Uncategorized

ER DETTE SKJULT KAMERA?

9. oktober 2014

Ok, jeg ble nettopp straffet heftig for innlegget mitt om andre togpassasjerer. Tenkte seriøst tanken; er dette skjult kamera? Og tanken på et skjult kamera var det eneste som hindret meg i å reise meg og gå min vei.

 

Lang historie kort: gigantisk, ILLELUKTENDE mann setter seg ved siden av meg. Han fyller halve setet mitt også, og plasserer spissen på gåstaven sin på skoen min med et smil. Jeg kan ikke beskrive stanken hans, men se for deg en blanding av gammelt piss, promp og råtten fisk. Jeg kjente at brekningsrefleksene begynte å jobbe med en gang, men jeg rakk ikke å tenke mer på det, for dette mennesket ville selvfølgelig HÅNDHILSE og skravle med en ånde du ikke har kjent maken til. Da ha krevde å få vite hvilken skole jeg går på, klarte jeg heldigvis å legge lokk på snille-Ida og si at nå kom jeg til å sette musikk på ørene. Resten av togturen satt han og gjespet høylytt, du vet, sånn; gjeeeesp, og så blåser han så kraftig ut at håret mitt beveger på seg. Nå gikk han heldigvis av toget, og jeg skal løpe og kjøpe meg en antibac før forelesning.

 

Shit, jeg må ha dårlig karma. Ønsker alle en fin dag, puss puss!

12 Comments

 • Reply Charlie 9. oktober 2014 at 11:44

  Hehe, uffameg! :/

  Håper du får en fin dag videre og et ledig sete ved siden av deg på toget hjem igjen- det fortjener du nå 😉 hehe

 • Reply Anna 9. oktober 2014 at 12:37

  Eg brekker meg av tanken!

  På søndag tok eg bussen i fira timar og mannen bak meg valgte å sitta i bar overkropp(!) og stinka svette. Og om ikkje det var nok spiste han illeluktande mat og smatta.

  Kvifor er folk så ekle?

 • Reply Ove Kristian 9. oktober 2014 at 14:57

  Man treffer de underligste folk når en reiser kollektivt…

 • Reply Kamilla 9. oktober 2014 at 16:24

  Du var latterlig HOT på det bildet :O Og generellt hot fortiden! Girl crush asså!

 • Reply Ingrid 9. oktober 2014 at 19:24

  HAHAHAHAH hørtes forferdelig ut, morsomt å lese om i ettekant da! muligens.. Skjønner ikke helt hvorfor du får så mye pepper for innlegget om andre passasjerer, syns det bare er gøy jeg! Folk føler seg vel truffet og tar det personlig haha, vel det bør de slutte med for jeg vil gjerne ha flere slike innlegg. Syns det er noe av det som gjør at du fortjener å være på topplisten, at du skriver hverdagslige ting på en humoristisk måte og ikke bare forteller om dagen så utrooolig positivt som alle andre! 🙂 STÅ PÅ, IDA!

 • Reply Sara 9. oktober 2014 at 20:34

  Vet ikke om du har lest Egoina sin blogg, men leste i alle fall dette innlegget hennes: http://egoinas.se/?p=39015 og la da igjen en kommentar der jeg tipset om ditt innlegg med forbedringer til NSB. Da dukket dette innlegget opp http://egoinas.se/?p=39018 . Vet ikke om du vet hvem hun er, men syns dere er veldig like 😉

 • Reply Anna 9. oktober 2014 at 20:49

  Stoler ikke på folk som lukter vondt! Det er ikke måte på hvordan verden i dag reagerer på røyklukt, matlukt, parfyme, the list goes on (og folk tar seg friheten til å kommentere dette), men illeluktende folk som ikke har vett på personlig hygiene skal liksom få dure rundt, lukte djevelens tånegler og forpeste omgivelsene uten at noen ber dem finne fram såpa? Huff, føler med deg!

  Forresten: det bildet der av deg var HOT.

 • Reply Armonia 9. oktober 2014 at 21:36

  hahahaha, har du ikke hørt at du tiltrekker deg det du fokuserer på? Karma ja, in your face ;D Kan se det for meg. Sånne folk burde blitt satt på ei flåte i retning hvemihulestebryrseghvorduhavner- øya-for å si det mildt. Håper du er heldigere på neste togtur, tvi tvi 😉

 • Reply Camilla Kittelsen 10. oktober 2014 at 18:17

  Huff, jeg føler med deg! Jeg hadde også en slik opplevelse en gang, bare at jeg skulle sitte i 10 timer på fly fra San Francisco til London… Ved siden av meg satt en stor inder med kraftig mangel på alt innenfor hyggene..Jeg fikk heldigvis etter 3 timer forklart situasjonen til en av flyvertinnene, og hun fikset nytt sete litt lenger fremme! Etter 3 år takker jeg enda flyvertinnen for en halvveis reddene flytur! Vi skulle nesten kategorisert flyseter også!

 • Reply Anonym 14. oktober 2014 at 13:19

  HAHAHAHAHAHAHAHA

 • Reply Rebecca 18. oktober 2014 at 22:02

  Hvor er genseren din fra? 🙂 du har veldig fine classy klær

 • Reply today toss prediction 25. mars 2024 at 13:47

  I value the post. Really Great.

 • Leave a Reply