Uncategorized

NÅ ER VI VOKSNE

27. oktober 2014

I dag fylte lillebror tjue år. Jeg syns det er rart at han er så stor. Og at vi plutselig kan være venner. Besøke hverandre, gå ut og spise sammen, fortelle hverandre ting som vi ikke forteller mamma og pappa. Da vi var yngre, hadde vi minst én stor krangel hver eneste dag. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har skreket av fulle lunger at jeg hater den ungen. Den dagen han fortalte guttene i klassen min at «Ida har fått hår under armene», hatet jeg ham virkelig. Han lo rått, jeg planla hevn. Sånn holdt vi på. Våre stakkars foreldre prøvde gang på gang å plassere oss i baksetet og kjøre til Frankrike, Italia og den slags – gjett om det var trøbbel til tider. Mitt beste minne fra disse roadtrip’ene, var da Lasse tok løpefart ut i bassenget, og i luften kom på at han hadde sin aller første og splitter nye Nokia i lommen på badebuksa. Da var det selvfølgelig for sent, og jeg har aldri sett noen svømme så desperat. Jeg lo så hardt at det nesten ble hull i himmelen. Så jeg har ikke alltid vært en snill storesøster heller, men vi tar igjen for all klyping og lugging nå som vi er blitt store ♥

Vi har hatt familieselskap hos mamma og pappa i dag. Først gjester på kake og kaffe, og så middag og vin med bare oss fire senere på kvelden. Pappa disket opp med solo mio al sal, som er min absolutte favorittmat – lillebror sin også. Det var jo tross alt han som hadde bestilt, HEHE. 

Av meg fikk han champagneglass og OBOS-medlemskap, tror dere han sovnet da han åpnet gaven eller? Men sånn er det å bli voksen. 

Jeg har ikke forelesning i morgen, TAKK og lov! Så jeg skal være hjemme og ferdigstille en eksamensinnlevering, nevnte jeg forresten at jeg leverte min aller første eksamen før helgen??!!! Er så fornøyd. Så nå skal jeg bare gjøre ferdig den andre i morgen, og så er jeg klar for ny eksamensoppgave som blir utlevert… Ja, i morgen tidlig. Mye på en gang. En ting som er sikkert, er at jeg skal «belønne» meg med en treningsøkt når jeg er ferdig i morgen.

Nattinatt ♥

PS. Tusen takk for alle fine kommentarer, jeg blir så glad for å høre fra dere i kommentarfeltet. Svarer etter beste evne, selv om jeg ikke alltid husker hvor ditt og datt er kjøpt. Love you all. 

29 Comments

 • Reply madde 27. oktober 2014 at 01:53

  Ahw så koselig <3 blir glad av å lese om nære familie forhold å sånn. D er jo så viktig < 3 og veldig godt å ha:)

 • Reply Camilla 27. oktober 2014 at 08:54

  Du som har fikset det slik at gavene matcher kanskje? Haha;-) Hørtes ut som en veldig fin feiring og fint å høre man kan bli gode venner etterhvert. Selv er jeg tjue år nå, med en lillebror som jeg ikke akkurat henger så mye med haha, kanskje det blir anderledes om et par år!:-)

 • Reply Ingvild 27. oktober 2014 at 09:39

  Liker bloggen din så godt!

 • Reply A 27. oktober 2014 at 09:44

  Koffør i alle daga kan ikke du være med på bloggerne?? Vil heller se dæ der enn fler enn dem som har vært med eller e med no

  Æ kommentere forresten aldri, creds til mæ.

 • Reply Thale 27. oktober 2014 at 10:15

  Haha det er akkuratt som meg og min lillebror når vi var små 🙂 koselig å lese at du har ett godt forhold til din bror. Min bror blir også 20 snart, lykken er at han nå kan kjøpe sprit selv 😛 haha

  Takk for tips om obos medlems skap, det skal broren min også få 🙂 elsker bloggen din foresten <3

 • Reply Sandra 27. oktober 2014 at 10:21

  Du er så vakker! Skulle ønske det var du som var med på bloggerne, god kveld norge og senkveld osv!! Vil så gjerne se deg litt » bak bloggen » også. Kanskje påtide med en videoblogg snart, hihi?? 😀

 • Reply Sandra 27. oktober 2014 at 10:32

  Hahaha, apropo at dere nå er voksne. Fant denne http://www.youtube.com/watch?v=_3Zvx9wCNi4 , ler meg ihel!! Fysj så kvalmt, hahaha

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2014 at 11:40

  A: Haha, nei, ikke noe bloggerne på meg! 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2014 at 11:40

  Sandra: kan kanskje strekke meg til en videoblogg ;p hehe

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2014 at 11:40

  Ingvild: så hyggelig, tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2014 at 11:41

  Camilla: HAHA! Mamma spurte om jeg kunne kjøpe innpakningspapir, så da var det bare å få det til å matche min gaveeske.You know me well! Ja, det blir garantert annerledes 🙂

 • Reply Bell 27. oktober 2014 at 12:34

  Så fine bilder, kjekk lillebror altså 😉 det dine telysholdere på bordet?

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2014 at 13:19

  Bell: mamma og pappa har kjøpt like som meg, fra Lama 🙂

 • Reply Marthe 27. oktober 2014 at 13:34

  Nå ble jeg inspirert til å ringe lillebroren min på vei hjem fra forelesning 🙂

  Mulig jeg har gått glipp av noe (og at jeg finner svaret et annet sted på bloggen), men middagsretten du nevnte – hva er det for noe? Google gir meg bare en haug av O’Sole mio-anmeldelser, og jeg håper familien din har bedre smaksløker enn det…

  Hilsen Marthe (som alltid er på middagstipsjakt)

 • Reply Armonia 27. oktober 2014 at 13:36

  Grattis med overstått til store lillebror! Koselig å lese om det gode samholdet i familien deres. Picture perfect, hehe. Kan tenke meg han var fornøyd med de voksne gavene ja 😉 OBOS medlemskap er genialt. Det kommer han til å forstå før han vet ordet av det!

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2014 at 13:39

  Marthe: haha, nå måtte jeg google O’Sole mio 🙂 Det er indrefilet okse (ehe tror jeg) tilberedt på en spesiell måte. Innbakt i salt, så vidt brunet i ovnen før man steker raskt på pannen. Linker til innlegg her, så kan du se. Har for det meste bare spist det på restaurant, og ikke vært med på å tilberede det hjemme.

  http://idawulff.blogg.no/1401402544_alt_man_egentlig_tren.html

  http://idawulff.blogg.no/1382170419_framme_p_hytta.html

 • Reply Andrea 27. oktober 2014 at 15:14

  Hei Ida!

  Jeg lurte på om du kunne svare på hvordan det var å flytte hjem igjen til foreldrene dine etter å ha bodd for deg selv i flere år? Jeg har flyttet ut for å studere, men lurer på om jeg skulle fortsette studiene (1år) i hjembyen min for å spare penger og også for å kunne tilbringe mer tid med familien. (Bor 5 timer unna nå, merker at det er veldig langt unna..) Men det blir jo nesten sett på som litt «tabu» å bo hjemme hvis man er over 20.

  Jeg lurer også på hva du synes om studenttilværelsen i forhold til arbeidsmengde, pensum osv.? Føler du at du har valgt rett studie, og hva tror du at du vil jobbe med i framtiden?

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2014 at 15:21

  Andrea: Hei 🙂 Det var ikke festlig å flytte hjem til mamma og pappa, men jeg visste jo at det var for en kort periode. Hva ANDRE tenker og at det er «tabu» ville jeg gitt fullstendig blaffen i. Jeg tenker at det er en bra og fornuftig kombinasjon å se familien sin mer, og å spare penger. En av grunnene til at jeg kjøpte meg leilighet i Tønsberg er fordi jeg vil være nær familien min, så jeg skjønner deg utrolig godt 🙂 Lykke til, uansett hva du bestemmer deg for å gjøre.

 • Reply Sigrid 27. oktober 2014 at 15:33

  Digger deg Ida! Måtte også google retten din, og tror det skrives «solomillo a la sal», da fikk jeg ihvertfall frem bilder av saltbakt indrefilet! 🙂 Håper du har en fin mandag!

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2014 at 16:44

  Sigrid: ahaaa, det forklarer saken! 🙂 Takk,hehe! Fin mandag til deg også!

 • Reply LH 27. oktober 2014 at 19:23

  Lillebroren din har blitt en kjekkas 🙂 Har fulgt bloggen din siden du jobbet på postkontoret, så er litt komisk å se «utviklingen».

  Håper du har hatt en fin mandag, krysser fingrene for at det går bra med eksamen 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2014 at 19:42

  LH: så hyggelig at du har fulgt meg så lenge 🙂 Håper du har hatt en fin mandag også! Klem

 • Reply Kamilla Haaland 27. oktober 2014 at 21:18

  Haha, det hørtes ut som meg og min bror back in the days… HEHE! Godt man vokser opp..

 • Reply Ida Wulff 27. oktober 2014 at 21:29

  Kamilla Haaland: haha, ja! 😀

 • Reply Anniken 29. oktober 2014 at 16:19

  Hvor har du kjøpt den blå boksen? Kjæresten min har bursdag snart, og leter etter en slik en!!

 • Reply Ida Wulff 29. oktober 2014 at 21:31

  Anniken: søstrene grene, de har mange 🙂

 • Reply anchor fastener manufacturers in india 25. mars 2024 at 10:59

  Thank you for your article post.Really looking forward to read more. Awesome.

 • Reply vpn 2024 9. april 2024 at 05:39

  I got this website from my pal who shared with me regarding this site and now this time I am browsing
  this web page and reading very informative articles or reviews at this place.

  My web site … vpn 2024

 • Reply vpn special coupon code 2024 10. april 2024 at 17:04

  you’re in point of fact a excellent webmaster. The website loading speed is amazing.
  It kind of feels that you are doing any unique trick.
  Furthermore, The contents are masterwork. you have performed a fantastic activity
  on this subject!

  Feel free to surf to my blog post … vpn special coupon code 2024

 • Leave a Reply