Serietips og musikk

NATTASANG OG HØSTPRAT

13. oktober 2014

God kveld fra sengen ♥

Først og fremst; her er en liten nattasang til de som måtte trenge det, jeg har hørt på denne non stop den siste uken, etter at en venninne tipset om den. 

Jeg har ikke gjort så mye annet enn å jobbe med eksamen og vaske leilighet i dag, så det tror jeg ikke at jeg gidder å skvise ut tre lamme avsnitt om. 

Kjenner at kreativiteten har nådd bunnen nå, i forhold til bloggen. Selv om jeg er veldig forelsket i høsten, så er det visst en del av hjernen min som ikke er så glad i den. Helt siden jeg var liten har jeg blitt vinterdeprimert på denne tiden av året, det er akkurat som en knapp som skrur seg på fra den ene dagen til den andre, og hjernen bare;  skal alt bli litt kjipere og mørkere. Det er rart hvordan man egentlig kan ha det bra og være glad, og så får man den tomme, triste følelsen som legger seg som et slør over alt. For bortsett fra stress og at tiden ikke helt strekker til, så har jeg det virkelig bra. Bare den mørke høsten som gir meg skylapper, og gjør meg litt tregere i toppen enn vanlig. Men det går vel snart over, håper jeg. Bare en måned igjen til Sri Lanka nå, så jeg får suge til meg all solen jeg klarer der 🙂 

Nattinatt! 

12 Comments

 • Reply Jannike 14. oktober 2014 at 12:24

  Må bare si att du er ikke alene….. Har det sånn selv. Elsker høsten, de fine fargene, friske luften, stearinlys på kveldene. Men hode er liksom ikke enig,både deppa og lite energi. Men men, vet jo att det blir bedre igjen 🙂 ønsker deg en super dag !

 • Reply Anonym 14. oktober 2014 at 16:29

  Hei! Jeg lurte på hva du skal i Sri Lanka? Jeg kommer derfra skjønner du 😉

 • Reply Charlotte Tunes 14. oktober 2014 at 21:46

  Kjenner meg så godt igjen i dette med mørket og at ting blir tyngre.. Etter at min farmor ble syk og dessverre gikk bort for hele 9 år siden snart, så er denne tiden alltid tung. Merkelige greier, men tiden blir alltid mørk, selvom jeg har bearbeidet sorgen på sett og hvis. Men samtidig er det faktisk veldig mange av Norges befolkning som har mørkedepresjon, det er visst «ganske» vanlig 🙂 Ting blir jo lysere etterhvert, hihi! Det blir deilig med tur til varmen da! 😀

 • Reply K 14. oktober 2014 at 22:40

  Et annet tips til en sang du bare må danse til og blir glad av! Elephunk 2015 🙂

 • Reply Camilla 15. oktober 2014 at 09:08

  Forståelig, du får glede deg mot Sri Lanka!:-) klem

 • Reply Julie :) 15. oktober 2014 at 17:53

  Hei Ida!:)

  Litt random sted å spørre om dette, men jeg lurer på om denne: http://www.lunehjem.no/interior/lamper/taklamper/verner-panton-flower-pot-lamp-vp1-copper er den samme som din?:) Din er så fin, men den på hjemmesiden til verner panton ser så matt og mer rødlig ut.

  Lykke til med eksamen:)

 • Reply Anne Schjelderup 15. oktober 2014 at 20:11

  Det er kanskje noe rart med meg, men jeg synes ikke det var en særlig fin versjon av Halo..

  Å, du! Jeg har fortsatt ikke fått premien jeg vant i konkurransen din 🙁

 • Reply Ida Wulff 15. oktober 2014 at 23:41

  Anne Schjelderup: Hei 🙂 Smaken er som baken, forskjellig fra person til person! Som jeg skrev til deg på mail er det Basiderm som sender ut premiene, så jeg vet ikke når eller om den er sendt. Men håper du får den snart!

 • Reply Ida Wulff 15. oktober 2014 at 23:43

  Julie: det er den jeg har, ja 🙂 Samme farge! Tusen takk.

 • Reply Ida Wulff 15. oktober 2014 at 23:44

  Charlotte Tunes: så trist med farmoren din, skjønner at det kan være tungt å tenke på… Klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 15. oktober 2014 at 23:45

  Anonym: jeg skal SURFE! 😀 Har du noen gode tips kanskje? Skal være i nærheten av et sted som heter Mirissa.

 • Reply Ida Wulff 15. oktober 2014 at 23:45

  Jannike: super dag/kveld til deg også <3

 • Leave a Reply