Studier

HJEMREISE OG HJEMMEEKSAMEN

25. november 2014

Hello ♥

Da var jeg hjemme i Norge igjen, etter den verste flyturen jeg noen gang har vært med på. Haha, luksusproblem, jeg vet. Men av en eller annen grunn hadde vi fått tidenes mest ræva flybilletter som sørget for at vi måtte mellomlande på Maldivene, og der måtte vi sitte inne på flyet i typ 5 timer og svette før vi kunne fly videre og mellomlande i Dubai. Fikk kjenne litt på klaustrofobi da for å si det sånn. Jeg ble så lei og sint at jeg satt og grein under capsen, i takt med at føttene mine vokste seg store som elefanter. Da har jeg i hvertfall lært at neste gang jeg skal noe sted, skal jeg investere i best mulig flybilletter, sånn at jeg ikke blir offer for en 36 timers reisevei igjen…. 

Uvitende om den kommende reisen, men fortsatt litt trist over å forlate Sri Lanka… 

Vel, hjemkomsten startet med et PANG, og nå har jeg hjemmeeksamen. Altså 72 timer på å skrive en 15 siders oppgave. Jeg har kommet godt i gang, og tror det skal gå veldig greit. Og det er eneste grunn til at jeg unner meg en liten tur inn på bloggen. Så hvis jeg er litt fraværende i dagene fremover, så er det bare fordi jeg prøver å gjøre det så bra som mulig på eksamen. Fikk forresten igjen min første eksamenskarakter da jeg var i Sri Lanka. Det ble en B! Veldig fornøyd med det, spesielt siden det var i tidenes verste fag; akademisk lesing og skriving… Så nå bytter vi (gruppen jeg jobber sammen med) navn på Facebook-chatten vår fra A-gjengen til B-gjengen, og så satser vi på å holde oss der et sted. 

Ønsker alle en kjempefin tirsdag 🙂 

25 Comments

 • Reply Maren S. Helgemo - Ned 25 kg, + 13 men de SKAL forsvinne! 25. november 2014 at 11:26

  Ønsker deg masse lykke til på eksamen!

 • Reply Ulrikke 25. november 2014 at 12:47

  Er det vanlig å ikke få gå ut av flyet på mellomlandinger?😩 skal mellomlande på vei til Tanzania snart, flyr med Qatar airways hele strekningen!

 • Reply Kine Borkmo 25. november 2014 at 14:02

  Masse lykke til! 🙂

 • Reply sandrakaggerud.com - mamma til Oliver ♥ 25. november 2014 at 14:47

  Oi, det hørtes ikke gøy ut. Fly er jo det verste som finnes i utgangspunktet, liksom! :p Masse lykke til med eksamen, og gratulerer med karakteren!! 🙂

 • Reply Kamilla Haaland 25. november 2014 at 16:24

  Gratulerer med B 😀 Lykke til på den neste eksamenen 🙂

 • Reply Nicole 25. november 2014 at 18:29

  Lykke til med eksamen!

  Det må ha vært utrolig kjipt med SÅ lang reisevei med masse mellomlanding og sånt. Alltid verst på vei hjem når en ikke har så mye å se frem til hjemme uansett 😛

 • Reply Malin 25. november 2014 at 19:27

  Lykke til videre med eksamen! Dette klarer du helt fint 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. november 2014 at 20:55

  Malin: tuusen takk! 🙂 Håper på det!

 • Reply Ida Wulff 25. november 2014 at 20:56

  Nicole: tusen takk 🙂 Haha ja, da er liksom moroa over… God tur til Thailand når den tid kommer, jeg er misunnelig!

 • Reply Ida Wulff 25. november 2014 at 20:56

  Kamilla Haaland: takk for det! 🙂

 • Reply Therese 25. november 2014 at 21:35

  Gratulerer med B! Har hatt noen sånne 72-timerseksamener og da gikk første dag med til prokrastinering på høyt nivå (rydding, støvsuging, klesvask, lage mat fra bunnen, denslags man bare plutselig mååå gjøre før man begynner å skrive…), men så var det utrolig mye man fikk skrevet det siste døgnet hehe:) Masse lykke til! 🙂

 • Reply Marie 25. november 2014 at 21:35

  Noen gang vurdert brunt hår? Tror du hadde kledd det! 🙂

 • Reply Ida 25. november 2014 at 21:44

  Å, det har vært så mange flotte bilder av deg ute på bloggen i det siste, og det her var intet unntak! Gratulerer med B og masse lykke til med eksamen 🙂

 • Reply ccelines 25. november 2014 at 22:26

  Masse lykke til 😀

 • Reply Guro 26. november 2014 at 01:03

  Gratulerer med vel gjennomført eksamen, og masse lykke til med neste! 🙂 Det virker som du er veldig dedikert og motivert, så dette går nok så det suser! OG, snart er det juleferie, mye motivasjon i den tanken også! 😀

 • Reply Ida Wulff 26. november 2014 at 09:51

  Guro: tusen takk! 🙂 Ja, det blir sykt deilig med ferie!!

 • Reply Ida Wulff 26. november 2014 at 09:52

  Marie: jeg har brunt hår, og som du kanskje ser er det på vei ut… 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. november 2014 at 09:52

  Therese: hehe, mye man kan gjøre i heimen når det er hjemmeeksamen ja… 🙂 Tusen takk!

 • Reply Emilie 26. november 2014 at 10:50

  Hei! Jeg syntes du alltid har så fine øyenbryn. Hva gjør du med de ? er de permanente ? ( i så fall hvor har du gjort det?)

 • Reply Anonym 26. november 2014 at 13:51

  Har lest flere ganger at du gjerne vil ha en mer naturlig hårfarge, så tenkte å komme med et lite tips. Jeg var platinablond selv da jeg plutselig ble dødslei av ettervekst og rett og slett bare det blonde, så jeg gikk til en frisør og sa det da. Hun farget håret mitt i en kald, mørk blond farge, og det har jeg gjort kanskje fire ganger nå i løpet av halvannet år. Nå er håret mitt slik jeg vil ha det i min naturlige farge og jeg angrer ikke et sekund! Eneste er at det til tider blir litt gyllent fordi det blonde fortsatt skinner litt igjennom i lengdene, men det ordner jeg bare hjemme med lillasjampo! Du ser uansett virkelig ut til å kle litt mørkere hår, selv om du ser fantastisk ut uansett. Masse lykke til på eksamen <3

 • Reply Kristine K 26. november 2014 at 15:11

  Så fine solbriller ida! Hvor er de fra? lykke til med eksamen 🙂

 • Reply Marthe 26. november 2014 at 15:22

  Hei! Kan du lage et innlegg om 5:2? Om hvordan det har virket på deg, om det er slitsomt, og om du kommer til å fortsette osv? Ser ut som du har gått ned ganske mye med denne metoden 🙂 Du ser fantastisk ut hvertfall!

 • Reply Emilie 26. november 2014 at 21:08

  Synes du er et veldig godt forbilde for bloggverden, Ida! Så gøy å se at du tar utdanningen så seriøst, og lykkes med det. Gratulerer så mye med karakteren! Masse lykke til videre på de kommende eksamene. 🙂

 • Reply Hege 27. november 2014 at 23:39

  Typisk MH student å skrive «typ»!

 • Reply Sylvia Brennan 25. mars 2024 at 07:00

  ตอนแรกผมว่าเว็บไซต์ไหนก็เหมือนกัน เนื่องจากว่าเข้าไปก็พบเกมเดิมๆแต่ว่าเอาเข้าจริงๆมันแตกต่างครับผม ยิ่งเว็บไซต์ไหนที่เวลาฝากถอนจะต้องผ่านเจ้าหน้าที่อันนี้ผมเกลียดสุดเลย เสียเวล่ำเวลา ส่วนตัวผมว่า UFABET ดีสุดเลยนะครับผม เค้าใช้ระบบอัตโนมัติ

 • Leave a Reply