Reise

MELLOMLANDING I DUBAI

13. november 2014

Hei fra Dubai! I skrivende øyeblikk ligger vi og breier oss i hver vår liggestol på flyplassen. Endelig har vi forlatt grå, triste Norge. Flyturen hit gikk veldig bra, og mye raskere enn forventet. Vi har sett film, pirket litt i flymaten som faktisk var ganske OK, sovet og ledd litt. Etter Qatar Airways, syns jeg Emirates er en fin nummer to. Flyene er litt eldre, men det er likevel høy standard på det meste. 

Flyet vårt til Colombo i Sri Lanka går videre så sent som 2.45, så nå skal jeg surfe litt på nettet og falle inn i sovemodus. Vet ikke med min kjære reisepartner, for hun styrtet nettopp en svær kaffe før jeg rakk å påpeke at det kanskje ikke var så lurt. Med tanke på sovingen, HEHE. Eller kanskje det var en hevn for at hun vurderte å forlate meg på rad 32 hvis hun fikk lurt seg til en plass på first class. Hvem vet! 

Snakkes fra Sri Lanka, gleder meg som en apekatt til å komme fram og se hvordan vi skal bo ♥

7 Comments

 • Reply marte 13. november 2014 at 22:35

  God tur, dere to! 🙂

  Jeg håper det kommer noen gode quotes eller practical jokes i løpet av turen. Det var så moro da dere var i GC.

 • Reply Nicole 13. november 2014 at 22:43

  God tur videre!

  Jeg skal mellomlande i Dubai i Desember på vei til Thailand 🙂

 • Reply Georg 14. november 2014 at 08:21

  Har aldri vært på Sri Lanka, men Dubai har jeg prøvd… kunne godt ha hoppet av reisen der og tatt noen dager!

 • Reply Lene 15. november 2014 at 14:51

  Bra blogg!💓

 • Reply Anna 17. november 2014 at 19:48

  Hei. Jeg skal selv til Sri Lanka i desember og mellomlande i Dubai. Så jeg lurte på om du vet noe om det er lov å gå ut fra flyplassen, vi skal ha et litt langt stopp. Håper på svar

 • Reply Marie 18. november 2014 at 23:41

  Hvor er neglelakken din fra? Den sølv grå altså 😀

 • Reply Ida Wulff 19. november 2014 at 04:09

  Marie: Neglhuset som har lagt den 🙂

 • Leave a Reply