Mat

FAVORITTSALATEN

30. september 2014

Haha. I dag meldte jeg meg inn på treningsstudio igjen. Er flere måneder siden jeg har trent på et, og ettersom jeg går rundt og føler meg så jævlig ekkel om dagen, tenkte jeg at det var lurt. Jeg orker ikke engang å skrive noe komisk om hvor fælt det var å gå på et treningsstudio igjen, det er bare det verste i hele verden. 

I dag har jeg laget favorittsalaten min til lunsj og middag, jeg er stor fan av å lage mat til hele dagen på én gang. Dessuten lagde jeg så mye at jeg har skolelunsj i morgen også. Hei, økonomisk?!

Du trenger:

♥ Isbergsalat♥ Agurk♥ Paprika♥ Mais♥ Cherrytomat♥ Grov pasta♥ Fetaost♥ Strandaskinke/serranoskinke

Jeg valgte å steke serranoskinken på høy varme så den ble litt mer bacon-ish, men syns egentlig det smaker bedre når den ikke er stekt. Smak og behag! 

I kveld har jeg vært ute og kjørt en times tid, bare for å ikke glemme hvordan man gjør det. Q/A-innlegget om lappen kommer veldig snart 🙂 Nå er det Svenske Hollywoodfruer, så jeg skal sitte med puten foran ansiktet og se på Gunilla ødelegge livet sitt enda mer! 

18 Comments

 • Reply May-Lene i Edinburgh 30. september 2014 at 22:10

  Mmm, så godt det ser ut! Takk for supert lunsj-/middagstips, dette skal absolutt prøves 🙂

 • Reply Natalie 30. september 2014 at 22:17

  Hvor er lampen din fra? 🙂

 • Reply Mina 30. september 2014 at 22:47

  Et lite tips til dine tips for å være mer økonomisk! Du har skrevet: » Hvis du skal ha Sumo, Viaplay, Netflix og den slags; spleis med en venn». Det er vel ikke helt greit? Akkurat stått en del om at Netflix blant annet vil ta mer tak i dette. Ikke at jeg ikke kunne gjort det selv :p men kanskje greit å ikke oppfordre til det på bloggen!

 • Reply C 30. september 2014 at 23:19

  Hei. Hvor er bildet ditt fra? Likte det veldig:)

 • Reply C 30. september 2014 at 23:22

  Hei. Hvor er bildet ditt fra?likte det veldig:)

 • Reply Ida Wulff 30. september 2014 at 23:42

  C: det er fra artelimited.com, du finner det under popular prints 🙂

 • Reply Malin 30. september 2014 at 23:52

  Mina: Det er jo akkurat det samme som å dele Netflix med kjæresten, og tilogmed kona, og det er vel vanlig..? Dette utspillet fra Netflix må dreie seg om noe annet.

 • Reply Iselin 1. oktober 2014 at 00:12

  Ah, Gunilla irriterer meg så sinnsykt! I begynnelsen var det gøy, nå er det bare sinnsykt å se på… Men elsker resten av Svenska Hollywoodfruer da, super underholdning!

 • Reply Signe 1. oktober 2014 at 00:50

  Bytt ut den kjedelige isbergen med hjertesalat eller crisp! Smaker såååå mye bedre 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. oktober 2014 at 09:37

  Signe: enig, enig!

 • Reply Siri 1. oktober 2014 at 09:58

  Hei! Tips til god og sunn salat til skolemat; stek kyllingfilet og kok opp en pose byggris, la dette avkjøle. Skjær opp cherrytomater, avokado og rødløk. Bland sammen, kjempegodt! Elsker at du kommer med så mye tips til studenter om dagen, du er generelt veldig flink å oppdatere for tiden.:-)

 • Reply tiggerlilly 1. oktober 2014 at 21:03

  herlig =) salat er godt å noe jeg også kunne spist hele tiden 😀

 • Reply Oda Karina 2. oktober 2014 at 00:37

  Fin lampe, hvor er den fra?:)

 • Reply Mina 2. oktober 2014 at 11:46

  Malin: Nei, det er ikke det samme. Reglene er at et abonnement skal være for en husstand. Selvsagt kan man dele med kona og kjæresten dersom det er samme husstand. Det betyr ikke at alle kan dele med venner for det.

 • Reply Mari 5. oktober 2014 at 03:35

  Hvorfor følte du deg ekkel siden du ikke hadde trent? Er man ekkel dersom man ikke trener?

  Jeg trener aldri..

 • Reply Mari 5. oktober 2014 at 03:36

  Hvorfor følte du deg ekkel siden du ikke hadde trent? Er man ekkel om man ikke trener?

  Jeg trener aldri..

 • Reply maritasta 8. oktober 2014 at 15:48

  Ser veldig godt ut 🙂 elsker salater selv 🙂

 • Reply Mina 11. oktober 2014 at 16:59

  Jeg har også en salat-oppskrift du burde prøve: Ruccola salat, pasta skruer (gjerne fullkorn), kremet pesto, cherry tomater, rødløk, pinjekjerner, kylling strimler og feta.. Veldig veldig godt 😀

 • Leave a Reply