reply silje <3 17. september 2014 at 14:52

  god bedring.

  tror kanskje jeg skal abonnere.

  elsker bloggen din.

 • Reply Ida Wulff 17. september 2014 at 15:54

  silje: tuusen takk, så hyggelig!

 • Reply Ida Wulff 17. september 2014 at 15:58

  Dorte: Hei! 🙂 Det er ikke mer annonser enn vanlig innlegg. Jeg setter pris på konstruktiv kritikk, men da bloggen er all min jobb og inntekt kommer det til å være en del annonseinnlegg så lenge jeg holder på med blogg. Jeg prøver alltid å skrive noe i tillegg til reklamen når jeg har reklameinnlegg, slik at det skal være interessant for de som ikke er interessert i produktet/reklamen også. Håper du overlever det, og takk for at du har lest bloggen min så lenge 🙂

 • Reply Ida 17. september 2014 at 17:40

  Jeg har også oppkjøring om et par uker, og kjenner også at det påvirker meg veldig. Går rundt og er litt stressa absolutt hele tida, og føler at det er umulig å få kontroll. Kanskje det er spesielt siden jeg er 22 år, og at «alle» rundt meg allerede har lappen, og jeg dermed føler jeg at det er et stort press på å klare det på første forsøk fordi jeg allerede har brukt lang tid.

  Uansett, vi klarer dette! Lykke, lykke til 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. september 2014 at 19:01

  Ida: uff, det er forferdelig. Masse lykke til!!

 • Reply Anonym 18. september 2014 at 11:57

  Hvorfor gidder du seriøst å faste?? Hvorfor ikke bare spise sunt og normalt 80% av tiden og ligge i et MODERAT kaloriunderskudd, og kunne unne deg mer «usunn» mat de resterende 20% av tiden? Du vil fremdeles oppnå underskudd ila en uke om du klarer å gjøre dette strukturert.

 • Leave a Reply