Reise

VENNINNER SOM SYNS DE BURDE HA EGET TV-SHOW

18. november 2014

Leste en meme for litt siden, som gjorde narr av at alle venninnegjenger tror de er så morsomme at de fortjener sitt eget TV-show. Og den traff meg litt. Selv om jeg overhodet ikke vil ha noe TV-show, kan jeg vel ikke telle på én hånd hvor mange ganger enten jeg eller venninnene mine har ledd av noe og sagt «omg, vi skulle  blitt fulgt av et kamerateam». Men tanken bak det, er vel egentlig bare at man skulle ønske at det morsomme man nettopp sa eller gjorde var blitt dokumentert. 

Scene: maten kommer på bordet. Kristina rasker fram kamerautstyret, flytter på glass, vrir Cola-boksen så logoen vises, dytter på brødkurven så bollene triller ned i fruktsalaten, jeg blir litt oppgitt og håper vi kan spise snart. Kristina: Dette bordet kunne jeg dandert 500 ganger uten å bli lei.

Scene: Wulff og Andersen sin første seriøse krangel, som følge av at K lokker til seg ville rabieshunder på stranda. Jeg blir livredd og sint når den ene jævelen kommer løpende mot meg og skal spise meg. Ida: Jeg håper den dør av sult. Kristina: du er så barnslig.Ida: Det er bedre å være barnslig enn å være ekkel. 

Scene: deilige drinker ankommer det lille bordet vårt ved bassenget, og frøken Andersen kaster seg igjen rundt for å sikre seg et blinkskudd av prosecco-glasset som dugger i sola. Sparker til glasset på veien, og glasset tømmes.Kristina: Drittblogg. Nå tenker sikkert alle «hvem er hun tjukke, ville jenta?»

Scene: servitøren forklarer noe for Kristina.  Kristina: Yes.Ida: Hva sa han?Kristina: Aner ikke. 

Scene: Kristina mener at en kjekk fyr ved bassenget gir henne oppmerksomhet og vil gå på do for å freshe seg opp litt. Ida: Er du seriøs? Han ligger jo her med dama si. Kristina: But he got his eyes on this *klapper seg på skinka*Ida: Bra du klarte å si det der på engelsk…  

Jaja, nok om teite ting vi sier og gjør. Vi har hatt en helt super dag i dag, men nå kjenner jeg at jeg trenger å hoppe i dusjen og få temmet villmannshåret og ørkenen jeg har mellom rumpeballene. 

Later!

16 Comments

 • Reply trude 18. november 2014 at 15:37

  ahaha, du er bare helt utrolig!!! (ler meg i hel) kjempe pen også ida <3 nydelig

 • Reply Sunn 18. november 2014 at 15:38

  HAHAHHAHA!Dør av den siste scenen!:P Kos dere videre fininger:)

 • Reply Lene 18. november 2014 at 15:48

  Kan du lage et innlegg om 5:2 dietten? Går du fortsatt på det? Kan du komme med flere tips til matretter under 500kcal? Har du gått ned mye i vekt?

  Ps. Du ser fantastisk ut! 🙂

 • Reply Nora 18. november 2014 at 15:57

  Drar dere rundt og ser litt på Sri Lanka når dere er der? Det er en fantastisk øy som har så utrolig mye å by på 😀 Bodde der i en periode selv. Vil absolutt anbefale dere å ta dere en tur til for eksempel Adams Peak. Det er et fjell litt innlands på Sri Lanka som mange klatrer opp på natten slik at man kan se soloppgangen. Det er fantastisk vakkert, og en veldig spesiell opplevelse. 5200 trappetrinn er ganske bra trening også, haha 🙂 Kos dere videre!

 • Reply Maria 18. november 2014 at 17:36

  Haha det virker som at dere har det fint:)

  Jeg trodde i et lite øyeblikk at du skulle dusje for å få vekk villmannshåret mellom rumpeballene hahaha

  Håper dere får en fin dag videre!

 • Reply Anonym 18. november 2014 at 19:15

  Du skriver så sykt bra, morsomt innlegg!

 • Reply Kine Borkmo 18. november 2014 at 19:48

  Haha, mange komiske utsagn her! Håper dere koser dere, ser hvertfall helt magisk ut på bildene!

 • Reply Inga 18. november 2014 at 21:01

  HAHAHA! Nå lo jeg godt!

 • Reply Anonym 18. november 2014 at 21:57

  *Kvalme ting vi sier og gjør.

 • Reply lina 19. november 2014 at 00:38

  Den siste kommentaren.. Visste ikke at Kristina var så barnslig at hu trenger å sminke seg for gutter når dem har dame, hun skuffer igjen..

 • Reply Anne 19. november 2014 at 03:08

  Om dere to hadde laget et tv-program er jeg sikker på det hadde blitt konge!!

  Flirer så innmari mye hver gang du elr Kristina kommer med gullkorn fra feriene deres!!!

 • Reply Monica 19. november 2014 at 10:57

  Haha,sitter å fniser på lesesalen. Morsomt med gullkorn!

 • Reply Anonym 19. november 2014 at 12:53

  Jeg flirer veldig av at du faktisk skrev at du har villmannshår mellom rompeballene, selvom du ikke mente det 😉

 • Reply Ida Wulff 19. november 2014 at 17:12

  lina: regner med at du også skjønner at hun ikke var seriøs. Hvis du gjentatte ganger tar deg selv i å bli direkte skuffet over en blogger bør du tilbringe mer tid i frisk luft og mindre foran dataen <3

 • Reply Aina 20. november 2014 at 15:00

  Fantastisk 🙂

 • Reply Regine 25. november 2014 at 22:31

  Åhhh den turen her har sett så herlig ut, ikke minst morsom, haha! <33 Jeg ble også inspirert til å kjøpe denne fantastisk kule Wildfox-bikinien, men jeg lurte på hvordan de er i størrelsen? 🙂 Vil ikke ha en underdel (eller overdel) som er uflatterende skvisende, men noen ganger kan de fort utvide seg og det er jo heller ikke flatterende! Haha. Håper du har mulighet til å svare! <3 Og masse masse lykke til med eksamen, det kommer til å gå strålende! <3

 • Leave a Reply