Hverdagsliv

MAKEUP SOM DEKKER ALT

27. oktober 2014

Annonse

Jeg husker jeg så denne videoen for noen år siden, og fikk helt hakeslepp. Husker dere den? Ser at den har over 9 millioner views, det er jo helt sykt. Men ikke så rart, egentlig.

Da jeg fikk tilbud om å teste ut og skrive om disse produktene, kunne jeg jo ikke si nei! Tenkte på denne fyren med tatoveringer over hele kroppen med en gang jeg fikk henvendelsen, men da var jeg faktisk ikke klar over at det var nettopp Vichy Dermablend som var brukt i videoen. 


Den som leser bloggen min fast, vet at jeg er stor fan av en liten dose retusjering. Jeg «rydder» gjerne opp i fregner, føflekker og solskader før jeg legger ut bilde på bloggen. Jeg var mer nøye på det før, bryr meg liksom litt mindre nå. Men det er fremdeles irriterende, og jeg kunne vært mer komfortabel med å vise meg fram uten sminke. Så gjett om jeg gledet meg til å teste disse produktene, som skal dekke over alt! Første gang jeg har vært litt lei meg for å ikke ha tatoveringer, for da kunne jeg virkelig vist dere forskjellen. 

Her er produktene jeg fikk tilsendt: 

Ettersom jeg ikke har tatoveringer å dekke til, valgte jeg å demonstrere sminken på ansiktet, mitt «problemområde». Jeg foretrekker foundation framfor pudder, så jeg bestemte meg for å utelukke de to produktene til høyre (det ene er jo til kroppen) og bruke disse tre produktene for å blende ansiktet mitt: 

Jeg bruker farge 15 opal, det var den av de tre nyansene som passet huden min best. De andre fargene heter 25 nude og 35 sand. Når jeg har litt mer farge på huden, kan jeg tenke meg at det er fint å blande litt av nude inn i opal. Det gjør litt vondt å legge ut et så nakent bilde av huden min, men slik ser det altså ut: 

På bildet til venstre er jeg helt usminket og uretusjert, obviolsly! På bildet til høyre har jeg brukt de tre produktene jeg skrev at jeg skulle bruke. Det er jo en gigantisk forskjell. Men jeg tipper dere er enig i at bildet til høyre ser litt unaturlig og livløst ut. Men det er jo fordi jeg ikke har hatt på meg solpudder, og den andre sminken jeg bruker til daglig. Her er jeg ferdig sminket: 

Her ligner jeg litt mer på versjonen jeg vanligvis presenterer av meg selv, haha 🙂 

Så, hva er den ærlige dommen over produktene? Først må det sies at produktene har varierende dekkevne. Fra minst til mest dekkevne, går det i rekkefølgen foundation til ansikt > pudder til ansikt > corrective stick > foundation til kropp. Foundation til kropp har jeg ikke testet, men jeg har testet alle de andre.

Jeg er i utgangspunktet ikke fan av pudder til ansikt. Pudderet dekker bra, men jeg føler meg uansett ganske blek og tørr når jeg sminker ansiktet mitt med pudder. Derfor velger jeg alltid foundation. Fluid Corrective Foundation likte jeg godt. Den er fuktig, lett å påføre, og den gjør mye for huden i form av at den lysner og dekker ujevnheter. Røde spotter, blåfarge under øynene – og den tar seg av småfregnene også. Men den har ikke så mye dekkevne at den dekker alt av føflekker og sånt. 

Her kommer corrective stick inn. OG DEN HAR JEG LYST TIL Å KÅRE TIL ÅRETS PRODUKT!!! Den utslettet føflekkene mine på et blunk, de ble usynlig. Så usynlig at jeg satt et øyeblikk, og bare; hmm… Helt fantastisk. 

Alle produktene kan man kjøpe på Apotek som fører Vichy. Hvis du går inn på denne nettsiden, kan du lese alt om produktene og finne et apotek i nærheten av deg som selger dem. 

Noen av mine lesere som har erfaringer med produktet? Eller som har lyst til å teste det? 

76 Comments

 • Reply Kathrine 27. oktober 2014 at 15:13

  Utrolig fine bryn! Er de tatovert? 🙂

 • Reply Mariann 27. oktober 2014 at 15:20

  åh,den corrective stick MÅ jeg kjøpe! Og kanskje foundation til kropp også, siden hudlegen nekter og fjerne føflekkene som jeg synes er stygge 😉 :p

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2014 at 15:22

  Kathrine: tatoverte dem for lenge siden, og du ser litt av den tatoverte «halen» på brynet på «før»-bildet. Men bortsett fra det så synes det dessverre ikke lengre, burde ha fylt på igjen 🙂 Gikk forresten til Sol PMU i Oslo.

 • Reply Hege F 27. oktober 2014 at 15:27

  Skulle gjerne testa den corrective sticken :))

 • Reply marte 27. oktober 2014 at 15:36

  Hvordan er dekkevnen utover dagen?

 • Reply Oslofru 27. oktober 2014 at 15:54

  Wow så bra!

 • Reply Ove Kristian 27. oktober 2014 at 16:16

  Synes du ser elegant ut og fresh med litt sminke på. Ikke for mye og ikke for lite…

 • Reply Silje 27. oktober 2014 at 16:16

  Omg, det må prøves 😀 og hvordan solpudder bruker du egentlig ?:)!

 • Reply J 27. oktober 2014 at 16:25

  Hva ligger produktene på i pris?

 • Reply Silje 27. oktober 2014 at 16:33

  Omg!! Deeet må prøves 😀 men hvordan solpudder bruker du?:)

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2014 at 16:45

  marte: hvis man bruker finish pudderet, varer den dagen lang 🙂 Har ikke prøvd uten enda. PS. Varer ikke hvis man har den på seg på bootcamp-trening….

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2014 at 16:45

  Silje: jeg bytter på flere 🙂 Bruker mest Chocolate Soleil-pudderet, her har jeg brukt solpudder fra ArtDeco 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2014 at 16:48

  J: du, det vet jeg dessverre ikke! 🙁 Skal undersøke

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2014 at 16:48

  Silje: har flere jeg bytter på 🙂 Her har jeg brukt en todelt bronzer fra Artdeco.

 • Reply Helen 27. oktober 2014 at 16:50

  Du har jo fin hud uten sminke også da 🙂 Du trenger sikkert ikke så dekkende produkter en gang 🙂

 • Reply Solveig 27. oktober 2014 at 16:56

  Hei! Er disse produktene egnet til aknehud?

 • Reply Elise 27. oktober 2014 at 17:28

  Hvordan går det med 5:2-dietten? Er du fortsatt på den? Og har du merket noen endringer?

 • Reply Ingvild 27. oktober 2014 at 17:50

  Utrolig kult!

  fikk veldig lyst til å prøve det nå, men satser ikke på pudderet 🙂

 • Reply Marion 27. oktober 2014 at 18:36

  Ser bra ut 🙂 Hvordan påfører du foundation? Med sånn liten svamp?

 • Reply Marthe 27. oktober 2014 at 18:50

  Nå er jeg kanskje litt inhabil siden jeg har fregner selv og synes det er fint, men jeg synes du kledde fregnene og føflekkene dine jeg! Ingenting å skjemmes over der i hvert fall! 🙂

 • Reply Michelle 27. oktober 2014 at 19:06

  Hei!

  Vet ikke om det er bare meg.. Men når jeg klikker på linken, så finner jeg ikke noe videre informasjon om hvert enkelt produkt/ hvilket apotek som selger disse produktene..

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2014 at 19:12

  Michelle: Hei 🙂 Se øverst til høyre på siden, der er det et sånt lite steds-ikon. Trykk der og tast inn postnummeret ditt 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2014 at 19:13

  Marthe: så hyggelig at du syns det 🙂 Jeg syns fregner er fint på andre, men liker det ikke på meg selv.

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2014 at 19:13

  Marion: jeg har aldri påført noen som helst foundation med noe annet enn hendene 🙂 Men jeg har veldig lyst å prøve «egget», den rosa lille svampen alle prater om! Står øverst på handlelisten akkurat nå, har hørt at den er kjempegod.

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2014 at 19:14

  Elise: morsomt at du spør, for jeg begynte på den i dag igjen etter et langt opphold 🙂 så har ikke så mye nytt og fortelle akkurat nå.

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2014 at 19:15

  Solveig: Hei 🙂 Det er jeg veldig usikker på. Men hvis du går på et apotek hvor de selger det, får du god veiledning vil jeg tro. Lykke til!

 • Reply Anonym 27. oktober 2014 at 19:43

  Jeg synes du har veldig fine fregner!

 • Reply molly 27. oktober 2014 at 20:04

  TAKK! Dette skal serriøst prøves! Har et stygt, stort arr på nesa (hatt i 8 år!!) etter at jeg gikk til hudpleier for å fjerne litt urenheter…

  Har enda ikke funnet noe som dekker det.

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2014 at 21:00

  molly: håper dette funker for deg! 🙂

 • Reply Cathrine 27. oktober 2014 at 21:20

  Det var utrolig stor forskjell, men jeg må si at huden din er kjempefin som den er og selv om du liker sminken og er fin med den, så er det virkelig ikke noe du trenger.

 • Reply therese kristina 27. oktober 2014 at 21:53

  Wow, det fekk eg lyst å prøve! 🙂

 • Reply Anonym 27. oktober 2014 at 22:22

  Dette er første gang jeg noensinne har kommentert bloggen din.

  Jeg har alltid likt deg og har fulgt med på bloggen din fra begynnelsen av..

  MEN nå kjenner jeg meg kraftig provosert.

  Du skriver at det gjør litt vondt å legge ut et så nakent bilde av huden din og at på bildet til venstre er du helt usminket og uretusjert, obviolsly!

  Er det synd i deg? Du har et naturlig nordisk og vakkert fjes. Er synd du ikke ser det selv.

  Mitt kjæreste familiemedlem fikk kreft som liten, nå er hun lam i halve fjeset på grunn av en feil som skjedde under én av 30 operasjoner… Tenk på det du.

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2014 at 22:55

  Anonym: Dette innlegget handler om hud og sminke. Det er vel alt jeg trenger å si. Leit å høre om familiemedlemmet ditt.

 • Reply Cathrine 27. oktober 2014 at 23:46

  Når du blir 80 kommer du til å se på det uretusjerte bildet og tenke «herregud så nydelig hud jeg hadde», for det er ingen verdens ting galt med den huden der. Har fått med meg at verden er blitt et ekstremt utseendefiksert sted selv om jeg ikke henger helt med på hvorfor det er så viktig, men jeg syns altså personlig at det ikke-sminkede bildet er det desidert fineste. Når det er sagt er sikkert dette produktet perfekt for dem som har store, sjenerende fødselsmerker eller arr i ansiktet:)

 • Reply julie 28. oktober 2014 at 07:55

  Kan du ikke skrive dine 5 favorittlåter for tiden? <3

 • Reply kine 28. oktober 2014 at 09:51

  okeeeey… for å veie opp for den litt uncalled for kommentaren over her, vill jeg bare si at jeg syns du er feiende flott uten sminke. Og sånt sier man bare om andre, og ikke seg selv- teit… akkurat sånn som du sier om andre med regner/føflekker:p Men Vakker altså, Ida. Vakker.

 • Reply Linn 28. oktober 2014 at 11:02

  Du var veldig fin uten sminke! 🙂 Trenger absolutt ikke å dekke deg til.

 • Reply Karina 28. oktober 2014 at 12:01

  Wow så stilig! Har sett den filmen med han tatoveringsmannen flere ganger og blir like imponert hver gang ;D visste faktisk ikke at det var vichy og at man kan kjøpe det på apoteket :O DET skal jeg sjekke for har ekstremt lyst til å teste ut 😀 Takk for tips Ida 🙂

 • Reply Tonje 28. oktober 2014 at 14:53

  Imponerende dekkevne. Men helt ærlig synes jeg det er penere med sminke hvor huden skinner mer gjennom. Du har jo fin hud, kan ikke se noen store kviser eller urenheter slik veldig mange faktisk har (!), kun noen føflekker og fregner som jeg personlig synes er helt fantastisk pent. Det gir litt karakter til et ansikt.

  Og det skriver jeg ikke for å være snill eller politisk korrekt, det er rett og slett min personlige preferanse. Jeg er glad i sminke og dolleprodukter altså, men synes alt for mange er alt for harde på hudsminken.

 • Reply Ingrid 28. oktober 2014 at 16:40

  Du er jo helt nydelig uten sminke, ligner på en blond Pia Tjelta! Hun er jo pen? Anbefaler deg å bruke mindre sminke og velge en mer naturlig hårfarge så er du Tjelta vol.2 på null komma niks! haha 🙂

 • Reply Anonym 28. oktober 2014 at 17:17

  Har lest meg gjennom noen av kommentarene som er skrevet og vil bare si at det handler om å føle seg vel med seg selv, så om Ida ønsker å sminke seg så må hun få lov til det, uten at det skal påpekes som dumt. Og dette innlegget handlet jo egentlig om å se forskjellen, jeg synes faktisk du ser bedre ut med sminke, fordi du gløder mye mer enn uten, man ser at du ikke føler deg helt vel uten sminke, men med sminke ble du brått et annerledes mennesket, sminke har mye å si fra person til person. Jeg liker heller ikke meg selv uten sminke og velger derfor å gjøre noe med det, i stedet for å klage over det til andre, for som jeg skrev, det handler om å føle seg vel i sin egen kropp og føle seg vel når man ser sitt eget speilbildet, jeg sminker meg for meg selv, men selvfølgelig er det hyggelig om andre påpeker at jeg ser fin ut også, men i bunn og grunn handler det om en selv. Og disse produktene skal jeg virkelig prøver, de virker fantastiske.. 🙂

 • Reply Karoline 28. oktober 2014 at 20:02

  Hei Ida! Jeg har vært på et apotek som stod på den listen. De hadde mye inne i dette merket, men hadde aldri hørt eller sett noe av dette som du har lagt ut. Skulle sååå gjerne hatt den sticken, er det mulig å bestille noen plass på nett? 🙂

 • Reply LH 28. oktober 2014 at 21:09

  Skjønner ikke hvorfor noen vil ødelegge kroppen sin på den måten, som han i videoen har gjort. Og det kommer fra ei som elsker tatoveringer.. Uff, han ser jo ut som The Joker :/

 • Reply Monique 28. oktober 2014 at 22:48

  har du brukt alle tre produktene på samme gang på det siste bildet ?

  Hva gjør det siste pudderet? det du ikke brukte?

 • Reply Madelen 28. oktober 2014 at 23:11

  Funker den bra på Fregner??

 • Reply Helene 29. oktober 2014 at 11:43

  Tips: alle Vitusapotek kan bestille inn. Pluss at vitus har supre bonuskort👍

 • Reply June 29. oktober 2014 at 12:36

  Hei! Lurte på hva du betalte for chanel vesken din? Skal selv til London, og lurer på hva jeg ca må legge av hvis jeg evt finner en samme sted som deg 🙂

 • Reply Ida Wulff 29. oktober 2014 at 13:08

  June: hei 🙂 du får chanel for alt fra 5000 til 30.000 der, så det kommer helt an på hva du skal ha. Hvis du følger dem på insta legger de ofte ut priser på nye vesker som kommer inn. @webuydesigner

 • Reply Ida Wulff 29. oktober 2014 at 13:10

  Madelen: ja 🙂

 • Reply Ida Wulff 29. oktober 2014 at 13:10

  Monique: ja, alle tre. Det siste pudderet skal sørge for at sminken sitter hele dagen 🙂

 • Reply Ida Wulff 29. oktober 2014 at 13:11

  Karoline: ikke som jeg vet om 🙁 men fikk tips fra en leser om at Vitus apotek kan bestille inn for deg 🙂 så det kan sikkert flere apotek gjøre.

 • Reply Ida Wulff 29. oktober 2014 at 13:12

  Anonym: what you said! 🙂

 • Reply Marthe 29. oktober 2014 at 18:09

  Wow! Hvilke solpudder bruker du?

 • Reply Live 29. oktober 2014 at 20:56

  Så utrolig vakker hud du har naturlig, faktisk finere uten dekkende sminke, men vet dette er sårbart, kjenner på det selv. Synes du bare fortjente å lese andres blikk på det du selv synes er sårbart, for du har en utrolig vakker utstrålig i ansiktet, og glød i din naturlige hud, synd å sminke den vekk! 🙂

 • Reply Hanne 29. oktober 2014 at 21:20

  Hei babe! Vil bare opplyse om at sminken på filmen du linker til IKKE er det samme som Vichy sin. Dermablend Professional og Vichy Dermablend erto helt forskjellige sminkemerker.

 • Reply Karoline 29. oktober 2014 at 21:36

  Kan du lage et innlegg om hvordan du fikser håret? Tenker i forhold til retting. Har like krøller som deg, du får så fint resultat når du retter 🙂 Skrive litt om hva du gjør med håret etter du dusjer, hvilke produkter du bruker osv? Mitt blir bare slittere og kortere for hver dag…

 • Reply Charlotte 29. oktober 2014 at 22:32

  Halleluja!! Endelig, dette har jeg lengtet etter 😀 Må jeg virkelig prøve. Vi også si en ting, jeg kjenner meg så godt igjen i innlegget ditt. «Sliter» med det samme selv, spiller ingen rolle hvor flott eller fin hud andre synes jeg har, når jeg ikke føler eg komfortabel selv.

  Takk for at du deler disse tipsene <3

 • Reply Camilla 29. oktober 2014 at 23:17

  åå den du fjernet føflekkene må jeg kjøpe!! hater alle føflekkene mine, endelig!

 • Reply Anna 29. oktober 2014 at 23:47

  Har noen fortalt deg at du ligner veldig på Kaley Cuoco? like pene begge, og godt tips på sminken. 😀

 • Reply Anonym 30. oktober 2014 at 01:39

  Du er helt utrolig fin! Jeg er for lat til å bry meg om så mye sminke. Men kan se at du er fin uten også. Creds til foreldrene dine haha!

 • Reply Iselin 30. oktober 2014 at 09:32

  Hanne: Det er nok Vichy sin 🙂

  http://www.webapoteket.dk/artikler/vichy-dermablend-saadan-virker-det

 • Reply Ida Wulff 30. oktober 2014 at 10:09

  Anna: nei, den har jeg ikke hørt før tror jeg 🙂 hehe

 • Reply Therese 30. oktober 2014 at 14:01

  skjønner ikke hvorfor du reklamerer for noe som ikke går ann å få kjøpt. har vert alle steder der de selger vichy men er ingen som selger dette lenger… finner de heller ikke på norske nettsider. dårlig ida!! =)

 • Reply P 30. oktober 2014 at 15:47

  Må dessverre si at produktet brukt i videoen er Dermablend, som fåes kjøpt på dermablend.com. Sikkert like gode produkter men du har nok ikke fått tilsendt samme produkt som i videoen 🙂

 • Reply Henrikke 30. oktober 2014 at 17:22

  Det er bare de større apotekene som fører dette. Blant annet vitus, og da i de butikkene som har hudpleiesalong også. Jeg kjøpte disse på Majorstuen forrige uke. Men over til hvor godt de virker; jeg har melasma og det dekker ikke en dritt. Så det at det her skal ta arr og føflekker klarer ikke jeg å se. Dekker ikke noe mer en en vanlig god concealer og fondation.

 • Reply Ida Wulff 30. oktober 2014 at 18:41

  Henrikke: nå vet jeg ikke hva melasma er, men stiften dekker absolutt alt på meg 🙂

 • Reply silje lervik 31. oktober 2014 at 21:48

  det var veldig fin sminke<3

 • Reply Karoline 5. november 2014 at 08:37

  Hei. Jeg sliter selv med mye føflekker i ansiktet, har kjøpt denne dekkstiften og syntes den er god. Men jeg har et problem, når jeg har lagt den på føflekkene har jeg problemer med å få det pent. Syntes fargen på dekkstiften vises igjennom solpudderet. Hva bruker du over, og opplever du det samme?

 • Reply Ida Wulff 5. november 2014 at 10:09

  Karoline: hei! 🙂 det jeg gjør for å få det pent er at jeg påfører, duser det ut/trykker på det med en finger, så det legger seg fint på huden. Påfører flere lag og gjør det om igjen. Kanskje 3 eller 4 ganger. Da blir det mye finere enn hvis man bare kliner på nok til å dekke på en gang.

 • Reply Karoline 5. november 2014 at 11:36

  Okei, tusen takk! Da skal jeg prøve det. Eller så funket dekkstiften supert:) Kan jeg spørre hvilken foundation og solpudder du bruker sammen med dekkstiften? Syntes du har utrolig fin hud, og elsker at du klarer å dekke til føflekkene så pent. Har som sagt mye føflekker selv, og vet hvor utrolig irriterende det er. Føler jeg har prøvd uendelig med sminke, men føler disse flekkene smetter frem overalt. 🙁

 • Reply Ida Wulff 7. november 2014 at 02:06

  Karoline: føflekker i ansiktet er ikke gøy, nei! 🙁 Til hverdags bruker jeg en foundation som heter Forever fra Dior, farge 20. Når jeg er mørkere i huden om sommeren, blander jeg litt farge 30 inn også. Solpudder bytter jeg mye på, i det siste har jeg brukt Artdeco sitt, men pleier ofte å bruke Chocolate Soleil-pudderet 🙂 Lykke til!

 • Reply Kristi 7. november 2014 at 10:33

  Ååh hadde vært så kult å teste på både tattoveringene mine og problemhuden =D synd ingen apotek i nærheten selger produktene😩 sånn er det å på bo på landet 😛

 • Reply Monica 7. november 2014 at 21:49

  Hei Ida!

  Sett flere bloggere som annonserer om disse produktene nå, men hva er prisene? Correktive stick så super bra ut, men skulle gjerne vist hva den kostet..

 • Reply Ida Wulff 8. november 2014 at 18:38

  Monica: Jeg vet dessverre ikke pris 🙁

 • Reply Marie 14. november 2014 at 00:15

  Kan kjøpes her https://www.vitusapotek.no/Sok1/?query=vichy+dermablend 🙂

 • Reply Emilie 30. november 2016 at 12:57

  Jeg har kjøpt corrective stick, den var ikke bra, den dekket ingen av føflekkene/fregnene mine, de er helt flate og ikke så sterke i fargen, så rart de funker på andre 🙁 har du noen andre tips til hvordan jeg kan dekke flate føflekker?

 • Leave a Reply