Reise

TI DAGER TIL AVREISE

3. november 2014

Bilder fra Weheartit

Da jeg sjekket bloggen til Kristina i dag morges, ble jeg minnet på at det kun er 10 dager til vi reiser til SRI LANKA!!! Ååå, som jeg gleder meg. Så da måtte jeg jo herme litt etter innlegget hennes. Bare det å se bilder av palmer og turkist vann får gåsehuden til å spre seg på armene mine nå ♥

Morgenkaffen gikk med til å skravle på telefonen med Kristina. Vi har planlagt et prosjekt sammen i en stund, og håper virkelig at det blir noe av. Vet at det verste blogglesere vet er når bloggere driver med noe som er «hemmelig», men dette prosjektet er ene og alene noe som er til dere. Så ja, håper alt kommer i boks i løpet av reisen vår – ikke barebare å jobbe sammen når vi sitter i hver vår by. 

Med ønske om en fin dag 🙂 

No Comments

Leave a Reply