Uncategorized

FROKOST MED HÅR PÅ

15. oktober 2014

God morgen!

Rett etter at jeg tok dette webcam-bildet, sklei den nybakte brødskiva mi ned i sofaen som ikke har vært støvsugd på et par uker, og surret seg inn i lange, lyse hår på rekordtid. Den 5-sekunders regelen kan dere ha for dere selv, dagens frokostklubb er avlyst. 

I går satt jeg på skolen til klokken nesten var ni på kvelden, og klokka var godt på vei til å bli elleve før jeg var hjemme og ute av dusjen. Så stod jeg der da, og tenkte, hva skal jeg blogge om nå? Ikke et eneste bilde tatt, ikke en eneste interessant observasjon gjort ? sånn bortsett fra det faglige på forelesningene, da.

Jeg innser at jeg må bli enda mer strukturert om jeg skal få denne bloggreia til å funke ved siden av fulltidsstudier. Jeg gidder ikke å studere bare litt. Skal jeg studere, skal jeg gå all in. Men hvis jeg måtte velge mellom bloggen og studiene? Enhver arbeidsgiver ville snudd seg i graven.

Ville bare innom og si hei før dagen starter og aldri slutter, håper alle får en fin dag 🙂 

Jeg sitter på toget og skjønner jo nå at jeg ikke får postet dette innlegget herifra. NSB stod visst ikke først i køen da behovet for raskt internett ble delt ut. Skrevet tidlig, postet sent ? hvis dere skjønner.

30 Comments

 • Reply May-Lene i Edinburgh 15. oktober 2014 at 15:34

  Så utrolig fint hår du har! Hvorfor har du det ikke slik oftere? 🙂

 • Reply Linda 15. oktober 2014 at 16:09

  Oi, så langt hår du har fått! 😀

  Enig ang. 5 sekundersregelen :p usj usj!!

 • Reply Anonym 15. oktober 2014 at 16:18

  For en stund siden blogget du om at du hadde tatovert brynene hos solpmu. Kan du fortelle hvordan du opplever det nå som det har gått såpass lang tid? Kan du legge ut et skikkelig nærbilde i godt lys, og si litt om du har måttet fylle på, ville gjort det igjen, etc? 🙂

 • Reply S 15. oktober 2014 at 17:45

  Hvor ser du på serier på nettet? Føler man får virus av å se på serie på nettet, haha

 • Reply Eve 15. oktober 2014 at 19:00

  Artige Ida…, skriv litt om Foundation – det liker vi (prater på vegne av…) Du ser alltid så fresh ut i huden – OG – tror mange har utallige feilkjøp i skapene sine. (Håper ikke du føler presset nå) 😉

 • Reply Marlene 15. oktober 2014 at 20:21

  Hei!

  Først og framst, elsker bloggen din og er glad du har tatt opp bloggingen i det siste! Er alltid like kjekt å titte innom 🙂

  Bare lurer på hvilken hudsminke du bruker?

 • Reply Mette 15. oktober 2014 at 22:22

  Jeg synes du er veldig flink som studerer og blogger! 😀 Jeg leste tidligere at du var en sånn som aldri ønsket deg noe noengang. Jeg er også sånn.. men til jul ønsker jeg meg HÅR! håret mitt vokser aaldri. og jeg blir gal. Det vokser sånn til puppene. også slutter det å vokse ett halvt år. Det tar bare sånn ca 6 MÅNEDER før det er nedenfor puppene. så. ja da vet du det. Jeg kunne skrevet lengre om hår, men føler jeg må la noen andre kommentere her også. 😀 Ha en fortsatt fin kveld! jeg burde godt det jeg egentlig skulle gjøre for jeg skulle vært i seng sånn ca nå.. shit!

 • Reply Ida Wulff 15. oktober 2014 at 23:38

  Mette: hehe, tvi tvi med håret! Mitt vokser seg heller aldri ordentlig langt, etter at jeg en gang klippet bob… :O

 • Reply Ida Wulff 15. oktober 2014 at 23:39

  Marlene: Hei 🙂 så hyggelig at du kikker innom. Jeg bytter litt på og prøver nye ting hele tiden, men her har jeg brukt foundation fra Dior som heter Forever i farge 20, og sjokolade solpudder fra Makestyle 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. oktober 2014 at 23:42

  Eve: så hyggelig av deg! Akkurat nå (vender ofte tilbake til denne etter å ha prøvd noe nytt) bruker jeg Forever fra Dior, farge 20. Og litt chocolate soleil solpudder fra Makestyle oppå. Men jeg ser ut som en sliten potteplante når jeg sitter på toget hjem, så leter fortsatt etter noe som ser fresht ut heeeeele dagen! 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. oktober 2014 at 23:43

  S: jeg bruker Sumo, Netflix, Viaplay, HBO… Hmm, ja, tror det var det! Koster jo penger, men er så lei av å streame fra disse sidene med masse annonser og spam 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. oktober 2014 at 23:44

  May: håret mitt blir så flokete av det :O men tusen takk!

 • Reply Krakra 16. oktober 2014 at 00:22

  FINE BØLGER! Naturlig.

 • Reply Hanne martinsen 16. oktober 2014 at 01:58

  Så fin du er

 • Reply Silje 16. oktober 2014 at 02:18

  Blir like glad hver gang du oppdaterer, selv om du skriver om hår på brødskiva😉 Fulgt deg i mange år nå, og du er liksom så ekte og «vanlig», i forhold til mange andre store bloggere. Hvis du skjønner hva jeg mener. Digger deg og bloggen din, Ida😊

 • Reply therese kristina 16. oktober 2014 at 08:20

  Du er så flott! Forstår godt at det er vanskelig å fokusere på bloggen når du vil vie mest mulig tid til studiene, så stikk heller innom bloggen når tiden og lysten er der 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2014 at 09:59

  Hanne martinsen: <3

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2014 at 10:00

  Silje: det var hyggelig å høre. Klem <3

 • Reply Julie 16. oktober 2014 at 14:22

  Hei! Helt urelatert til dette innlegget i grunn, men jeg lurte på en ting! Du skrev for en stund tilbake om denne puppeteipen du kjøpte på nelly – kan jeg spørre hvordan du synes den fungerer? Hvis du har rukket å prøve den enda da 🙂

 • Reply Anonym 16. oktober 2014 at 16:09

  Du er en fantastisk flink blogger, spesielt til å være student! Liker foresten veldig godt når du blogger om produkter (hår, sminke), interiør, mat og ellers ting du gjør i helgene 🙂 ha en fin torsdagskveld!

 • Reply Ida Wulff 16. oktober 2014 at 18:43

  Julie: hei! 🙂 jeg syns den var kjempebra! den funker veldig bra til å holde puppene oppe. Holder ikke puppene til siden, det var den dårlig til. Hehe.

 • Reply Em 16. oktober 2014 at 20:41

  Kommenterer sjelden, men er innom bloggen din veldig ofte. Har lest bloggen din helt siden bloggen din het caffelatte, og du er fortsatt min favorittblogger!

 • Reply Ida 17. oktober 2014 at 10:25

  Hvordan får du de fine bølgene?:) prøvde med krølltang for å få beachlooken, men det blei puddel look isteden..

 • Reply Karoline 17. oktober 2014 at 10:38

  Hei Ida!

  Hvilket hotell bodde dere på i London nå sist? Har du noen andre hotell tips i tillegg?

  Hilsen Karoline 🙂

 • Reply Ove Kristian 17. oktober 2014 at 11:18

  Søt og artig historie

 • Reply Jlb- Janne Bodin 17. oktober 2014 at 11:45

  Du er så fin! Jeg håper du får en fantastisk fin helg <3

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2014 at 12:09

  Jlb: åå tusen takk, god helg til deg også <3

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2014 at 12:10

  Karoline: Hei 🙂 Bodde hos en venninne. Husker dessverre ikke hvor jeg har bodd tidligere, så nei. God tur!

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2014 at 12:10

  Ida: hvis jeg ikke har mine naturlige bølger, så kan det være at jeg har sovet med fuktig hår i flette eller brukt kreppetang 🙂 Her har jeg sovet med flette.

 • Reply Ida Wulff 17. oktober 2014 at 12:11

  Em: så hyggelig! 🙂

 • Leave a Reply