Hverdagsliv

FAMILIEBURSDAG

28. september 2014

Herregud, så deilig det var å komme hjem til mor og far etter feiringen i Oslo. En varm dusj, på med tøfler, og så krype opp i sofaen til kaffe, kake og gaver. Jeg fikk MAC av mamma og pappa! Hadde jeg ikke vært så fyllesyk skulle jeg tatt en skikkelig gledesdans, det er ingenting i denne verden jeg trengte mer enn en Mac akkurat nå. Noen ganger kan jeg begynne å gråte når jeg sitter med Mac’en min, fordi jeg blir så frustrert og sint over hvor lang tid den kan bruke på å reagere på et enkelt tastetrkyk. Så HURRA, endelig ny Mac! Nå blir det 100 ganger bedre å blogge. Og dessuten er det en Macbook Air, så det blir 100 ganger lettere å drasse den med seg på skolen også. Lei av å ha blodutredning på skuldrene på grunn av for tung veske, haha. Hurra! ♥

All slekten min i Tønsberg er bortreist, det er jo høstferie nå. Så det ble bare mamma, pappa og meg, men på kvelden kom lillebror på besøk fra Oslo også. Pappa lagde god mat, og vi trillet rundt på gulvet her alle sammen. Det er vel en grunn til at jeg drømte at jeg var gravid i natt. Haha, snodig drøm i grunn. Drømte at jeg snart skulle føde dette stakkars barnet, men det falt ikke i like god jord hos alle at jeg var gravid. Drømmen endte med at Idabestis sa «fuck det barnet i magen din», og jeg sa til henne at jeg aldri ville se henne igjen. *Knust hjerte-emoji* 

Nå er bursdagshelgen over, og selv om jeg har kost meg ekstremt mye, er det litt deilig. Jeg er så mett på både mat, søtsaker og oppmerksomhet, haha.

Det er leggetid for dette sovedyret nå, i morgen skal jeg på skolen og så skal jeg på et jobboppdrag etterpå 🙂 Nattinatt!

15 Comments

 • Reply Anonym 28. september 2014 at 23:32

  Gratulerer så mye med dagen som var! Har selv bursdag den 27. september:-) Det deilige med å ha bursdag i helgen er at man kan feire den på selve dagen og skeie ut heele helgen, men nå blir det deilig med sunt inntak av mat igjen, haha.

 • Reply Sissel 29. september 2014 at 00:00

  Omg på bilde nr 2 av deg ligna du syyykt mye på Serena i Gossip Girl!! Måtte kike 2 ganger før jeg faktisk skjønte at det var deg! Må også gratulere deg så mye med overstått, ser ut som du har hatt en alletiders feiring 😀

 • Reply vargas12 29. september 2014 at 07:14

  Gratulerer med 24-årsdagen og lappen Ida, du har all grunn til å være stolt.Dessuten så er du penere enn noen gang. Vakker er du!

  http://www.vargas12.com/2014/hae-er-du-ikke-vellykket-sier-du/

  Vargas

 • Reply Eilen 29. september 2014 at 08:01

  Åh, har så lyst på RENERE LIV boken. Vil du skrive et innlegg om den? 😀 🙂

 • Reply Marita 29. september 2014 at 15:22

  Du har det så lyst og fint hos deg! Skulle ønske du kunne ta bilder og vise hvordan det er blitt etter du har gjort om. Ønsker mer interiørinnlegg:-)

 • Reply Eli 29. september 2014 at 15:25

  Åh. Bursdager er så GØY! 😀 Snart er det min tur til å bli et år eldre. Jeg håper jeg også får en mac! 😛 hehe Tviler på det egentlig, men krysser fingrene! 😉

 • Reply Hanna 29. september 2014 at 16:58

  Hei, hvor er bh-en fra?

 • Reply Ida Wulff 29. september 2014 at 19:56

  Hanna: H&M

 • Reply Ida Wulff 29. september 2014 at 20:03

  Eilen: har så vidt begynt på den, men skal si i fra hvis jeg liker den! 🙂

 • Reply Lina 29. september 2014 at 20:32

  Ida! Hvor kjøpte du Kähler-vasen din? Eller er den også en gave?

  Jeg ønsker meg sånn den i gull, men jeg finner bare den minste utgaven.

 • Reply Ida Wulff 29. september 2014 at 20:36

  Lina: den kjøpte jeg på Lune Hjem i Tønsberg, men den er dessverre utsolgt over alt 🙁 Lages ikke mer… de får snart inn en i en mindre størrelse, jeg har allerede forhåndsbestilt den 😀 sjekk om det fortsatt går an på lunehjem.no eller på andre interiørbutikker.

 • Reply Lina 29. september 2014 at 21:35

  Ser ikke ut som at de har den i gull, men den er jo fryktelig fin i svart også 🙂

  Takk for hjelpen, Ida!

 • Reply mari 30. september 2014 at 12:55

  så fint bilde du har på veggen/på bordet 🙂 hvor er det fra?

 • Reply Sara 30. september 2014 at 14:50

  Hvor er sminkepungene i glitter fra? Så fine!

 • Reply Ida Wulff 30. september 2014 at 23:03

  mari: fra artelimited.com 🙂

 • Leave a Reply