Uncategorized

TING TAR TID PÅ LØRDAGER

18. oktober 2014

God formiddag, kjære lesere. 

Siden det er lørdag og to do-listen er lang før jeg skal ha tacokveld med venninner, satte jeg vekkeklokken på 9. Planen var å dra ut og jogge. Åpnet ett øye, skimtet regnet som strømmet ned utenfor, kjente på kulda utenfor dyna – og ble liggende. Vips, så er klokken over ett, og jeg har ikke kommet lengre enn til spisebordet med kaffekoppen min. Men jeg har i det minste fått gjort unna en haug av jobb! 

Nå skal jeg straks skifte til treningstøy og komme meg ut. Har bestemt meg for å jogge ute i regnet i dag. Jeg syns det er ganske deilig, og ettersom jeg var på treningsstudio i går, er jeg fremdeles ganske psykisk nedbrutt etter det (hehe, neida). 

Brødet jeg bakte går unna her hjemme, og jeg skulle gjerne delt oppskriften med dere – men den må endres på først. Bloggeren jeg lånte den av er ikke særlig flink til å fortelle hvordan ting skal gjøres, så jeg har nok gjort masse feil. Brødet smaker godt, men det faller jo fra hverandre bare jeg ser på det. Så jeg får prøve meg litt fram først… 

Fritt for å aldri forlate Juicy-dressen og Uggs-tøflene! Regnet kaller. 

3 Comments

  • Reply Ingvild 18. oktober 2014 at 15:19

    Ja til oppskrift! 🙂

  • Reply Marion Skulstad 18. oktober 2014 at 16:35

    Så deilige de tøflene så ut 😀

  • Reply Anniken 19. oktober 2014 at 00:28

    Mindre mel hjelper som regel 🙂 Ha en fin helg!

  • Leave a Reply