Uncategorized

NY KONKURRANSE MED NORDEA

20. oktober 2014

Skrevet i samarbeid med Nordea 

 

Hei! 🙂

Så gøy at innlegg om studentøkonomi og den slags har slått an. Ingen tvil om at mange av mine lesere er hardtarbeidende studenter! For flere gode råd kan dere sjekke ut Facebook-siden til Marie, som er 23 år gammel og jobber som personlig rådgiver i Nordea. 

Nå har Nordea kommet med enda en konkurranse for studenter, eller rettere sagt for dere som bor i kollektiv. For å være med i konkurransen, må dere ta et bilde av kjøleskapet deres, legge det ut på Instagram og skrive noen få ord som beskriver kjøleskapets tilstand. Hashtaggen må være . I tillegg må de som bor i kollektivet tagges i bildet. 

Premien er at studentkollektivet som vinner får besøk av en kokk fra Gastronomisk Institutt som lager et sunt, godt og enkelt fest-måltid på lavbudsjett sammen med studentene. Det for å vise at det går an å lage skikkelig god mat på studentbudsjett. Og det beste ved premien syns nå jeg, er at Nordea fyller opp kjøleskapet til kollektivet med sunn og god mat 🙂 

Mer om konkurransen HER

Konkurransen starter I DAG, og varer fram til 2. november. Så knips i vei! Jeg gleder meg til å se bilder av kollektiv-kjøleskap, for jeg lurer på om det er vanlig å skrive navnet sitt på alt i kjøleskapet? En gang lot jeg en venninne flytte inn til meg i Oslo, og hun hadde så vidt kommet over dørstokken før hun hadde sprittusjet navn på alt i kjøleskapet. For å si det sånn, så satte jeg ikke særlig stor pris på at det stod «Ida» på hamburgerdressingen, men nå er jeg kanskje typen som hadde gjort det dårlig i et kollektiv. 


Nå har noen glade vinnere har fått Nordea-koppen sin i posten,så jeg håper dere koser dere med gratis kaffe (og kaffe på halv pris) i høstkulda. Det gjør hvertfall jeg!

Jeg har veldig lyst å fortelle dere om en tjeneste Nordea tilbyr, og den heter MikroSpar. Veldig enkelt: du kan gjøre slik at hver gang du bruker bankkortet ditt på noe, trekkes det et lite beløp fra kontoen din. Dette beløpet blir satt inn på en SPAREKONTO! Med andre ord, så sparer du penger hele tiden, nesten uten å merke det. Perfekt for studenter som syns det kan være litt mye å sette av 500 kroner hver måned, når det faktisk er en stor del av det man har. Man kan velge beløp, det kan være for eksempel 5, 10 eller 20 kroner. 

Selv tror jeg at jeg skal spare 10 kroner hver gang jeg trekker kortet, så blir det spennende å se hvor mye jeg sparer i løpet av et par måneder. Les mer om MikroSpar her

Er det noen av mine lesere som har erfaring med MikroSpar? Fikk dere spart mye? Det må jo bare være den morsomste måten å spare på, for en gledelig overraskelse å sjekke sparekontoen etter en stund! 

Ønsker alle mine lesere lykke til i konkurransen 🙂 

21 Comments

 • Reply Charlotte 20. oktober 2014 at 20:54

  Takk for kaffetipset! Jeg rakk og bestille kopp før det ble forsent og den er såå fin:) Jeg har selv opprettet bufferspar noe som funker knall, og har brukt mikrospar i flere måneder og sist jeg sjekket hadde jeg spart opp 1000 kr! Fantastisk løsning 🙂

 • Reply Sasha 20. oktober 2014 at 20:54

  Holder du fremdeles på med 5:2 dietten? Føler du at magen har blitt enda flatere og at du har gått ned i vekt? holdte på med det en stund selv og fikk så utrolig flat og rolig mage samtidig som jeg gikk ned i vekt, men jeg trente også styrke og kondisjon hverdag ved siden av.

 • Reply Tone 20. oktober 2014 at 22:59

  Har spart (hittil) 6820,- med Mikrospar på 2år. Dvs, 20kr pr transaksjon.

  Satte opp noe som heter Bufferspar (500kr hver mnd på høyrentekonto), anbefales 😉

 • Reply Anette 20. oktober 2014 at 23:05

  Har jobbet i bank i flere år, og må ærlig innrømme at MikroSpar definitivt er den enkleste måten å spare på for de som ikke har en fast spareavtale:) Om du betaler 395 eller 400 kr når du drar kortet merkes ikke! Bra produkt 🙂

 • Reply Therese 20. oktober 2014 at 23:10

  Da jeg bodde i kollektiv hadde vi hver vår hylle i kjøleskapet, så det var ingen behov for å tagge løs med sprittusj, hehe.

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2014 at 23:46

  Therese: høres bra ut! Hehe 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2014 at 23:47

  Tone: så bra!! 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. oktober 2014 at 23:48

  Charlotte: hurra, så bra! 🙂

 • Reply Isa 21. oktober 2014 at 00:04

  Jeg var hos min regnskapsfører idag, eller familiens, og jeg ble overlykkelig når jeg sjekket sparekontoen min. Til og ha en leilighet til 8500 i mnd som ikke inkluderer noenting, samt være student, og shoppe nesten hver dag, har jeg spart 70.000 på 2 år! Jeg hoppet av jublende glede, og tok meg en velfortjent tur til sørlandssenteret for 4 gang siden fredag!

 • Reply Aleksander 21. oktober 2014 at 06:44

  Jeg har kun god erfaring med MikroSpar! Startet med en 10’er hver gang. Men nå har jeg gått opp til 20kr. Det blir LETT 600,- i mnd, kanksje til og med 800. Penger man ikke merker at man sparer engang. Eneste som er litt vanskelig er at det ikke kommer opp på beløpet, og at de ikke trekkes jevnt, så plutselig har man en del mindre enn man trodde inne på konto. Utover det er det bare gode ting ved det. Bruker det for hva det er verdt! Lykke til :)!

 • Reply Kristine ♥ 21. oktober 2014 at 15:51

  Ah, nesten så jeg skulle ønske jeg bodde i kollektiv nå! Mat er mangelvare.. Men tror kanskje jeg foretrekker å sulte fremfor å bo i kollektiv. Mikrospar er derimot noe jeg kan vurdere! 🙂

 • Reply Monika Lite 21. oktober 2014 at 16:41

  Så fint. Sparing har jeg holdt på med i mange år. I ti år. Mikro spar er jo kjempe fint og det skal jeg begynne med også. Tenk deg hvor mye man har spart etter en runde shopping. Da får man ikke gnagsår på helen for hver gang noe er trukket i fra kontoen. Det er mye det. Det kan bli veldig mye ut av det – fort går det også.

 • Reply Julie 21. oktober 2014 at 16:50

  DNB har hatt sånn sparing lenge og jeg sparer rundt 600,- i mnd uten å merke det ved at jeg trekker 10kr hver ganf jeg drar kortet + at jeg runder opp alle regninger til nærmeste 10’er. SÅ GØY!

 • Reply Lene 21. oktober 2014 at 20:17

  Jeg vil spørre om noe helt annet; de fine skjørtene fra zara som du kjøpte i London, hvordan er de i størrelsen? Syntes det kamel-fargede var sykt fint! Men jeg er ganske kort og redd det blir for langt siden de ikke selges i xs. Regner jo med at hun modellen på nettsiden dems som er like høy som en mann og tynn som en spiker her strl S på seg.. 😛

 • Reply Ida Wulff 21. oktober 2014 at 21:35

  Lene: de er helt vanlig i størrelsen, men de er ikke akkurat korte 🙂

 • Reply Ana 22. oktober 2014 at 11:30

  Jeg fikk koppen, men de glemte å legge ved lokket… Er det mulig å få lokket tilsendt?

 • Reply Ida Wulff 22. oktober 2014 at 12:11

  Ana: Det må du spørre Nordea om.

 • Reply Ida 22. oktober 2014 at 16:01

  Har brukt DNB sin versjon av mikrospar lenge. Jeg trekker fem kroner hver gang jeg bruker kortet og tjue hver gang jeg betaler en regning. Merker ikke at de forsvinner, men sparekontoen fylles opp. Det er genialt!

 • Reply Ida Wulff 22. oktober 2014 at 17:57

  Ida: såå deilig! 🙂

 • Reply Jeanette 22. oktober 2014 at 18:33

  Flotte deg 🙂 Hvilken jakke har du på deg? Den så god og varm ut 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. oktober 2014 at 19:42

  Jeanette: den er fra Woolrich, tror modellen heter luxury parka, og den er mørkeblå 🙂

 • Leave a Reply