Hverdagsliv

MAX FACTOR 100 ÅR: 1940-TALLET

9. oktober 2014

Skrevet i samarbeid med Max Factor 

Som dere sikkert husker, har jeg tatt i mot en utfordring fra Max Factor. De har 100 års jubileum i år, og det feires ved å hylle ikoniske looks opp gjennom tidene. Nå i oktober er det 1940-tallet som står på menyen, og det med Marilyn Monroe i spissen. 

Her er mitt forsøk på å skape looken. Make up looken vel å merke, håret måtte jeg bare gi opp for jeg har jo hår ned til korsryggen nå, haha! 

Jeg elsker jo å gå med røde lepper når jeg skal ut, så det var egentlig ikke så fremmed for meg. Kremøyenskyggene som hører til looken var overraskende enkle å påføre, det var noe helt nytt for meg. Ellers tror jeg favorittene mine for dette innlegget må være denne foundationen og denne maskaraen. Førstnevnte har rikelig med fuktighet, er lett å påføre og sitter hele dagen, mens sistnevnte har en børste som sørger for at man ikke får klumper. Jeg våget meg på litt maskara selv om jeg har vippeextensions, det må være lov en sjelden gang. Alle produktene som er brukt finnes her hvis noen er interessert 🙂 

Nå er jo dette en konkurranse mellom to andre bloggere og meg, og det er meningen at vi skal få leserne våre til å stemme på oss. Det har seg sånn at de to andre jentene har mye bedre bilder enn meg, men den bloggeren som vinner får som premie å dele ut masse makeup til sine lesere. Så hvis dere vil at jeg skal dele ut fine premier til dere, stem på meg HER ♥ 

Ps. Du trenger ikke fylle inn noe som helst, bare trykk på «stem» knappen under mitt bilde!

12 Comments

 • Reply Siri 10. oktober 2014 at 08:55

  Hei!

  Hva heter øyenskyggen(e)? Fant ingen kandidater på den siden du linket til med alle produktene samlet 🙂

 • Reply Sandra 10. oktober 2014 at 08:57

  Jeg så en dokumentar på youtube om sønnen til Max Factor, og han dopet ned jenter, voldtok de :O etter det har jeg ikke klart kjøpe noe derfra :p

 • Reply karoline 10. oktober 2014 at 11:28

  Du ble kjempefin! :-*

 • Reply Kat. 10. oktober 2014 at 11:57

  Marilyn var jo stor på slutten av 50-tallet til tidlig 60-tallet (døde i 62). På 40-tallet var hun tenåring, ukjent og jobba med krigsgreier.

 • Reply Ida Wulff 10. oktober 2014 at 18:25

  Siri: hvis du ser på denne linken, så er det de to første produktene 🙂 Ser ut som maskaraer, men er øyenskygger:

  http://www.vita.no/merker/max-factor/oyne/oyenskygge

 • Reply Anonym 10. oktober 2014 at 18:51

  fy så flott du var her

 • Reply Anonym 10. oktober 2014 at 19:20

  Litt kleine posings. Synes ikke det er helt deg på de bildene.

 • Reply Kamilla Haaland 10. oktober 2014 at 21:49

  Lookin hot! Superlekkert.

 • Reply therese kristina 10. oktober 2014 at 22:15

  Den mascaraen er suuper 🙂

 • Reply Anonym 12. oktober 2014 at 15:25

  Hvilken leppestift har du brukt her? Syntes den var veldig fin!

 • Reply Anonym 17. oktober 2014 at 16:36

  Du var superfin! Lignet veldig på Blake Lively 🙂

 • Reply Randi 19. oktober 2014 at 18:56

  Leppestiften var nyyyydelig! 🙂 Hvilket merke og nr??

 • Leave a Reply