Reise

FERIELUKSUS PÅ THE FORTRESS

19. november 2014

God morgen fra Sri Lanka! ♥

I dag har jeg bestemt meg for å ta surfefri for å lese til eksamen. Men før jeg ruller ut yogamatten og rigger meg klar med Bounty og kjipe bøker, står blogging på menyen. 

Vi har forelsket oss helt i et hotell som heter The Fortress her i Sri Lanka, det ligger fem minutter med tuk tuk unna Lapoint sin camp. Så de siste dagene har vi dratt dit etter surfingen, for å bli pleid i spaet, spise god lunsj ved bassenget og sole oss.  deilig! Huset vi bor i er også veldig fint, men det er deilig å komme seg litt ut likevel. Da er Fortress et veldig godt alternativ! 


Annonse

Neglhuset har lyst å gi leserne mine et november-tilbud, noe jeg er veldig fornøyd med. Den siste tiden har jeg begynt å betale for slike behandlinger selv (jaja, bortskjemte bloggere, I know) og har virkelig fått smake på hvor dyrt det er. Så tilbud er tipp topp! Selv var jeg hos Neglhuset og fikk full pakke rett før jeg reiste, syns det er veldig deilig å ha både pedikyr, manikyr og fine vipper når jeg er på ferie.

Tilbudet lyder som følger; 500 kroner rabatt på nytt sett vipper, både på klassiske og 2-7D-vippeextensions. I tillegg gir Kätlin 100 kroner i avslag på nytt sett med negler. Selv har jeg 7D-vipper nå, og jeg blir bare mer og mer glad i det framfor klassiske. De er virkelig fyldige. Og merkelig nok så har de holdt seg like fine selv om jeg er blitt overfalt av hundrevis av bølger. 

Ring eller send SMS til 458 33 166 for å booke time ♥

Her ser dere en closeup av 7D-vippene. Si i fra hvis dere har spørsmål 🙂

23 Comments

 • Reply Silje Møller Schiefloe 19. november 2014 at 06:14

  Du er så vakker, Ida! The Fortress så jo bare fantastisk ut også 🙂 Er det et «beach pool» eller er det bare en illusjon, forresten?

 • Reply Julie 19. november 2014 at 08:28

  Vakre bilder og vakre deg! <3 Hvor er hatten og kjolen fra? Leter etter lignende!

 • Reply Eli 19. november 2014 at 09:03

  Åh. Det ser helt fantastisk ut!

 • Reply Maren S. Helgemo - Ned 25 kg, + 13 men de SKAL forsvinne! 19. november 2014 at 10:18

  Så herlig!:) Og så fine vipper!

 • Reply Maren 19. november 2014 at 11:00

  Ser ut som du koser deg der 🙂 kan si jeg er litt misunnelig 🙂 kos deg videre da Ida <3

 • Reply Ida Wulff 19. november 2014 at 17:11

  Julie: hatten er fra accessorize og kjolen fra Nelly, merket heter Glamorous 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 19. november 2014 at 17:11

  Silje Møller Schiefloe: tusen takk, så hyggelig <3 det er solsenger og gress mellom bassenget og havet.

 • Reply Mia 19. november 2014 at 19:57

  Herlige bilder! Du ser virkelig flott ut om dagen 😀 Men hvorfor er ikke du med på alle de spenennde tingene som Kristina er med på der nede? Fikk inntrykk av at dere skulle reise sammen? 🙂

 • Reply mettsprett 20. november 2014 at 00:22

  Såå fete BRILLER! jeg ELSKER WILDFOX!Hvor kjøper man de!?

 • Reply Ida Wulff 20. november 2014 at 03:22

  mettsprett: de har dem på swimwear.no 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. november 2014 at 03:23

  Mia: Jeg har eksamen dagen etter at jeg kommer hjem herifra, så for å kunne reise hit var jeg nødt til å være innstilt på å bruke all «alenetid» jeg får på å lese til eksamen 🙂

 • Reply Ida 20. november 2014 at 12:19

  Har reist hjem til mine foreldre denne uken etter som vi er ferdig med forelesninger. Har eksamen neste uke og mye av grunnen til at jeg dro hjem var for å kunne lese litt til den. Likevel føles det nesten som et tiltak og gjøre det, hvis du skjønner hva jeg mener. Har du noen gode tips til å motivere seg selv til å gjøre skolearbeid? Hvordan motiverer du deg selv?

 • Reply Malin 20. november 2014 at 20:09

  Har du noen forslag til steder i Tønsberg hvor du kan sette på vipper? 🙂

 • Reply Anna-Nathalie 20. november 2014 at 21:17

  Ih hvor er der fint! 😮

 • Reply Ida Wulff 21. november 2014 at 09:06

  Malin: nei, dessverre 🙁 aldri prøvd

 • Reply Anonym 23. november 2014 at 19:23

  Sliter sånne vipper på dine naturlige ?? Har hørt mange skrekk historier om at mange mister sine egne vipper når man får de vippe-extension fjernet… Har lyst på selv, men vil ikke risikere å slite i stykker mine egne som jeg er veldig fornøyd med(bare slitsomt å ta av og på mascara hver dag). Pluss jeg har hørt at mange plages over at de snur seg og stikker i øyet osv??

 • Reply Ida Wulff 24. november 2014 at 06:24

  Anonym: spørs nok hvor du tar vipper og hvilke produkter som brukes 🙂 jeg har hatt vipper på i flere år i strekk uten at mine egne er blitt ødelagt. Hvis vippene snur seg bruker man en liten børste eller en gammel maskarakost for å gre dem på plass.

 • Reply Lisa 25. november 2014 at 15:59

  Hei! Skal til Sri Lanka i januar. Hvor mye koster en lunsj og spa på The Fortress? Finner ingen priser på nettsidene deres. Takk 🙂

 • Reply Lisa 25. november 2014 at 16:01

  Og har du noen shoppingtips? I Colombo for eksempel? Eller har de noe i Galle?

 • Reply Ida Wulff 25. november 2014 at 20:59

  Lisa: Hei 🙂 Jeg har ikke shoppet noe annet enn et par suvernirer og det var i Galle. Hvis du skal dit MÅ du dra på Crepe-ology, fantastisk mat, smoothies og pannekaker <3

 • Reply Ida Wulff 25. november 2014 at 21:04

  Lisa: Hei! 🙂 Jeg betalte 11.250 rupees for 90 minutter massasje. Tror det er dyrt til å være på Sri Lanka, men likevel billig for oss.. Man kan også få kortere massasjer og behandlinger for typ 400 rupees som er 200 kroner også. En lunsj koster rundt 700 rupees. Og i tillegg koster det 1000 rupees hvis man vil ligge ved bassenget deres uten å være gjest, samt 1000 rupees for en internettkupong. Høres ut som mye, men summen blir uansett ikke stor til slutt for en fantastisk dag hos Fortress!

 • Reply Kristine 6. januar 2015 at 21:55

  Hei Ida! Jeg og min kjære reiser til Sri Lanka i Februar. Vi tenker å reise litt rundt, men skal definitivt innom sør-kysten. Hvordan søkte dere Visum og hvor lang tid tok det? Og hvilke vaksiner evt drikkevaksiner tok dere? Blir superglad for svar! 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. januar 2015 at 14:18

  Kristine: Hei! 🙂 Her er jeg til dårlig hjelp, for vi fikset visum da vi kom til Sri Lanka (man skal vel helst gjøre det før jeg reiser, men det gjorde ikke vi) og tok ingen vaksiner til denne reise.. Håper du finner infoen et annet sted og at dere får en fantastisk reise! 🙂

 • Leave a Reply