Uncategorized

NYTT BARNDOMSHJEM

19. oktober 2014

I dag kjøpte jeg med meg lunsj og dro på besøk i mitt nye BARNDOMSHJEM! ♥

Går det forresten an å kalle det barndomshjem, når man ikke har bodd der i barndommen? Haha, ikke vet jeg, men for meg er det hvertfall mitt nye barndomshjem. Endelig står den nye leiligheten til mamma og pappa klar, og jeg er så lykkelig for det at man skulle tro det er jeg som har fått ny leilighet. Ikke bare fordi de har flyttet ut fra meg, altså! Men det er så fint og nytt, og havutsikt på alle kanter. Det er noe jeg ønsker meg neste gang jeg skal kjøpe nytt hjem. 

Pappa er på businessreise, så det var bare mamma og meg i dag. Derfor måtte jeg bruke tiden godt, og prøve å lure henne til å fylle leiligheten med Missoni og andre ting jeg syns er fint. Også veldig viktig å hindre at «»»kunst»»» som har plaget en hele barndommen ikke blir hengt opp på nytt. NEIDA, jeg bare tuller. Neida. 

Uansett, gøy med nytt hjem, jeg gleder meg sånn til å pakke baggen og dra hjem på juleferie. Selv om det bare tar meg fire og et halvt minutt å sykle hjem. 

Etter at vi hadde kost oss med sushi og hentet et flyttelass, dro vi til tante og onkel og spiste bacalao med resten av fammen. Jeg hadde helt glemt hvor godt det var, det skal jeg jammen lage selv i nærmeste framtid. 

Spørs om ikke noen hadde drysset litt sovemedisin på bacalaoen min, for nå er jeg så trøtt at jeg holder på å sovne med tenna i tastaturet. Over og ut! 

25 Comments

 • Reply Anonym 19. oktober 2014 at 20:45

  Du ser ut som en søppelhaug på håret!

 • Reply Renate 19. oktober 2014 at 22:09

  Den blusen va driiit pen, hvor er den fra? : )

  Virker som du er fornøyd me live ditt, det er bra! Men har du noe motivasjon til ei på VG2 som er sååå lei av skole, å spare penger, og bo hjemme?

 • Reply Thea 19. oktober 2014 at 22:20

  Du er så heldig som har foreldrene dine så nærme!! Høres så koselig ut 🙂 Og gratulerer med nytt barndomshjem!

 • Reply Ida Wulff 19. oktober 2014 at 22:28

  Renate: den er fra Zara 🙂 jeg er veldig fornøyd akkurat nå, men var i akkurat samme situasjon som deg på VG2. Du må bare tenke at når VGS er over, kan du gjøre HVA du vil i denne verden. Kjipe perioder hvor man føler at man bare eksisterer for å eksistere går heldigvis over, og gjør at du setter ekstra pris på alt det fine som kommer.

 • Reply INNSPOO 19. oktober 2014 at 23:23

  Det så veldig fint ut 🙂 Hvordan går det med 5:2 dieten forresten?

 • Reply Ida Wulff 19. oktober 2014 at 23:29

  INNSPOO: den har jeg hatt en lang pause fra, syns det er vanskelig å sitte i forelesninger og følge med når sulten blir høylytt! Men trivdes med det, så har veldig lyst å begynne igjen snart 🙂

 • Reply Runa 19. oktober 2014 at 23:54

  Skulle du ikke farge håret ditt? 🙂 du kommer til å bli så jævlig fin med litt mørkere hår.

 • Reply Ida Wulff 19. oktober 2014 at 23:55

  Runa: jeg prøver å spare ut etterveksten et stykke nå, i mens leter jeg etter en frisør som klarer å farge kommunegrå/brun farge uten at det blir rødt eller grønt! 🙂

 • Reply Bell 20. oktober 2014 at 00:31

  Hvor shopper du missoni? Syns det er så fint selv! Elsker sengetøyet ditt 😉

 • Reply Anonym 20. oktober 2014 at 00:47

  ‘Du ser ut som en søppelhaug på håret’ – hva i helvete er det for en jævla idiotkommentar?! Faen for jævla tulling, altså.

 • Reply Anonym 20. oktober 2014 at 00:53

  Ser aldri noe til Bella lengere, hvorfor det?:/

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2014 at 01:12

  Bell: jeg har handlet på Milla Boutique på Aker Brygge 🙂

 • Reply Caroline 20. oktober 2014 at 01:31

  Du ser flott ut! Og lykkelig ut! 🙂

  Men går vel ikke helt ann å si nytt barndomshjem, da det betyr hvor du vokste opp og var barn, haha.

 • Reply Linni 20. oktober 2014 at 06:41

  Du er så slank og pen!!

 • Reply Anneli 20. oktober 2014 at 07:42

  Hei Ida:-) Jeg håper du kan hjelpe meg litt. Såvidt jeg husker tok du permanent sminke på øyenbrynene dine for en tid tilbake siden? Jeg vurderer dette selv nå, men siden det er ganske dyrt og jeg er student, ville jeg høre med deg hva dine opplevelser rundt det var. Og da tenker jeg på resultatet – er du enda fornøyd? Varer det? Tusen takk for en veldig fin blogg jeg setter stor pris på:-)

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2014 at 10:02

  Anneli: hei 🙂 mine er blitt ganske svake nå, jeg dro aldri tilbake og tok det siste påfyllet som er inkludert. Noe jeg angrer på! For var superfornøyd, og det ble så fint. Tror ikke du vil angre på det, men bare pass på å få med deg alle påfyllene dine 🙂 jeg skal prøve å få gjort det snart selv.

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2014 at 10:02

  Caroline: takk, så hyggelig! 🙂 men det er jo trist, for da har jeg ikke noe barndomshjem lengre??

 • Reply Julie 20. oktober 2014 at 11:19

  Hei. Vet dette ikke har noe med innlegget å gjøre, men jeg må bare spørre. Lurte bare på om du har planer om å selg en av Chanel-veskene dine ettersom du har 2? 🙂

 • Reply Bell 20. oktober 2014 at 13:50

  Takk for svar, da blir det Oslotur snart da 😉 Hehe, må le litt av deg og barndomshjem-dilemmaet ditt! Syns du skal late som det nye hjemmet er barndomshjemmet, jeg. Der foreldre og evt søsken bor – der er barndomshjemmet :p PS: takk for tips om løpeguiden på løplabbet! Har store planer om å starte denne uken! På tide å komme i gang…… 😀

 • Reply Caroline 20. oktober 2014 at 14:37

  Ja, det er ganske trist. Du har jo fortsatt barndomshjemmet ditt, det vil alltid være det huset, du kan bare ikke være der lenger 🙁 Husker jeg gikk gjennom det samme, huset vårt på Ringshaug vil alltid være mitt barndomshjem, men sånn er det..

 • Reply Ida 20. oktober 2014 at 16:34

  En liten kommentar til Annelig ang. permanent makeup på øyenbrynene. selv har jeg veldig lyse og ikke så «fyldige» øyenbryn, og dette ble virkelig redningen for meg, da jeg måtte tegne på brynene HVER dag.. Det er nå snart 3 år siden jeg gjorde det første gang (man fyller på 1 gang om året) og jeg er fortsatt veldig glad for at jeg gjorde det. men man skal tenke på at jo fler ganger man fyller på, jo mer permanent blir den, og man må kanskje fortsette med det «resten av livet»..

 • Reply Ida 20. oktober 2014 at 19:06

  Hei Ida!

  Jeg har lest bloggen din lenge, også kom jeg plutselig på hvor har det blitt av Bella? Hehe, tror jeg må ha gått glipp av noe! Hun var jo så søt!!

  Veldig glad i bloggen din!

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2014 at 21:04

  Julie: nei 🙂

 • Reply Heidi Nathalie Hovland 22. oktober 2014 at 09:45

  Så fin du er på håret!

  Hvor har du kjøpt sushien?! Den så utrolig god ut!

 • Reply Stina Hagen 29. oktober 2014 at 12:17

  sjekk meg ut naken da, lag deg gratis konto på linken jeg er DestinyGirl 😉

 • Leave a Reply