Nybygg, hjem & interiør

PYNTEPUTER OG SÅNT

25. oktober 2014

Jeg angrer skikkelig på at jeg i natt bestemte meg for å sove til jeg våknet i dag. Ikke før klokken var 11, slo jeg øynene opp og oppdaget at det var strålende solskinn ute. Dritt! Da burde jeg jo vært ute og løpt ærender allerede, sugd til meg hver minste solstråle, For det føles som om det har regnet og har vært grått i hundre dager.

Vel, det er jo ikke kvelden enda. Så nå skal jeg bare vente på en klesvask, før jeg slenger på meg kåpe og solbriller, og tar byen fatt. Har en del småærender, så får det bare være at lørdag er den dummeste dagen å gjøre dem på. Det er i dag jeg har tid. 

Her er de fine pynteputene jeg kjøpte i går! ♥ Kjøpte dem på Home & Cottage, og må innrømme at jeg var ganske nær å kjøpe juletrepynt også. Men jeg følte det var litt tidlig, jeg bare gleder meg så innmari til å ha mitt eget første juletre i leiligheten. Det skal selvfølgelig være fake, men ingen fare. Jeg har funnet et duftlys som lukter juletre. 

Ellers er jeg skikkelig sur på sofaen min i dag. De som har hatt en kjæreste, mens de egentlig har gått og vært forelsket i en annen, kan sikkert kjenne seg igjen. Jeg har drømt om den andre sofaen i natt, og jeg vil ha den. Er så lei av min, at uansett hvor lite den gjør ut av seg, så bare irriterer den meg… 

Haha, neida. Men jeg er så lei av den kalde, skandinaviske stilen som jeg sverget til da jeg flyttet inn. Jeg vil ha en varm og koselig stue….

Nå er maskinen ferdig, så da takker jeg for meg så lenge 🙂 

9 Comments

 • Reply Anine Kristin 25. oktober 2014 at 14:46

  Åh, hvor fant du dette duftlyset? Jeg har kjøpt kunstig juletre til tross for at jeg egentlig bare vil ha juletre pga lukten, så dette duftlyset måå jeg ha 😀

  ps: Veldig fine puter !! 🙂

 • Reply Cathrine 25. oktober 2014 at 16:49

  Den paljettputen var kjempefin! Kommer til å passe perfekt sammen julepynt:) Har kjøpt leilighet og skal ha juletre for første gang, jeg også, men tenkte jeg skulle ha ekte. Gleder meg, har liksom aldri giddet å pynte til jul før når jeg har vært hjemme hos mamma og pappa hele juleferien uansett. Spent på hvordan stilen din blir. Jeg syns personlig den er kjempefin nå, og har blitt veldig inspirert av den, men skjønner at du vil ha det mer hjemmekoselig likevel. Jeg har en sofa fra Skeidar med såkalt Cosy Corner, og den er helt fantastisk god uten å ha altfor mye stoff slik som i en overlesset Shabby Chiq-stil.

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2014 at 01:37

  Anine Kristin: fant det på Home&Cottage, lurer på om det var fra Day By Birger et Mikkelsen 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2014 at 01:38

  Cathrine: googlet sofaen, den var kjempefin 🙂 ligner veldig på den jeg fant, men «min» er kanskje litt mer…. Shabby shiq? Noe jeg egentlig ikke er så glad i, hehe

 • Reply Paula 26. oktober 2014 at 02:08

  Veldig fine farger 🙂 Hilsener fra polsk

 • Reply Marthe Skoglund 26. oktober 2014 at 02:21

  jeg lo så jeg fikk tårer i øynene mens jeg leste innlegget høyt for bestis som er på besøk hos meg i NYC. Du er helt rå, og du føyk nettopp opp på listen min over «10 personer jeg ville invitert på middagsparty, hvis jeg kunne».

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2014 at 11:05

  Marthe Skoglund: haha, jeg kommer! Hvis det er i NY! 🙂

 • Reply Hanne 26. oktober 2014 at 11:50

  Ida! du er så gøy! 🙂 Jeg har btw også fått nok av den skandinaviske stilen, så gjorde like greit om hele stua! Masse nye langhårete puter, saueskinn, varmt gulvteppe,kosepledd og nye lys! Har ikke angret et sekund på det! 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. oktober 2014 at 12:35

  Hanne: åå, det hørtes deilig ut!! 🙂 Må skaffe meg et saueskinn og noen langhårete puter jeg også.

 • Leave a Reply