Uncategorized

REPEAT-LÅT OG OPPRAMSING

22. oktober 2014

Jeg kom over denne helt ukjente (?) sangen ved en tilfeldighet i går og har hørt på den non stop siden i går. Litt sær men veldig fin og beroligende. 

Så hyggelig at dere likte teksten min om Karl Johan, hehe. Noen ganger føler jeg at veldig mange bare blar gjennom bloggen uten å engang skumlese. Som for eksempel når noen spør i kommentarfeltet om noe jeg faktisk har skrevet i innlegget. Så det er veldig koselig å høre at dere faktisk leser, for bildene er ikke min sterkeste side ♥

I dag var jeg hjemme fra Oslo før klokken var fem, det var sykt digg. Den siste tiden har klokken blitt både åtte og ti før jeg har vært hjemme, og selv om jeg koser meg når jeg sitter på skolen på kveldstid med flinke jenter, er det slitsomt å dra hjem kun for å sove. Får håpe det vises på eksamenskarakteren at vi har jobbet mye… 

Da jeg kom hjem fra skolen måtte jeg få med meg mamma som bærehjelp til postkontoret, og da hun foreslo at vi skulle gå ut og spise, klarte jeg ikke å dy meg. Jævlig dårlig idé ettersom jeg hadde en bootcamp-date med Kathrine et par timer senere. Men bootcamp ble det, og vi spydde i munnen vår annenhvert minutt. Kathrine; kom igjen, Ida! Siste runde nå! Meg: Holdt kjeft!!!!!!! Fantastisk med venninner som pusher litt, haha. 

Nå skal jeg føne håret, en aktivitet som ligger på topp 10-listen over ting jeg hater. Håper dere likte sangen, god natt ♥

27 Comments

 • Reply Malin 23. oktober 2014 at 00:31

  jeg leser tekstene dine hele tiden, og ler like godt vær gang! Jeg er bare kanskje ikke like flink til å legge igjen kommentar da jeg synes det er litt kleint(?) haha men nå måtte jeg bare gi en lyd fra meg når du var sånn i tvil 🙂

 • Reply Ingvild :) 23. oktober 2014 at 00:50

  Nydelig sang, tusen takk for tips! Elsker sånne sanger, håper du har noen flere tips på lager etter hvert ^^

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2014 at 01:22

  Ingvild :): så hyggelig at du likte den 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2014 at 01:23

  Malin: jippii! Blir så glad for kommentarer. Og for at du leser, da! 🙂

 • Reply ibenhelene 23. oktober 2014 at 01:34

  Sangen er på chillelisten min på Spotify allerede! Syntes den er så stygg at den er fin, om det gir mening? Uansett, kommenterer nesten aldri på bloggen din, MEN kommenterer av og til på instagram. Leser hvertfall alt du skriver, og ler like mye hver gang 🙂 Du er best!

 • Reply Vilde 23. oktober 2014 at 09:04

  Jeg syns din blogg er en av få blogger som faktisk er interessant å LESE! Liker å se på bildene også, men klikker meg inn her flere ganger daglig hovedsakelig for å se om det er noe nytt og morsomt å lese, ikke se på 🙂 veldig mange bloggere skriver så sykt kjedelig, uinteressant og uten mening, men med en haug av bilder (og noen ganger blir det veldig mye bilder, og litt lite tekst). Men det gjør absolutt ikke du og det har du heller aldri gjort! Mener jeg da. Har fulgt med i mange mange år nå og blir aldri lei 🙂 Jeg syns du er utrolig flink og morsom, og tipper du er enda morsommere i virkeligheten 🙂

 • Reply Mari 23. oktober 2014 at 09:42

  Jeg leser ALLTID tekstene, du er den beste bloggern! Hvertfall med disse paraplyinnleggene og siste innlegg om Karl Johan! 😀

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2014 at 09:52

  Vilde: takk for fine ord, det gjør meg glad! <3

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2014 at 09:53

  ibenhelene: hehe, ja, det gir mening. Liker en liten dose stygghet 🙂 tusen takk! Klem

 • Reply Andrea 23. oktober 2014 at 09:54

  Gjør litt det samme som Malin, leser alltid innleggene og syntes alltid det er noe kjekt å lese! Er skikkelig dårlig på å kommentere, vet liksom ikke helt hva jeg skal skrive:)

  Men jeg liker innleggene veldig godt og kjenner meg ofte igjen i det du skriver 😀

 • Reply Tina 23. oktober 2014 at 10:39

  Har du hørt Ina Wroldsens nye sang «Aliens (her er jeg)»? Den går på repeat hos meg!

 • Reply Silje 23. oktober 2014 at 10:47

  Din blogg og hanapee er de eneste der jeg faktisk leser hvert eneste ord, og nesten (bare nesten) heller scroller forbi bildene. ikke fordi bildene er stygge/kjipe, men fordi du skriver så bra! det er mangelvare om dagen, og gjør at jeg setter ekstra stor pris på innleggene dine. er generelt fan av kloke, morsomme mennesker med et reflektert forhold til verden, og du representerer det!

 • Reply Marion 23. oktober 2014 at 11:02

  Selvfølgelig leser jeg det du skriver, det er tekstene dine som gjør bloggen din så fantastisk bra (og bildene da).

  🙂

 • Reply kine 23. oktober 2014 at 12:37

  Leser alt, alltid, Ida! litt bilder er alltid hyggelig, men det finnes nok av bloggiser som bare deler bilder, og det kan være ganske så kjedelig det og… jeg syns du er kjempe flink! Ha en fin dag 🙂

 • Reply Blog by Linni 23. oktober 2014 at 14:09

  Synes den sangen er så fin! Fant den på «Mørketid» spillelisten til spotify for en stund siden. Blitt en favoritt 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. oktober 2014 at 14:15

  Tina: nei, men jeg skal sjekke den ut 🙂

 • Reply Kamilla 23. oktober 2014 at 19:25

  Hei.

  Husker at du nevnte for en stund siden at du skulle teste ut 5:2 dietten, hvordan gikk det egentlig? Vil gjerne høre om din erfaring 🙂

 • Reply ingvild 23. oktober 2014 at 20:10

  Ahh det med spy hørtes jævelig digg ut… haha XD

  utrolig at du klarer å sitte igjen på skolen å jobbe! jeg er utslitt klokken halv fire liksom… you go! *aplausemoji*

  http://beyondwonders.blogspot.no/

 • Reply Charlotte Tunes 23. oktober 2014 at 21:09

  Jeg elsker å lese tekstene dine og innleggene har alltid et gøyt innhold! Synes det er varierte innlegg og det liker jeg 😀 Elsker sangen forresten. Sitter her med skolearbeid oppover ørene, så det var deilig med en slik sang! Selv liker jeg veldig godt type «Slow Down» listene på Spotify. Så deilig 😀

 • Reply Helga 23. oktober 2014 at 22:43

  Mørketid er også favorittlisten min på spotify! 😀 Jeg leser alltid det du skriver. Grunnet til at jeg liker bloggen din er fordi du skriver så bra!:)

 • Reply Mette 23. oktober 2014 at 23:06

  Bor du ikke i Oslo lenger?

 • Reply Liv Hege 24. oktober 2014 at 10:35

  Er helt enig i det du skriver, at det er mange som bare later som dem har lest innlegget og kommenterer slike ting som «Fint bilde, søt hund, fine bilder, ha en fin dag» osv. Jeg tar meg alltid tid til å lese et innlegg, når jeg først har trykket meg inn på det! Med mindre det er fult av skrivefeiler, masse smileys og ser helt forferdelig og lagt ut, haha!

  Flott du stilte opp en hjelpende hånd da! Haha, ja godt med slike venner som pusher på litt 😀 Sangen var forresten veldig nydelig! 🙂

 • Reply Ida Wulff 24. oktober 2014 at 11:47

  Mette: nei, bodd i Tønsberg en god stund 🙂

 • Reply Ida Wulff 24. oktober 2014 at 11:48

  Charlotte Tunes: tusen takk, og lykke til med skolearbeidet <3

 • Reply Anneli Friskilæ Sæther 24. oktober 2014 at 13:04

  Hei Ida! Jeg kommenterer ikke ofte, men er innom bloggen din stort sett hver dag og leser hvert eneste innlegg. Jeg synes gode tekster er mye mer interessant enn bilder, og du skriver jo enormt bra! Er en grunn til at jeg har fulgt deg siden du jobbet på postkontoret i Tønsberg. Vil uansett anbefale denne sangen om du ikke allerede har hørt den: Hot Chip – ‘look at where we are’ by Danny Perez. Den er litt i samme sjanger som sangen du la ut, den er fin og rar.

 • Reply Ida Wulff 24. oktober 2014 at 21:35

  Anneli Friskilæ Sæther: takk, den skal jeg sjekke ut! 😀

 • Reply Tim 27. oktober 2014 at 15:25

  Den sangen. Den var sykt fin!

  Var egentlig innom helt tilfeldig for å sjekke. Så sangen. Hørte sangen. Nå gjør jeg ikke annet!

  Bortsett fra det, bra blogg! 😀 Liker måten du skriver på! Jenter med bein i nesa er bra!

 • Leave a Reply