Hverdagsliv

KISS KISS

19. oktober 2014

God søndag ♥

Jeg hadde en kjempekoselig tacokveld med Malin og Kathrine i går. Vi lo og skravet til det ble midnatt. All mimringen vår gjorde at jeg fikk lyst til å dra på meg styltene og gå på byen, men det er jeg veldig glad for at jeg ikke gjorde. Å våkne opp i fin form på søndager er verdt så utrolig mye. 

 


 

Annonse

Da jeg la ut rabattkoden til Makestyle på fredag i dette innlegget, glemte jeg helt å linke til og skrive om leppestiften og lip glossen i innlegget. Krise!!! Det er jo noen av mine favorittprodukter om dagen. Faktisk så har jeg tre av glossene og tre av leppestiftene fra Nilens Jord. Så da viser jeg dem heller i et eget innlegg i stedet, siden jeg surret sånn på fredag 🙂 

Disse to leppestiftene er helt fantastisk. Bortsett fra når jeg skal ha på meg rød leppestift, er det kun disse to jeg bruker. Jeg er overrasket over hvor glad jeg er blitt i den beige, men den er jo bare så Kim K ♥ Fun fact: visste dere at to av mine beste venner tror at de er Kim? Bra de ikke kjenner hverandre, for da hadde det vel blitt cat fight. Hahaha. Vel, jeg vet at jeg ikke ligner på Kim, men leppestiften er veldig Kim. Så. Ja. 

Den nude kan kjøpes her, og den rosa her

Dette er en lipshine, fra Nilens Jord den også. Må bare være helt ærlig og si at jeg foretrekker de to leppestiftene over i stedet for denne. Denne har litt mindre farge, men er mer ute etter å gi leppene shine. Den sitter hvertfall veldig godt og holder leppene fuktig 🙂 Kan kjøpes her

Her er de tre glossene. Farge nummer 748 og 749 er ganske like, mens NUDE er favoritten her også, så klart. Jeg liker å bruke glossene over leppestiftene, men det er muligens litt smør på flesk… 

På disse bildene har jeg på meg de to leppestiftene øverst i innlegget, fargene nude og soft rose ♥ Takk for at dere holder ut med de kleine trutmunnene mine, de ble i utgangspunktet utført med en ironisk distanse – men det kom ikke helt fram her. 

Rabattkoden på HELE Makestyle gjelder fortsatt, så dere får 10% rabatt på alt i nettbutikken. Og koden er fremdeles WULFF43. 

Kos dykk! Jeg skal slenge meg på sykkelen, mamma venter på meg i den nye leiligheten 🙂 

25 Comments

 • Reply Elise 19. oktober 2014 at 13:55

  Er det nødvendig at missoniputa (eller chanelvesken) er med i alle innlegg ??

 • Reply Ida Wulff 19. oktober 2014 at 13:59

  Elise: ja, blir helt gaaaal hvis ikke! Er jo så stas å ha dyre ting

 • Reply Elizabeth 19. oktober 2014 at 14:59

  Haha! 😀

  Superfine leppestifter! 🙂

 • Reply Anna 19. oktober 2014 at 15:38

  Du ser nydelig ut og denne sminken var utrolig fin på deg. Vet at du tar vippe-extension på Neglehuset, hvis jeg ikke husker feil fra innleggene dine. Men hvordan type behandling tar du? Lengde/tykkelse osv. Det ser sååå fint ut 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. oktober 2014 at 15:52

  Anna: tusen takk <3 ja, det stemmer. Tar 7D-vipper i forskjellige lengder. Hvis du sier du vil ha samme som meg, så vet de hva du mener!

 • Reply Anonym 19. oktober 2014 at 15:58

  Hvorfor fungerer ikke rabattkoden på skjerfene fra buyhelse?

 • Reply Ida Wulff 19. oktober 2014 at 18:35

  Anonym: har sendt Mail til buyhelse, det er mange som har handlet med rabattkoden, men virker som det er mange som ikke får brukt den. Blir ikke summen 439, eller får du ikke skrevet inn rabattkoden i det hele tatt?

 • Reply Anonym 19. oktober 2014 at 19:11

  Prøvde igjen, nå gikk det 🙂

 • Reply Ida 19. oktober 2014 at 20:34

  Den rosa leppestiften var sinnsykt lekker!! Var inne å så på den på makestyle sin nettside, og der så den mye mye lysere ut. Nesten litt «barbie effekt».. Er den så mørk som på bilde av deg, eller er det bilde som «lyver» litt?

 • Reply Ida Wulff 19. oktober 2014 at 20:35

  Ida: hmm, ja, den ser nok litt mørkere ut på bildet 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. oktober 2014 at 20:35

  Anonym: såå bra! 🙂

 • Reply Silja 19. oktober 2014 at 22:39

  Hvilken app har du brukt for å få sånne «bobler» på bildene? 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. oktober 2014 at 23:29

  Silja: picmonkey.com 🙂

 • Reply line 19. oktober 2014 at 23:51

  Hei:)

  Lurte bare på hvor lenge rabattkoden på makestyle er gyldig? 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. oktober 2014 at 23:55

  line: den varer til neste fredag 🙂

 • Reply line 20. oktober 2014 at 09:55

  Supert! Takk for svar 🙂

 • Reply Ida 20. oktober 2014 at 09:55

  Hei!

  På de siste bildene var du utrolig fint sminket! Jeg har så lyst til å sminke meg slik når alle festligheter til julen begynner, er det mulighet for at dette er noe du kan legge ut tutorials på?

  Ha en fin uke 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2014 at 10:00

  Ida: hei! 🙂 kanskje jeg skal gjøre det. Så at Makestyle er tom for den øyenskyggen, men skal høre om de får den inn igjen.

 • Reply Robert 20. oktober 2014 at 18:22

  Aaaah drømme dama :)stunning som alltid !

 • Reply Charlotte Tunes 20. oktober 2014 at 21:24

  Du er rimelig fin altså!

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2014 at 23:47

  Charlotte Tunes: å, tusen takk! <3

 • Reply Christin 29. oktober 2014 at 11:52

  Jeg kjøpte Soft Rose lipstick for noen uker siden. Elsker fargen, men jeg får den ikke til å se bra ut på leppene mine. Ser bare tørt og rart ut. Hvordan legger du leppestiften for å få den til å se så bra ut? Har du noe under?

 • Reply Ida Wulff 29. oktober 2014 at 13:09

  Christin: hmm, nei jeg gjør ikke noe spesielt først. Kanskje du kan prøve med litt rosebud først? 🙂 eller en annen lip balm

 • Reply sklep online 12. mars 2024 at 15:38

  Wow, fantastic blog structure! How lengthy have you ever been running a blog for?
  you made blogging glance easy. The whole glance of your site is wonderful,
  as smartly as the content material! You can see similar here najlepszy sklep

 • Reply Malford Patterson 25. mars 2024 at 06:27

  Τhis is my first time pɑy a visit at hеre and i am really іmpressed to read everthing at aloneplace.

 • Leave a Reply