Uncategorized

TEKOPP OG SUTREKOPP

17. september 2014

Er det bare jeg som benytter enhver anledning til å sutre litt når jeg er sliten? Haha. I dag har jeg vært på legevakten og fått antibiotika fordi jeg har fått betennelse i foten, og det var nesten så jeg gjorde en mystisk innsjekking på «Tønsberg Legevakt» på Facebook, for så å la være å svare hvis folk hadde skrevet «hva har skjedd???» i kommentarfeltet. Neida. Død over dere som gjør sånt. Slutt med det.

Jeg krysser fingrene for at foten min blir bra fort, og for at jeg ikke blir dårlig av antibiotikaen. Kjipt hvis jeg får heftig diaré midt i en forelesning. HAHA. Nesten enda kjipere å gå glipp av forelesninger.

Føler dere også at dere blir syke av venteværelser på legevakt, legekontor og sykehus? Jeg føler at jeg puster inn sykdommer, og at immunforsvaret mitt bøyer seg for alle slags ekle bassilusker. Vasket til og med iPhonen grundig da jeg kom hjem derfira i dag.

Nok tull og tøys, nå skal jeg legge meg og sove. Er stuptrøtt, etter å ha sett «The Killing» med mamma i flere timer ♥

28 Comments

 • Reply Anniken 17. september 2014 at 05:54

  Jeg opererte bort et ekstrabein i foten i går og har ikke sovet et sekund i natt. Sykmeldt i to måneder og gips i 6 uker… NÅ kan jeg synes skikkelig synd på meg selv og believe me, I do! 😛 Synd at første gang jeg får gips er jeg 23 år og ikke 10 år, ingen vil tegne på den nå…

 • Reply Anniken 17. september 2014 at 05:55

  PS: Har tilgode å skrive en Facebook-status om det… Haha 🙂

 • Reply Cam 17. september 2014 at 07:28

  Heldigvis er Tetralysal en veldig snill og mild antibiotika(hvertfall mot min kropp), så mest sannsynlig slipper du syke bivirkninger! God bedring:)

 • Reply Anonym 17. september 2014 at 08:05

  God bedring Ida!!:) Jeg har et spørsmål jeg hadde blitt utrolig glad for svar på: Celinebrillene dine. Er det New Audrey eller Audrey? (Hvis det er New Audrey står dette tallet inne i brillen: «41805»).

 • Reply Josefine Fevang 17. september 2014 at 09:30

  God bedring.. jeg har betenelse fra foten og opp i låre. Så kjenner til smerten og hvor utrolig kjedelig det greiene her er. Men god bedring.

 • Reply Cecilia Catharina 17. september 2014 at 09:55

  Uff da, håper foten blir bra snart, og at betennelsen blir borte 😀

 • Reply Marion 17. september 2014 at 11:11

  Japp, kjempe logiskt; la oss samle en masse syke mennesker i samme rom sånn at vi kan plukke opp et par sykdommer ekstra når vi alikevell er syke. Hvorfor bare ha betennelse i foten når du kan få ha omgangssyken, influensa, øyekatarr og lus i samme slengen 😀

 • Reply Ane 17. september 2014 at 11:40

  Føler ikke minst jeg blir syk av kollektivtrafikk, særlig i Oslo!

 • Reply Ida Wulff 17. september 2014 at 11:50

  Marion: hahaha, true!

 • Reply Ida Wulff 17. september 2014 at 11:53

  Anniken: oii, hørtes ikke godt ut :O masse god bedring til deg <3

 • Reply Marianne 17. september 2014 at 12:48

  Haha hater når folk sjekker seg inn sånn, eller skriver en annen mystisk status og enten unnlater å svare eller skriver «kan sende pm» om noen spør!

  God bedring! Krysser fingrene for ikke noe antibiotikatull 😉

 • Reply Charlotte Tunes 17. september 2014 at 13:53

  Jeg blir syk hver gang kjæresten min er syk… For han får «mannesyken» og syter hull i hodet på meg, haha! God bedring skjønne deg <3

 • Reply Ida Wulff 17. september 2014 at 13:58

  Charlotte Tunes: Haha! Tusen takk <3

 • Reply Susanne 17. september 2014 at 15:35

  Haha! du får meg alltid til å le! Du skriver så morsomt! Må alltid lese ALT på din blogg. Hos andre er det litt skummlesing å titting på bilder, men hos deg, leser jeg hver linje, for du er så tørrvittig og jeg ler meg i hjel xD TAKK! 😀

 • Reply Anonym 17. september 2014 at 15:42

  haha er nok mer skittent hos deg enn på legevakten der de desinfiserer hele tiden, alt mulig. Så no worries!

 • Reply Ida Wulff 17. september 2014 at 15:54

  Susanne: <3

 • Reply Julie 17. september 2014 at 18:39

  Jeg har gått på den typen antibiotika flere ganger, og får alltid dårlig (veldig dårlig!) mage hvis jeg ikke drikker en god del Biola når jeg begynner på pillene OG når jeg slutter på de. Hett tips!

 • Reply Ida Wulff 17. september 2014 at 19:01

  Anonym: ja, det nummeret stemmer 🙂 er New Audrey

 • Reply :) 17. september 2014 at 20:32

  Pass på å ikke sole deg når du går på disse tablettene. De er ikke snille mot huden i etterkant av soling, og du risikerer skader i huden. Jeg gikk selv på disse pillene, og tenkte at det ikke spilte sånn altfor stor rolle en dag i april. Men det gjorde det… 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. september 2014 at 20:35

  :): hei 🙂 det sa de på apoteket også, men hvordan skader den huden?

 • Reply Helene 17. september 2014 at 21:21

  Du kan lett få pigmentflekker når en går på antibiotika. Derfor bør du unngå sol. Samt også diaré og sopp i underlivet. Så melkesyretabletter/vagiitorier til magen og underlivet er lurt. Men ikke ta melkesyretab samtidig som antibiotika. En time før eller etter.

  😊

 • Reply Ida Wulff 17. september 2014 at 21:29

  Helene: takk for råd 🙂

 • Reply Ingrid 17. september 2014 at 21:44

  «Neida død over dere som gjør det», enig og ler meg ihjel!

 • Reply LO 17. september 2014 at 22:02

  Haha, bloggpostene dine får meg alltid til å le! Jeg går også på MH, og er ganske sikker på at vi har noen fag sammen. Hvis du får diaré under en forelesning en gang, så skal jeg få det sammen med deg …… 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. september 2014 at 22:03

  LO: hahaha, så snilt av deg 🙂 bare roper ut jeg, da – så joiner du!

 • Reply Sykepleier 24. september 2014 at 21:04

  Litt biola under kuren holder kontroll på magen! Den tilfører de gode tarmbakteriene som antibiotikaen tar livet av. Jeg jobber på sykehus og der oppfordrer vi alle som står på AB til å drikke biola hver dag. 🙂

 • Reply KarinS 3. oktober 2014 at 18:00

  Liker du the Killing, MÅ du se The Fall???..

 • Reply Ida Wulff 3. oktober 2014 at 18:27

  KarinS: elsker det! Takk for tips 🙂

 • Leave a Reply