Hverdagsliv

IN MY BAG

17. oktober 2014

Annonse

Først og fremst: jeg har fått en rabattkode av Makestyle som gir min lesere 10% på HELE nettbutikken. Så hvis dere har siklet på noe fra Makestyle har dere muligheten til å få en fin rabatt på det nå ♥

Rabattkoden er WULFF43 🙂 

Tenkte jeg skulle vise dere noen favoritter som jeg har i veska. Det er ingen hemmelighet at det alltid er dårlig plass i vesker, enten den er stor eller liten. Jeg som pendler så mye, er helt avhengig av å ha med meg masse stæsj. Hvis jeg ikke har pungen med «velvære» i veska, klikker det for meg. Å være langt hjemmefra uten mulighet til å gå hjem og freshe seg opp mellom forelesning og møte er dritkjipt. 

Også når jeg er på byen drasser jeg med meg halve livet mitt i en liten veske. Så da er det jo greit at det finnes kompakte produkter og små størrelser, da? 

 

Her er produktene: 

Hello munnspray kommer i tre forskjellige smaker; supermint, pink grapefruit mint og mojito mint. Jeg kan se for meg mange situasjoner hvor denne er kjekk å ha! Etter lunsjen som inneholdt litt for mye løk, på byen når du etter en halv pakke Marlboro light endelig tror du har funnet den rette (hahaha) – and the list goes on…  De små sprayene er så søte, og de både lukter og smaker godt.

Parfymeflakong fra Travalo er som sendt fra HIMMELEN til meg! Jeg har jo sett dette produktet på flyplasser i mange år, men aldri tenkt at det er noe jeg trenger. Nå kan jeg aldri leve uten. I stedet for å drasse med meg en svær jævel full av Escada, har jeg sprayet parfymen min inn på denne lille flasken på størrelse med en lillefinger. Og så koster den bare 99,-! 

Travel Brush Set fra Da Vinci er gull på byen. Selv har jeg et par vesker som bærer preg av at sminkekostene jeg bruker til hverdags har levd sitt eget liv der nede. Så fra nå av er det dette settet som blir med. Tar liten plass, og det kjennes ut som om børstene er av veldig god kvalitet. Perfekt som gave også?! 

Maya Water Facial Mist har jeg jo skrevet om før, veldig kjekt at den finnes i så liten størrelse også. Tar ingen plass, og det er så deilig og forfriskende å ta seg en liten «dusj» her og der. 

Eyedews har jeg alltid i kjøleskapet – og i veska. De hører vel egentlig ikke hjemme i kjøleskapet, men jeg elsker når de er ekstra kalde. Hvis det er veldig få mennesker på toget hender det at jeg unner meg en liten runde med eyedews – noen ganger trengs det virkelig. Uunnværlig når man er sliten, trøtt, har vondt i hodet, er fyllesyk etc. Nå for tiden bruker jeg den med kokosnøtt, elsker den!

Styling Soft Spray fra GB har jeg hjemme på badet også, men denne størrelsen er perfekt for veska både på skolen og på byen. 

Kos dere, og husk at dere kan bruke rabttkoden på hva dere vil inne på Makestyle 🙂 

8 Comments

 • Reply svangerskapskrise 17. oktober 2014 at 18:12

  Hei! Vi er en gruppe ungdommer på 5 stk som har laget en blogg i samarbeid med Leger Uten Grenser og vi er med i en konkurranse som går ut på å få flest treff på bloggen. Så i den forbindelse lurte vi på om du/dere kunne ta en titt på bloggen vår og gjerne legg igjen en kommentar, det ville vi satt veldig stor pris på! Vi vet at det er litt upassende å skrive om det hær, men vi vil så gjerne vinne konkurransen 🙂

 • Reply Line 17. oktober 2014 at 21:05

  Hvor er Bella blitt av?

 • Reply Ingvild :) 17. oktober 2014 at 21:25

  Gleder meg til å prøve ut Eyedews 🙂 Takk for tips og rabatt, Ida!

 • Reply Anonym 17. oktober 2014 at 21:26

  https://www.youtube.com/watch?v=q8IHGNrStcE

 • Reply thepurplemind 17. oktober 2014 at 21:56

  DU da har jeg vært en tur innom butikken med rabattkoden din og bestilt litt, måtte ha litt kjekt i veska jeg også 😛 😛

 • Reply Anonym 17. oktober 2014 at 23:28

  jeg ser en lippgloss der med en veldig fin farge som du ikke har linket til :O <3

 • Reply Mai Linn 18. oktober 2014 at 01:16

  Hva er den gullgreia, er det en lebestift?

 • Reply Henriette A 18. oktober 2014 at 12:04

  Sykt mye digg 🙂 Skal bestille meg den til parfyme!!

 • Leave a Reply