Uncategorized

DRITSEINT PÅ TOGET

29. september 2014

God kveld fra toget. Jeg har nettopp sendt ut en sutrete snap så alle vennene mine skulle få med seg at jeg er på vei hjem fra Oslo, og mest sannsynlig ikke er hjemme før nærmere halv ti. Sånn er det å være pendler, si! *Nedtrykt emojo med svetteperle i panna* Jeg elsker å klage når jeg er sliten, tror et av nyttårsforsettene mine må være å holde kjeft – bare lide i stillhet, liksom. Ingen bryr seg om at andre er slitne, trøtte eller sure. 

I dag har jeg altså vært på skolen, og på en kjempespennende messe etterpå. Det skal jeg fortelle dere mer om i morgen. Nå skal jeg sitte på toget og suge inn andres hostebakterier og sutte på smoothien min mens Highasakite skriker meg i øret. Jeg skal hjem og varme opp middagsrester fra i går og ettersom det mest sannsynlig ikke er nok til å mette dragan i magan, skal jeg spise meg mett på Bueno og se på DRITSEINT MED EDEL på TV2 etterpå. Ah, som jeg gleder meg til det programmet. Flere med meg? 

Skal ikke bare klage og sutre. I stad da jeg stod på et offentlig toalett og følte meg stygg, jævlig og svett, kom det en jente bort til meg og sa at hun digget bloggen min og at jeg er MYE finere i virkeligheten. Tenk at jeg har så snille lesere ♥

8 Comments

 • Reply Julie Lillesæter 29. september 2014 at 21:08

  Håper du har hatt en fin dag i dag 🙂

  Ta gjerne en titt innom bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar og : )

 • Reply Tina 29. september 2014 at 21:36

  hva pleier du å kjøpe på smoothie xchange?:):)

 • Reply Oda 29. september 2014 at 23:31

  Hei Ida!

  Jeg leste på ett bloginnlegg nedenfor for en liten stund siden at du så det NRK-programmet som hadde en episode da de framstilte supermat som plasebo, og at du følte at det sluttet å funke. Jeg jobber selv på en helsekostbutikk og snakka med noen kollegaer om dette med placebo og supermat, og de (som er litt mer erfarne enn meg) fortalte meg da at placebo er påvist, og kan funke, men at dette kun fungerer over en viss periode (opp til seks måneder). Nå vet jeg jo ikke hvor lenge du har brukt supermat, og hvis du har merket en effekt så kan jo dette både være placebo og ikke. Men jeg ville fortsatt med det hvis det har funket for deg tidligere.

  Samtidig så har jeg diskutert med både kollegaer og venninner om den episoden, og for flere virket denne episoden svært useriøs. Altså, han begynner med å forklare at man holder lengst ut med sjokolade og pølser. Greit, dette gir veldig mye energi, men det fins svært lite næring i maten, så man ville vel overlevd men kroppen ville vært svært nedbrutt og ødelagt.

  Når det kommer til mat så må man jo nesten finne ut hva som funker best for seg selv og hva man selv tror på. For noen så funker supermat fett, men andre foretrekker og klarer seg fint med «vanlig mat», mens andre foretrekker vitamintilskudd. Det viktigste er jo at man finner noe som får en selv til å føle seg bra, både helsemessig og i sinnet.

  Jeg vet ikke om dette vil hjelpe, men for meg hjelper det å holde troen på Supermat. Jeg liker å tro at det ikke er placebo og at det faktisk funker. Også håper jeg du er blitt bedre!!

  Ellers håper jeg at du blir vandt til livet som pendler og at du heller koser deg på toget hjem:) Jeg syns du har en veldig fin, morsom og underholdene blogg, og litt klaging her og der får alle lov til.

  Nå ble dette himla langt, men håper du tar deg tid til å lese!

  Koz fra blogleser:):)

 • Reply Anonym 30. september 2014 at 11:13

  Digger deg så mye at jeg ikke har ord <3

 • Reply Charlotte Tunes 30. september 2014 at 12:52

  Litt sutring og klaging er alltid lov! Synes du virker som en superskjønn jente! 🙂

 • Reply Eline Nordli - 30. september 2014 at 19:35

  Så koselig å få høre sånn da. 🙂 Synes du skriver veldig godt, spennende å lese teksten i innleggene dine også!

 • Reply Anne Schjelderup 1. oktober 2014 at 01:10

  Idulf (hahaa, gøy, sant?)

  Du er ikke den eneste som har kjipe dager. Jeg måtte reise fra datteren min på 11 måneder i går for å møte til to avtaler på sykehuset denne uken… Heldigvis skal jeg hjem i morgen og jeg gleder meg sååå til å se henne igjen! Ikke et eneste ord kan beskrive hvor vondt det er å reise fra sine egne barn.. Ønsker deg en god dag, stå på med treninga og SLUTT å føle deg ekkel – du er nydelig 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. oktober 2014 at 09:37

  Anne Schjelderup: uffda, så trist! God tur hjem i morgen, og god dag til deg også 🙂 Tusen takk for fine ord <3

 • Leave a Reply