Ida tipser

ØNSKELISTEN SOM PLUTSELIG BLE LANG

30. september 2014

Skrevet i samarbeid med Elkjøp 

Som jeg så vidt nevnte, var jeg på en messe etter forelesning i går. Ikke hvilken som helst messe heller! Elkjøp hadde invitert meg med på Elbit, en gigantisk elektronikkmesse i Lillestrøm, på hele 3600 kvm. Messen har flere tusen deltakere, masse kule utstillere, og den er lukket fra allmennheten. Så jeg var heldig som fikk komme inn og få en omvisning av Elkjøp. 

For å si det sånn… Ønskelistene mine er alltid veldig korte, både ved bursdag- og juletider. Mine nærmeste er heldig hvis de klarer å lirke ut av meg at jeg «kanskje ønsker meg et duftlys», jeg syns virkelig det er verdens vanskeligste ting å ønske seg noe. Her om dagen var jeg på en moro/kostyme-butikk. På veggen hang det en tom emballasje, med skriften «til den som har alt». Jeg tenkte at; den får jeg vel ønske meg til jul… 

Men, etter en omvisning på Elbit, er ønskelisten lengre enn noen gang. Noen av tingene er kanskje litt for dyre til å ønske seg av andre, men hvem har sagt at man ikke kan kjøpe gave til seg selv?

Her er noen av de fine tingene jeg fant: 

iPhone 6 var det første jeg støtte på. Jeg er et Apple-menneske, men ikke en Apple-fanatiker. Så om jeg skal ha den nye iPhonen, hadde jeg så vidt rukket å ta stilling til. På bilder jeg har sett på nettet syns jeg den så stor og rar ut, men da jeg møtte den på Elbit, ble jeg litt forelsket. Fikk et veldig godt grep rundt den, og da mener jeg selvfølgelig iPhone 6, og ikke iPhone 6 Plus som minnet mer om et lite nettbrett. Eller en STOR iPhone, da. 

Juice Mini Radio er en bærbar FM/DAB+ radio, og har 20 forhåndsinnstilte stasjoner. Selv hører jeg ikke så mye på radio, men den har AUX-inngang, så den er jo også perfekt til å spille av musikk på til enhver anledning. Jeg har alltid med meg min Music Angel på reise, stranden eller når jeg skal bo på hotell, denne er kanskje en oppgradering? Syns prisen er veldig fin også, med tanke på den gode lyden man får. 

Hva da, redd?! Haha! Virtual reality-headsetet fra Samsung er den sykeste duppedingsen (er det greit å kalle det det når man er jente?) jeg noen gang har prøvd. OG den står øverst på min ønskeliste, jeg skal  kjøpe den når den kommer i butikk. Det går nesten ikke an å forklare hvordan det var å ha på seg,  prøves. Disse brillene skulle jeg veldig gjerne sett en bra action film med. Min gode venn Kjetil var med, og som han så fint sa; nå trenger jeg ikke fly i helikopter over Manhattan, for det gjorde jeg nettopp med disse brillene… 

GoPro Actionkamera står faktisk på handlelisten min, det  jeg ha før jeg drar til Sri Lanka for å surfe. Dere har kanskje sett folk som lager filmer av seg selv enten på surfebrett eller snowboard? Da er det mest sannsynlig et GoPro de har brukt. Man kan kjøpe masse ekstrautstyr for å feste det på diverse saker og ting, og det tåler selvfølgelig inn. Hero4 som dere ser på bildet, blir sluppet hos Elkjøp 5. oktober! Noen som har peiling og vet om man bør kjøpe det aller nyeste, eller om man kan nøye seg med en av de tidligere modellene? Tar i mot tips med stor takk! 

Noe som imponerte meg skikkelig, var armbåndene fra Jawbone. Det er et livsstilsbånd, hvor du legger inn all mulig informasjon om deg selv – den er koblet opp mot en app på iPhonen din. Så gir armbåndet deg en god oversikt over daglig aktivitet, du kan for eksempel legge inn et mål om hvor mange skritt du skal gå per dag – og så kan du se om du har nådd målet ditt på slutten av dagen. Armbåndet får med seg all aktivitet og teller kalorier du bruker per dag, i tillegg er det lett å scanne matvarer for å telle hvor mange kalorier du tar inn også. Armbåndet kan analysere søvnen din, og du kan se hvor lang tid du brukte på å sovne, hvor mange timer lett søvn og hvor mange timer tung søvn du har hatt. Jeg tror armbåndet er en fin motivator til å være mer i fysisk aktivitet, og ikke minst til å få nok søvn. Men spørs om jeg ikke hadde blitt litt sprø/avhengig om jeg hadde begynt å gå rundt med et slikt…?

Jeg kunne fortsatt i evigheter jeg altså, som dere kanskje skjønner har ønskelisten gått fra å være veldig kort, til å ikke være så veldig kort lengre. Nå nærmer det seg jo jul også, og jeg fikk faktisk øye på en ting eller to som jeg kunne tenke meg å kjøpe til mine kjære til jul. En hard pakke fra Elkjøp har aldri ført med seg nedover-munn, det erfarte jeg jo selv da jeg hadde bursdag forrige uke ♥

Anbefaler dere å ta en titt på såkalte wearables som bare tar mer og mer av om dagen. 

Ser du noe i dette innlegget du ønsker deg? 

20 Comments

 • Reply BLACC 30. september 2014 at 23:08

  Hei!

  Nå har BLACC.NO kommet ut med en ny promovideo i tillegg til masse nye varer! Ta gjerne en titt og del videre 🙂

  http://WWW.BLACC.NO

  instagram @blaccno

  Ha en fin kveld videre!

 • Reply Camilla 30. september 2014 at 23:48

  Stefaren min har det armbåndet, og han må være litt streng med seg selv for å ikke bli totalt avhengig 😉

 • Reply Eli 1. oktober 2014 at 10:38

  Jeg er helt motsatt – jeg ønsker meg alltid MASSE! Haha. Jeg er der at jeg må prioritere hva jeg har mest lysst på slik at jeg strategisk kan si til folk hva jeg ønsker meg – slik at jeg får det fra toppen av ønskelisten først. 😛 haha.

 • Reply Anne-Marthe 1. oktober 2014 at 13:04

  ÅÅÅHH!! DetVirtual reality-headsetet var bare døds-awesome da!! Den fikk jeg skikkelig lyst på. Når kommer de ut i butikken? 😀

 • Reply Elin 1. oktober 2014 at 13:47

  Noen fordeler skal bloggeren ha 🙂 jeg er glad du dro på messa jeg ikke visste at fantes! For det er sjeldent jeg ER i en sånn butikk og enda sjeldnere leser jeg deres kundeavis. Nå fikk jeg jo innblikk i hva som sikkert blir kule objekter å ha lyst på- jeg er ikke kravstor- gi meg bara den søte lille radioen/dab 😉 den syns jeg var smæshing. Okå da- sier ikke neitakk til å oppgradere min iphone 4s til en 6’er 😉

 • Reply Anonym 1. oktober 2014 at 15:06

  Eg tippar at GoPro Hero 3 er meir enn god nok for ditt bruk! Den har ei heilt fantastisk oppløysing.

 • Reply Stine 1. oktober 2014 at 19:52

  Hvor mye veier du nå og har du gått noe ned med dietten? Du ser fab ut og sunn 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. oktober 2014 at 20:26

  Anne: det vet jeg dessverre ikke, men det var bare en demo jeg prøvde! Håper den kommer snart 😀

 • Reply Ingvild 1. oktober 2014 at 22:48

  Negllakken din, Ida!!! Hvilket merke er det og hva heter den? :)))

 • Reply Janne 1. oktober 2014 at 23:05

  Jawbone er fantastisk. Logger mat og drikke, og nå viser appen hvordan søvnen min blir påvirket av kaffe på kvelden, selv om jeg ikke nødvendigvis føler det… Men har nok blitt i overkant hysterisk 😉 funker også fint på android.

 • Reply lebanezzas 1. oktober 2014 at 23:16

  Hej! Tack för din kommentar. 😀

 • Reply e 2. oktober 2014 at 11:41

  Kan du vææær så snill og legge ut et inlegg hvor du hyller 5-10 ynglingsplagg? Altså de plaggene du elsker mest i hele klesskapet ditt og hvor du kjøpte dem? 😀 Elsker bloggen din og jeg har fulgt deg siden tidenes morgen, så hadde satt så pris på om du gjorde det, Ida <3

 • Reply Ida Wulff 2. oktober 2014 at 14:21

  Ingvild: har fått den på Neglhuset! 🙂

 • Reply Synne 2. oktober 2014 at 15:11

  Åh, jeg elsker slike Virtual Reality Goggles! Prøver dem ved hver anledning jeg får på messer og sånt… Utrolig kult å fly eller kjøre berg-og-dalbane uten å bevege seg, liksom!

 • Reply Lina 2. oktober 2014 at 18:22

  Åh, jeg ønsker meg en iphone 6… Min iphone 5 har begynt å fjuske litt i det siste, nå går jeg bare rundt og håper at den skal klikke totalt slik at jeg har en grunn til å kjøpe ny :p

  Jeg har en fitbit allerede, som er en billigere versjon av det armbåndet du skriver om nå. Har ikke helt satt meg inn i den loggingen av mat og det der, men den viser antall skritt, km, aktive minutter, kalorifobrenning og hvor lenge jeg sover på natta. Jeg er litt avhengig, MÅ liksom gå over 10 000 steg om dagen…

 • Reply Oslo-pysa 2. oktober 2014 at 18:36

  Skal du først bli surfe-babe og kjøpe et skikkelig kamera går du selvfølgelig for nyeste modell:

  GoPro Hero 4 SILVER

  Silver har touch-skjerm, mye enklere enn å knote frem og tilbake med små knapper.

 • Reply LisaLDN 3. oktober 2014 at 18:41

  Hei! Fantastisk liste, har 2 kommentarer!

  1: Har sjølv livstilsarmbåndet FitBit, og elsker det! Du får krysse fingrene for at det ligger under juletreet, merker eg har blitt mykje meir obs på søvnvaner o.l. siden eg kjøpte det 🙂

  2: Når skal du på surfetur? Har ikkje vore innom bloggen din på ei stund, men er heilt gal etter å lære å surfe, gleder meg til å lese om det!

  🙂

 • Reply R 3. oktober 2014 at 20:59

  Jeg har ikke prøvd det nye GoPro-kameraet, men en venn av meg har et selv. Han synes det er veldig bra. Det er Hero 3, men modell vet jeg ikke helt. Videoene blir helt sykt incredible, har sett ham filme med hjelmkamera når han har hoppet 70-80 meter på ski og sånn. Dritkult.

 • Reply Amira 6. oktober 2014 at 23:35

  Du bør gjerne høre med Elkjøp om du faktisk har lov å poste disse bildene, noe av det du viser er ikke lansert eller publisert av leverandør enda.

  ELbit er tross alt et kurs og en messe for elkjøpere slik at man får vite om typ nye ting som kommer, men som enda ikke skal snakkes om.

  Mener ikke dette som en negativ kommentar, men du bør sjekke det opp.

  Var der selv og det var mye vi ikke fikk lov å poste på feks instagram fordi produktene ikke skal lanseres/bli snakket om enda 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. oktober 2014 at 16:25

  Amira: det var Elkjøp som hadde invitert meg og som viste meg rundt på alle postene, så det er nok helt i orden 🙂

 • Leave a Reply