Reise

SKRIVE TING I SANDEN SOM INGEN REKKER Å LESE

21. november 2014

Er det noe jeg har hatt godt av her i Sri Lanka, så er det å være ute, høre på havet og krangle så mye med WIFI’en at jeg til slutt gir opp å få kontakt med verden. Når jeg er hjemme er jeg online fra jeg står opp til jeg legger meg, og jeg går nesten ikke på do uten iPhonen. Å gå turer på stranda med musikk på ørene har definitivt vært noe av det deiligste med denne turen. Skrive ting i sanden som ingen rekker å lese før bølgebruset visker det ut, synge på refrengene jeg kan uten at noen hører meg, speide etter surfere som ligger og venter på den perfekte bølgen, smile til helt fremmede mennesker jeg møter på min vei. Sand under tærne, sol på skuldrene, og en himmel som truer med å bøtte ned over håret jeg så vidt har orket å børste i snart ti dager. Det er liksom ikke så farlig. 

Jeg har så smått begynt å pakke kofferten min, og selv om solbrentheten er glad for at jeg skal hjem til grå himmel, syns jeg det er trist å skulle dra. Hjem til eksamen og Uggs. På bildene over ser dere forresten villaen vi bor i, rommet vårt er øverst til høyre. Ganske deilig å bo stranda. 

God natt eller god morgen, alt ettersom ♥

12 Comments

 • Reply madde 21. november 2014 at 17:12

  Så deilig:)du er heldig! 🙂

 • Reply Nicole 21. november 2014 at 18:39

  Åh, så deilig det ser ut! Gleder meg utrolig mye til jeg skal til Thailand om 25 dager 😀 Skal bli utrolig deilig å kose seg i sol og varme i noen uker 🙂

 • Reply maren 21. november 2014 at 19:38

  jeg får SÅ lyst til å reise tilbake når jeg leser dette :(:(:(:(::((:

 • Reply Lisbeth 21. november 2014 at 22:02

  Sukk….drømte meg helt bort i beskrivelsene dine:) Takk:))

 • Reply Dublirhvaduskriver 22. november 2014 at 01:10

  Haha, fortryllende bilde! Made my night.

 • Reply Agnete Jensen 22. november 2014 at 01:55

  Levde meg helt inn nå! Gud så lyst jeg fikk å dra til syden nå, håper du koser deg masse Ida 🙂

 • Reply Anonym 22. november 2014 at 16:25

  Hvorfor er det ikke ett eneste bilde av Kristina på bloggen din fra denne turen?

 • Reply Linn therese 23. november 2014 at 18:56

  Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske bra, mens bare en liten brøkdel legger igjen fine kommentarer. DET er kjedelig det.

  Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du får så mange stygge kommentarer som du absolutt ikke fortjener. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen 🙂

  Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten 🙂 Håper du får en kjempe fin søndagskveld, og at du står på videre med bloggingen – for dette er noe du virkelig får til.

  Ellers har jeg forresten en salgsrunde på bloggen min nå der jeg selger ei hel korg med flotte klær jeg aldri har brukt til en veldig billig penge! sjekk det ut da vel 😀

 • Reply Linn Therese 23. november 2014 at 18:59

  Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske bra, mens bare en liten brøkdel legger igjen fine kommentarer. DET er kjedelig det.

  Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du får så mange stygge kommentarer som du absolutt ikke fortjener. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen 🙂

  Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten 🙂 Håper du får en kjempe fin søndagskveld, og at du står på videre med bloggingen – for dette er noe du virkelig får til.

  Ellers har jeg forresten en salgsrunde på bloggen min nå der jeg selger ei hel korg med flotte klær jeg aldri har brukt til en veldig billig penge! sjekk det ut da vel 😀

 • Reply Martine Vegheim 24. november 2014 at 06:37

  Så deilig!! God tur og kos deg masse 🙂

 • Reply Maren S. Helgemo - Ned 25 kg, + 13 men de SKAL forsvinne! 24. november 2014 at 14:21

  Så herlig! Fikk veldig lyst til å være der selv.:) Fine bilder som alltid også.:>

 • Reply Ida Wulff 7. desember 2014 at 17:05

  Anonym: det er det 🙂

 • Leave a Reply