Ida tipser

GUTTEKVELD OG JENTETING

19. september 2014

God kveld, darlings ♥

Mamma er ute, så jeg har guttekveld med pappa. Her har bordet vært fylt med skruer, bruksanvisninger, øl og burritos – jeg var så dum at jeg kjøpe et skoskap på Jysk. Billig møbel = masse jobb. Dessuten er det tydeligvis en tilbakestående hest som har tegnet bruksanvisningen, for den var ikke til å forstå. Men, nå er det vinglete skoskapet oppe og står, og papsen og jeg ligger i hver vår krok med Mac’en på magen og Idol på TV-skjermen. Tror vi følger sendingen med et kvart øye hver.

Ellers har jeg øvelseskjørt masse i dag, noe som igjen har resultert i at jeg har fått gjort masse ærender. Klarte å innbille pappa at vi måtte ha realistiske kjøreturer med virkelige gjøremål (haha), så da ble det jo skoskap, knagger, rammer og det hele i dag.

 


Annonselenke

Forrige gang jeg var hos frisøren min og satte på Hairtalk extensions, anbefalte hun meg en ny glattetang fra GHD. Jeg har kjøpt GHD av Merethe før, og tar alt hun sier om den slags for god fisk. Merethe er bare best ♥

Vel, glattetangen er ganske ny, og den heter GHD Eclipse. Det er seriøst det SYYYYKESTE stylingverktøyet jeg har eid noen gang.

♥ Den glatter store mengder hår på en gang, jeg kan dele inn håret mitt i 4 deler og glatte alt på TO minutter!!! ♥ Den er mindre varm og dermed mindre skadelig for håret, likevel glatter den bedre enn alle tidligere GHD-tenger (ja, jeg har/har hatt alle) ♥ Den kan glatte, kreppe, bølge og krølle – i likhet med de fleste glattetenger ♥ Krøllene man lager med den blir sykt fine ♥ Den blir varm på 10 sekunder 

Er ikke krøllene fine? Jeg elsker dem, og jeg elsker GHD Eclipse så innmari høyt. Skikkelig fin er den også.

Hvis du vil kjøpe GHD Eclipse, så finnes den her.

Må nevne at GHD Max (den store) er en veldig god nummer to. Den har jeg brukt slavisk i to år nå, og det er den jeg bruker for å få den store bøyen nederst på håret i hverdagen.

Så, det var årets tips fra meg!


Når vi først snakker om hår…. Er det noen som kjenner til en helt ekstremt dyktig fargespesialist? Jeg ønsker meg så innmari å få tilbake min egen hårfarge, som er kommunegrå/brun, men frisøren min vil ikke prøve. Så jeg trenger en som bobmesikkert klarer det, uten å gi meg en rød, grønn eller grumsete hårfarge. For daaaa blir jeg ikke særlig blid…. Haha, er det noen som kjenner Norges flinkeste hårfarge-ekspert? Jeg svømmer dit om jeg må. Er så lei av ettervekst.

Nå skal jeg spise hvit sjokolade og se videre på Senkveld. I morgen skal jeg til Oslo med familien, hvor vi skal feire mamma og pappa sin bryllupsdag. Gleder meg ♥

53 Comments

 • Reply Victoria Wisløff 19. september 2014 at 22:45

  Kos deg resten av kvelden!

 • Reply Anonym 19. september 2014 at 22:59

  Julie Jakobsen (juliejakobsenhair på instagram) fra Glød i Fredrikstad fikk mitt hår fra svart med kommunebrun(hehe) ettervekst til hele håret i min naturlige farge uten at det ble noe særlig(litt blir det jo) mer slitt enn det var fra før.

 • Reply Kristina 19. september 2014 at 23:08

  Ble mildt sagt lei alt strevet med ettervekst selv og har akkurat gått fra blondt til mer «min» farge, som også er kommunegått/brunt. Blir en runde til før det blir akkurat slik jeg vil ha det, men overgangen er hva jeg vil kalle «smuud». Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Tilbake til poenget; jeg bruker Blanzera som ligger på Løkka. Fantastisk salgong med behaglig atmosfære, gode frisører, og ja.. de har egentlig alt jeg ønsker meg ved en salong. Du blir sett, hørt og tatt godt vare på.

 • Reply Kariline 20. september 2014 at 00:22

  Elisabeth/hendrix hair, pilestredet! 👍

 • Reply MariaB 20. september 2014 at 00:24

  adam og Eva i nedre slottsgate i Oslo!

 • Reply Nora 20. september 2014 at 00:32

  Hei Ida

  Jeg er veldig kresen på hår og har vært hos de fleste frisørsalonger i Tønsberg uten hell, frem til jeg fant den perfekte frisøren Agnete ( Tango Horten). Jeg blir alltid fornøyd. Hun er kjempe flink med farger.

 • Reply Marit 20. september 2014 at 00:46

  Karoline Halleby på ZEN hairlounge i Drammen er syyykt flink med farge. Hun jobber også med reklame/film etc. Makeupartist for TV2 også. Dyktig!

 • Reply Anonym 20. september 2014 at 01:17

  Ronny Nordhagen på Adam og Eva gamlebyen, Oslo. Han er kjempeflink:D

 • Reply Anonym 20. september 2014 at 01:18

  Charlotte Elveland hos Jan Thomas! Fantastisk flink!! Har aldri vært fornøyd med fargen etter tidligere frisørbesøk, så kom jeg til henne! Prøv!!

 • Reply Eli 20. september 2014 at 08:46

  Silje Walberg hos Hendrix hair pilestredet er råflink! http://instagram.com/siljewalberg 🙂

 • Reply maria 20. september 2014 at 09:36

  Carina på Hendrix hair majorstuen er kjempeflink med farge 🙂

 • Reply Maria 20. september 2014 at 10:03

  Isabelle Calderon på Hendrix Hair avd. Frogner! Hun er utrolig dyktig og har spesialisert seg på farge. Du kan jo sjekke henne på instagram (@isabellesc), der legger hun ut en del bilder av det hun har gjort:).

 • Reply Camilla lea 20. september 2014 at 11:13

  Jeg var hos Parisa på På Håret uranienborg i går da jeg ble anbefalt henne til å farge. Veldig fornøyd med henne ! 🙂

 • Reply Kristin 20. september 2014 at 11:42

  Julie Jakobsen (instagram: juliejakobsenhair) fra Glød i Fredrikstad 🙂 utrolig flink!

 • Reply Cecilie 20. september 2014 at 11:58

  Min navnesøster Cecilie Efford. Vel verdt flyturen til Bergen for en visitt hos henne. Hun jobber hos Dadahair, Lanza, og Mazzella & Palmer. Hun er helt rå på farge og hår!!

 • Reply Anonym 20. september 2014 at 12:05

  jeg har en veldig spesiell farge som er umulig å lage helt lik, så jeg fikk bare frisøren til å farge det så nærmt som mulig, også bare lot jeg det vokse ut. jeg som kjenner håret mit klarte å se hvor etterveksten gikk, men ingen andre:)

 • Reply Anonym 20. september 2014 at 12:13

  Hvor blir det av Londontipsene?

 • Reply Karre om gratis dejting 20. september 2014 at 12:19

  Sååååå fint hår! 🙂

 • Reply siri 20. september 2014 at 12:25

  Vet Rebecca Wang på la bionda nederst i bogstadveien på Majorstua har klart det på flere av mine venner. Hun har tatt masse fargespesialiserende kurs.

 • Reply Camilla Korsnes 20. september 2014 at 12:36

  Sprøtt fin på håret!!!!

 • Reply marte 20. september 2014 at 12:48

  Hebbe på Floww Briskeby! Lange ventelister, dog

 • Reply Helene 20. september 2014 at 15:25

  Renée på Floww er heelt fantastisk flink! Anbefaler på det varmeste.

  http://www.floww.no

 • Reply Selina 20. september 2014 at 16:22

  Alle på made in heaven I Sandnes er eksperter. Helt sykt. Vanskelig å få time hos senior stylistene, og ganske dyrt, men helt verdt det!♥

 • Reply Maylen 20. september 2014 at 16:25

  mariell på dugg frogner fikk håret mitt fra knallrødt til blondt på en dag(!) uten at det ble veldig slitt. Hun er veldig flink til å se hva man kler. Tror hele bodø sørget når hun flyttet til oslo…. 😉

 • Reply Anonym 20. september 2014 at 18:21

  Emilie på Hair & There Tasta (Stavanger) eller Morten Hair & There Haugesund! Begge er en del av wellas fargeteam, og reiser rundt i landet å har kurs/show for andre frisører. Utrolig dyktige, anbefales

 • Reply Kristine 20. september 2014 at 19:27

  Silje Walberg (Hendrix har Pilestredet)!!! Utrolig flink med farging.

 • Reply Lena Marie 20. september 2014 at 19:43

  Jeg bruker Garagen i Larvik! Etter at de reddet meg ut av en hjemmefargingskrise i 2011 har jeg sverget til dem 🙂

 • Reply K 20. september 2014 at 21:41

  Jeg hadde akkurat samme problem, og jeg farga bunnen min «ombre»,sånn etterveksten fløt mer ut i resten av håret mitt, og jeg er veeldig fornøyd 🙂 kanskje dette er noe for deg? Må legge til at jeg hadde like lyst hår som deg, men tror min naturlige farge (etterveksten altså) er ganske mye lysere. Vil tro det da også er lettere for frisøren din å gjennomføre? 🙂

 • Reply Anonym 20. september 2014 at 23:49

  Du er nødt til å prøve en av de flinke jentene hos Jersey på Frogner, bare sjekk håret til http://stylista.no/blog/nettenestea , hun klipper og farger håret hos dem hver gang og jeg lover deg du vil bli skikkelig fornøyd, nå er det ingen andre enn jentene hos Jersey som får røre mitt hår .. 🙂 De er RÅ på farge og de er også RÅ på å faktisk se hva som kler deg og dine hudtoner og de slipper deg ikke ut, før du også er helt, helt fornøyd, de er også ekstremt flinke på klipp og forteller deg ærlig, hva de kan gjøre og hva de kan vente med, jeg kan foreksempel kun stusse håret foreløpig, til jeg har fått litt lengre hår, men til gjengjeld kommer jeg alltid ut med en farge på håret som alle misunner meg.. 🙂 Prøv dem og du vil ikke angre … 🙂

 • Reply Anonym 21. september 2014 at 00:34

  Spør på «på håret» på Huseby i oslo

 • Reply Ingvild 21. september 2014 at 11:41

  Kan du please skaffe rabattkode hos buyhelse?? De har satt opp prisen på poncho:(

 • Reply Ida Wulff 21. september 2014 at 11:55

  Ingvild: Hei 🙂 Det er nok fordi det er en større og bedre poncho enn den forrige! Skal se hva jeg kan få til

 • Reply Marita 21. september 2014 at 13:05

  Johanne Drevvatn som jobber på frisørstuo i Mosjøen er en tryllekunstner når det gjelder hårfarging!

 • Reply A 21. september 2014 at 18:41

  De er utrolig dyktige på Gevir, enten på Løkka eller Eger. AG (Anne Grete) Starheim, Linn Linnea eller Evelyn kan anbefales på det sterkeste 🙂

 • Reply Jenny 21. september 2014 at 21:35

  Prøv Celeste Hair design i øvre slottsgate. Jeg har hele tiden slitt noe veldig med det blonde håret mitt.. jeg er jo som de fleste «blondiner» noe litt annet. I mitt tilfelle så er jeg egentlig brunette. Jeg gikk inn der og ba om en annen farge, og jeg skal si Emeli gjorde susen. Hun gjorde altså mitt bleika hår om til en farge som jeg lett kan spare ut! Hun var skikkelig inspirert og sminket meg da jeg satt i vasken og ventet. Det var så verdt hver eneste krone, og du blir garantert fornøyd!

 • Reply Camilla 21. september 2014 at 23:03

  Har aldri vært så fornøyd med en frisør som jeg er nå, frisøren min fikk meg tilbake til min gamle hårfarge ( lys blond, fra brunette) på 4 timer. Ikke noe grønt, gult, orange eler noe grums. Hun heter Kristine og jobber på Kutt Grunerløkka, hun er rå!

 • Reply Aurora 22. september 2014 at 00:23

  Modern design i Tønsberg, er rå flinke! Litt dyre, men absolutt verdt det. Føler meg i trygge hender med en gang jeg bare kommer inn døren.

 • Reply Anonym 22. september 2014 at 00:42

  Maria Hove på Adam og Eva aker brygge. Hun er helt fantastisk på farger! Hun har kunder langveis fra, blandt annet en som flyr fra stavanger for å komme til henne.

 • Reply Birgitte 22. september 2014 at 00:47

  Nadia hos La Bionda i Bogstadveien 😉 hun er helt magisk!!

 • Reply Anonym 22. september 2014 at 09:42

  Baris som eier Beauty House på Frogner

  Er heeeelt rå på farge… Du kan jo Google han 🙂

 • Reply Lise 22. september 2014 at 12:25

  Jeg må si deg, det er ikke sikkert du digger den kommunegrå fargen like godt når du har brukt maaasse penger på å få til akkurat det. Har lenge tenkt samme tanken som deg, sykt stress med ettervekst og kjip gulfarge som kommer snikende etter noen vask. Jeg dro hvertfall til frisøren og fikk laget en «baylage» som er det nye ombre, og tenkte at dette blir supert.. Veeel, nå husker jeg hvertfall hvorfor jeg startet med den blekingen og lysningen av håret for mange år siden. Kommunegrått er kjedelig, og jeg føler meg ikke like glam som da jeg gikk ut fra frisøren med nyfønet hår og glans til månen. Nå angrer jeg på tusenlappene jeg la igjen og heller skulle stripet det for litt mer spill i det blonde. Grå mus er det vel ingen som vil være? Og det er ikke frisøren sin skyld, men kommunegrå – ja den er faktisk grå…. Hilsen meg, som ville bytta hårmanke med deg in a sec!

 • Reply Ida Wulff 22. september 2014 at 12:30

  Lise: Hei! 🙂 Så kjipt at du ikke ble fornøyd med det. Det jeg har tenkt, er at jeg vil ha min egen farge med lyse striper. så for å få til det, må jeg starte med å farge en kommunegrå ombre, og så ha lyse striper i denne. Eller noe… Komplisert, haha 🙂

 • Reply Marie 22. september 2014 at 18:45

  Thomas Mørk som eier og driver Loud Hair på Løkka og Skøyen. Harry salongnavn, jeg vet, men han er en av verdens beste frisører og fargeeksperter.

 • Reply Ellen V 22. september 2014 at 23:00

  Mia Soleim på Loud Hair! @Miasiren på insta😄👍

 • Reply Marthe 23. september 2014 at 12:48

  Mariann på bibbis frisør avdeling Kirkeveien! Fantastisk dame som virkelig vet hva hun driver med!

 • Reply Anne Mette 23. september 2014 at 18:11

  Heisann 🙂

  Håret ditt e nydelig ! Må eg til Salong for og feste på hair talk extensions ? Eller kan en bestille det på nett ? Såg veldig bra ut .

  Klem Anne Mette

 • Reply Ida Wulff 24. september 2014 at 09:47

  Anne Mette: ja, det må du gjøre i salong 🙂 klem!

 • Reply Kine 24. september 2014 at 19:11

  Ida Gustavsson på Dugg Løkka er en magiker med farge. Bruker AVEDA produkter, og hun er utdannet tekninker og educator. Alle kan få et mørkt hår lyst, men jeg har aldri vært så fornøyd med å få farger til å matche som hos Ida!

 • Reply Anonym 26. september 2014 at 11:50

  Der Kristina Andersen går i Kristiansand, hos komponisten! Marianne 🙂

 • Reply Louise 1. oktober 2014 at 10:53

  AG ( Anne Grethe Starheim) på Gevir er sinnsykt flink med farger!!

 • Reply Anonym 8. februar 2015 at 00:18

  har hun Isabelle Calderon på Hendrix spesialisert seg på farge? Hvilket kurs har hun gått? Jeg hadde en vennine som gikk på Hendrix som var misfornøyd… Det er ikke alltid bra når du tror det er bra.

 • Reply Ida Wulff 8. februar 2015 at 00:38

  Anonym: jeg har aldri gått hos Hendrix 🙂

 • Reply Jeanette 23. februar 2015 at 23:18

  Ida på dugg ja! Skriver under på den

 • Leave a Reply