Q/A

Q&A DEL 2

10. november 2014

Hvis du kunne spist middag med fem personer, (død, levende eller fiksjonell) hvem ville du valgt?Philip Kotler, Adam Smith, Karl Marx, Beyoncé og Eminem. HEHE. Noen for business (eller skole, da), andre for pleasure med andre ord.

Hvem ser du opp til?Jeg ser opp til mamma og pappa fordi jeg mener at det de har er sjeldent, tror nesten ikke jeg kjenner noen som ikke har skilte foreldre. Og så ser jeg opp til et par av venninnene mine som har barn, men som er noe helt annet enn hva jeg tidligere har assosiert «unge mødre» med. Studerer, møter opp på trening uten å syte, og er noen jævlig bra mammaer i tillegg. 

Hvor kjøper du klærne dine fra?Ehm… Føler jeg er godt kamuflert i en verden av Zara, Odd Molly og Bik Bok.

Lurer på hva, hvordan og hvor ofte du trener?Jeg går på boot camp minst to og helst tre ganger i uka. I tillegg er jeg medlem på treningssenter, så jeg tar meg en intervall hvert skuddår der.

Om du bare kunne spist én matvare i 5 år, hva hadde det vært? Altså…. Jeg har sittet i ni minutter og tygd på dette spørsmålet nå. Ikke fordi det er yndlingsmaten min akkurat, men tror det hadde blitt havregryn. Da kunne jeg sikkert overlevd i noen måneder før jeg døde av mangelsykdommer.

Tips for bedre selvtillit og generelt ha det bedre med seg selv?Vær din egen beste venn. Ikke fortell deg selv at du ikke kan, at du er stygg og at du er dum. Det ville du nemlig aldri sagt til din beste venn. Og når alt kommer til alt, er du jo den eneste du kan regne med 100%. Jeg tror det er veldig viktig å være glad i seg selv, og ikke minst å trives i sitt eget selskap. Du skal holde ut med hodet ditt og kroppen din til du dør, så det er bare sløsing med tid å ikke være venner. Jeg tror også det er viktig å tenke på at ingen ser deg like nøye som du selv gjør. De færreste vil bruke tid på å tenke over dine feil, mangler, skavanker og den slags, for de har nok i massevis med sine egne. Alle går egentlig rundt og tror at alle bryr seg så innmari om hva en foretar seg, mens sannheten er at vi er en gjeng sauer som hopper rundt i hver vår slørete boble. If it makes sense…  

Har du fått deg sixpack?Nei, langt i fra.

Du har skrevet at du ikke har lyst på kjæreste, hvorfor?For det første anser jeg meg selv som et travelt rutinemenneske for tiden. Jeg lever på lister, er på skolen, på trening, tilbringer tid med familien og prøver å presse inn et par venner her og der også. Det er veldig lite tid til overs. For det andre har jeg lyst til å slå meg ordentlig til ro når jeg nå får en kjæreste neste gang. Jeg er nødt til å slite ut det røde passet mitt før det skjer. Jeg vil snorkle og surfe på fler av jordens kontinenter og drikke bøttevis med vin i vakre, europeiske byer før jeg møter en som skal være med på det meste jeg gjør resten av livet. For når jeg nå finner en, går jeg inn for at det er han som skal bære meg over dørstokken når jeg gulper gin&tonic på bryllupsnatta. For det tredje gikk jeg så lei forrige gang jeg var i et «forhold», og jeg vil være sikker på at jeg ikke «straffer» den neste for måten min forrige oppførte seg på. For det fjerde elsker jeg å sove som en sjøstjerne i sengen, er liksom ikke plass. Hehe. 

Hva er ditt syn på homofili? Både gutter og jenter. Det er ikke noe jeg tenker over. Jeg har mange venner som er tiltrukket av sitt eget kjønn, og jeg syns det er like naturlig som å være tiltrukket av det motsatte kjønn.  

Hvem i «Bloggerne» ville du vært og hvorfor?Hvis jeg må velge måtte det blitt Marna. Grunnen til det er livssituasjonen hennes. Hun er gift, har barn, driver eget firma og virker trygg i seg selv. Har ingenting vondt å si om de andre bloggerne i serien, men å skulle bytte liv med en av dem ville vært å reise tilbake i tid og ta ti skritt tilbake. Kjærlighetssorg, drama, flytte til Oslo, være ung… Ja.

Da var det slutt på svar fra denne spørsmålsrunden, håper dere er fornøyd 🙂 Del 1 finner dere her

8 Comments

 • Reply Karoline 10. november 2014 at 22:39

  Hahaa, dauer- Kotler! Etter tre år med markedsføring kunne jeg tenkt meg selv å møtt han. Han er guden 😀 haha

 • Reply Nicole 10. november 2014 at 23:00

  Forstår deg så godt når det gjelder kjæreste… Og jeg savner virkelig å ha senga for meg selv, haha 😛

 • Reply Annie 10. november 2014 at 23:19

  HEI FINE IDA!

  Kunne du kanskje skrevet et innlegg om mobbing. Du er så flink til å formidle, og folk ser opp til deg og hører på deg. Du har en så stor stemme, så jeg tror du kunne gjort en forskjell 🙂

  Du har sikkert fått med deg de triste overskriftene i VG den siste tiden. Jeg har laget et innlegg om akkurat dette på min egen blogg, men jeg har nesten ingen lesere, men skulle ønske at folk kunne lese og forstå, ta til seg og gjøre en forandring for at folk skal få det bedre. (Ingen press altså.)

  Har postet samme komentar til andre kjente bloggere, dere har jo en ekstrem haug med følgere, så tror det virkelige kunne gjort noe 🙂

  Bloggen og du er super som alltid 🙂 Lykke til med eksamener og alt fremmover nå! Og hvis ikke jeg komenterer mer før; så gledelig jul 😉

 • Reply Amalie 11. november 2014 at 08:17

  Haha, Adam Smith! Den var morsom synes jeg 😉

 • Reply Leila 11. november 2014 at 12:47

  Å, Ida. Jeg elsket svaret ditt om bedre selvtillit og å føle seg bedre med seg selv. Det var så enkelt, men samtidig så sant. Første gang noensinne jeg kommenterer en blogg, men jeg synes du fortjener ros fordi du er så utrolig geniun, ekte og det er ikke noe «rosa filter» over deg 🙂 Det trengs flere jordnære og selvironiske mennesker som deg! Du er rå!

 • Reply Ingvild 11. november 2014 at 21:45

  Åååå <3 Elsker denne bloggen!! Du er ærlig og vakker! <3

 • Reply Anine 12. november 2014 at 02:08

  Ville du sagt ja til å være med på bloggerne?

  Hvilket reality show ville du sagt ja til å bli med på?

 • Reply Ida Wulff 12. november 2014 at 15:25

  Leila: tusen takk for fine ord <3 klem

 • Leave a Reply