Hverdagsliv

LENGE LEVE KJÆRLIGHETEN

21. september 2014

I dag har mamma og pappa vært gift i 23 år. Hipp hurra ♥

Derfor var vi i Oslo i går, for å feire litt sammen – firkløveren vår. Etter at lillebror flyttet til Oslo, må vi nesten dit for å henge alle sammen. Jeg får egentlig nok Oslo-pendling i hverdagen, men i går fikk jeg kjøre hele veien, så da fikk jeg en ordentlig kjøretime ut av det.

Da vi kom til Oslo startet vi opp i den alt for travle Mathallen. Men gud, for et fantastisk sted for oss som liker gode råvarer og ordentlig mat. Vi satte oss ned i det spanske hjørnet og spiste litt tapas, og det smakte kjempegodt. Dog er aliolien ikke i nærheten av den jeg lager selv – etter pappas oppskrift. Vi kjøpte oss makroner også, etter tips fra en bloggleser. Den med salt karamell gjorde at jeg fikk lyst til å gi opp livet mitt, bare flytte inn på et lite rom og sitte der og spise makroner med salt karamell til jeg dør.

Etter besøket i Mathallen, ruslet vi litt rundt i Oslos gater før det var på tide med middag og show på Wallmanns Salonger. Det ligger bare en liten spasertur fra Mathallen så de to var en perfekt lørdagskombo.

På Wallmanns ble vi plassert i en koselig liten bås, og fikk servert popcorn mens vi ventet på at showet skulle starte. Er det noe som kan gjøre meg skikkelig klein, så er det musikaler og situasjoner hvor noen står og opptrer mens de ser deg rett i øynene. På Wallmanns er det servitørene som underholder hele kvelden, så jeg ble klein ved flere anledninger. Men herregud, for noen flinke folk. Og god mat. Og god stemning.Vi fikk servert 4 eller 5 retter, jeg mistet tellingen etterhvert.

Etter en sjokoladedessert som smeltet på tungen, trillet vi hele veien hjem til Tønsberg igjen. Med meg bak rattet! Pappa snorket i baksetet, mamma satt ved siden av meg som kjørelærer, og jeg sang som vanlig av full hals selv om jeg ikke kan synge. Men bryllupsdagen til mamma og pappa måtte jo hylles, så da Aerosmith sin «I don’t wanna miss a thing» klinget gjennom radioen, klarte jeg ikke å dy meg. Flaks for pappa at han sov ♥


Gjett hva, jeg er blitt syk igjen. Det er andre gangen på kort tid, og jeg skjønner ikke hva som skjer. Jeg hadde jo helt sluttet å være syk, og nå banker forkjølelse og feber på døra mi oftere enn vanlige gjester. Jeg orker det ikke, og jeg har ikke tid – men kanskje det er akkurat derfor det blir sånn.

Nå må jeg løpe, skal snyte meg stygt.

35 Comments

 • Reply Synnøve Horn 21. september 2014 at 13:33

  Hvor er skoene dine fra? 🙂

 • Reply Anonym 21. september 2014 at 13:43

  Hei! Du bør sjekke deg for kyssesyken:)

 • Reply Siri 21. september 2014 at 13:45

  Kan du ikke dele oppskriften på aiolien?:) sikkert flere enn meg som lurer!

 • Reply Anonym 21. september 2014 at 14:34

  På det første bildet der ligner du SYKT på hun Maria som var med i forrige Paradise Hotel-sesong! Sundby tror jeg! Haha, du er selvsagt hakket penere altså!

 • Reply Ine 21. september 2014 at 14:49

  Det så og hørtes ut som en superkoselig lørdag! 🙂

  Har ennå til gode å komme meg innom mathallen når jeg er i Oslo …

  Den aioli-oppskrifta til pappa’n din hørtes spenende ut. Kan du ikke dele den med oss? Eller er det en «familiehemmlighet»? 😉

 • Reply Ida Wulff 21. september 2014 at 14:50

  Anonym: var i tvil om at jeg skulle legge det ut, det er nemlig min sterkt hatede høyreside, haha!

 • Reply Ida Wulff 21. september 2014 at 14:51

  Synnøve Horn: Din Sko 🙂

 • Reply ninni 21. september 2014 at 15:44

  Hvor er jakken din fra?

 • Reply Marte 21. september 2014 at 17:12

  Det så superkoselig ut! Må få kommet meg til Mathallen selv ? har aldri vært der! Noen tips, kanskje?

 • Reply E 21. september 2014 at 18:03

  Jakken din var perfekt! Hvor er den fra? 🙂 Er det lenge siden du kjøpte den? God bedring 🙂

 • Reply ada 21. september 2014 at 18:14

  Hvor er den fine jakken fra?

 • Reply Andrea 21. september 2014 at 18:29

  hvor er jakka di fra? superfin!

 • Reply Thea 21. september 2014 at 19:24

  Hallooo, opplevde å bli syk to ganger på to uker jeg og.. Første gangen var jeg ikke såå dårlig, andre gangen var jeg i veldig dårlig form. Har klart å holde meg frisk enn så lenge, men pass på å ha nok klær – og ikke gjør som meg som dro ut da jeg var halvdårlig. Formen blir liksom ikke bedre av det!! Utrolig mange på MH som er syke for tiden tror jeg, så watch out for basiller :p

 • Reply Tara 21. september 2014 at 19:36

  Du er så flott! Og hvor er jakken fra? 🙂 For meg hjelper det å ta hvitløkstabletter og c-vitamin hver dag i høst-og vinterperioden, men jeg har likevel halsbetennelse på besøk litt for ofte!

 • Reply Amanda Louise 21. september 2014 at 19:44

  Håret ditt er så utrolig vakkert! Brukte du eclipse-rettetangen her også? Har en GHD rettetang selv men sliter med å bølge håret mitt med den fordi jeg har for tjukt og stritt hår..

 • Reply C 21. september 2014 at 19:54

  Hvor er jakken din fra?? Den var utrolig fin!!

 • Reply Anonym 21. september 2014 at 20:13

  hvor er jakken fra? 🙂

 • Reply Ane 21. september 2014 at 21:15

  Har det sånn jeg også, har vært avogpå syk i snart en månede nå. Jeg som aldri pleide å bli syk! Dumme høst..

 • Reply Katrine 21. september 2014 at 22:33

  Du er så mye finere med kortere hår!

 • Reply jeanette 21. september 2014 at 22:35

  Hvor er den fine jakken din fra? 🙂

  For en koselig helaften da, med hele gjengen samlet 🙂 Gratulerer til foreldrene dine!

  Dette er nok et mer forebyggende tips, men lindrer og smaker godt likevel:

  En stor kopp

  kokende varmt vann

  skiver sitron

  skiver/biter fersk ingefær

  en dæsj honning

  Dette er mirakeldrikken min, og smaker veldig godt 😀

  God bedring!

 • Reply Kristine 21. september 2014 at 23:05

  Hvor er jakken din fra? Du ser smashing ut!

 • Reply thea 22. september 2014 at 09:15

  Jeg synes ikke hun ligner på maria i det hele tatt!

 • Reply Iselin 22. september 2014 at 10:11

  Hvor er den svarte «vaffel»-jakken fra? Dødsfin!

 • Reply Ida Wulff 22. september 2014 at 10:15

  Iselin: Dorothy Perkins 🙂

 • Reply Sara 22. september 2014 at 11:08

  Du burde prøve å ta solhatt og svarthyll! Det hjelper på immunforsvaret 🙂 fås kjøpt på helsekost 🙂 god bedring!

 • Reply Ida Wulff 22. september 2014 at 12:30

  Kristine: tusen takk, den er fra Dorothy Perkins <3

 • Reply Ida Wulff 22. september 2014 at 12:31

  jeanette: tusen takk for det! 🙂 Jakken er fra Dorothy Perkins, kjøpt i London.

 • Reply Ida Wulff 22. september 2014 at 12:33

  Amanda Louise: ja, har brukt eclipse her også 🙂 anbefales på det varmeste

 • Reply Ida Wulff 22. september 2014 at 12:33

  Tara: Dorothy Perkins, kjøpt i London 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. september 2014 at 12:34

  Thea: den berømte MH-basillen! Haha, folk hoster jo i kor på forelseninger, ikke rart man blir syk egentlig. God bedring til deg <3

 • Reply Sine 22. september 2014 at 15:28

  Hei! broren din var kjekk! er han singel? Og hvor gammel er han? Hilsen jente 22 år.

 • Reply stud.med 1. oktober 2014 at 21:11

  Noe jeg har lært når det kommer til sår hals / forkjølelse – så er det at rå ingefær i vann funker kjempe godt mot forkjølelse. Du kan også tygge ingefærroten noe som skal funke bedre, men det er ikke alle som klarer dette.

  Av reseptfrie legemidler så funker legemidlet bisolvon (8mg) veldig godt. Dette burde da helst kun brukes når du har slimdannelse – nese, hals og bryst. Husk på å følge etter at du bruker en tablett tre ganger for dagen. Dette følger du i en uke eller så lenge som pakningsvedlegget sier at du skal gjøre.

  Gamle råd som, ullsokker, lue og votter er også meget lurt å ta i bruk, da hodet, beina og hendene frigir mye varme.

  Om du ikke har lyst å bruke tabletter eller ingefær så kan det hjelpe med varmepute over brystpartiet.

 • Reply Elise 5. oktober 2014 at 01:21

  God bedring da, så ut som en koslig feiring 🙂

 • Reply ida 9. desember 2014 at 21:25

  hei! vi skal ha juleball på wallmanns med skolen og jeg bare lurte på er det sånn at showet er hovedfokuset hele kvelden eller går det an å ha samtaler med de rundt bordet? haha. førstnevnte høres litt slitsomt ut synes jeg!

 • Reply Ida Wulff 9. desember 2014 at 22:31

  ida: Hei 🙂 Opplevde egentlig førstnevnte, men det var veldig bra altså!

 • Leave a Reply