Hverdagsliv

JULEGAVEHJELPEREN ER HER

26. november 2014

Annonse

Å ønske seg noe til jul kvalifiserer vel som luksusproblem nummer 1. Man går alltid rundt og trenger et eller annet, men når det nærmer seg jul har man plutselig alt. Selv ønsket jeg meg tre ting til jul. De tre tingene har jeg allerede rukket å kjøpe til meg selv. Helt håpløst! 

Elkjøp har utviklet en tjeneste som heter Julegavehjelperen. Den er helt genial både for deg som ikke aner hva du skal ønske deg, men spesielt genial for å finne ut hva du kan kjøpe til andre. 

Slik funker det: 

♥ Du går inn HER, og trykker på «Prøv julegavehjelperen». ♥ Trykk på mann, kvinne, gutt, jente eller familie, alt ettersom hvem du trenger gaveforslag til ♥ Velg aldersgruppe♥ Huk av interessene til vedkommende, og trykk deretter på «finn gaver». 

Da vil du få opp en haug med forslag til gaver du enten kan ønske deg eller kjøpe. For å utvikle julegavehjelperen har Elkjøp spurt 10.000 kunder hva de ønsker seg til jul, og det må jo bety at den kan gi noen gode råd. Det fine med julegavehjelperen er at når du får resultatet, kan du bevege deg mellom priskategorier. Dermed kan du få forslag i både rimelig og dyr prisklasse. Til slutt kan man huke av de tingene man ønsker seg og legge dem i en gaveliste. 

Jeg tenkte jeg skulle benytte meg av julegavehjelperen selv, og jammen hadde julegavehjelperen noe vettugt å komme med. Den viste flere av mine favoritting som jeg allerede har, men også noe jeg gjerner kunne ønsket meg til jul 🙂 

PS. Inne på julegavehjelperen har Elkjøp også en konkurranse hvor du kan vinne julegaveønsket ditt, så sjekk ut den i samme slengen! 

5 Comments

 • Reply Anonym 27. november 2014 at 14:22

  Dette er noe av det mest ubrukelige jeg har prøvd.

 • Reply katrine 29. november 2014 at 22:13

  Det var jo egentlig litt genialt! 🙂

 • Reply ida 8. november 2015 at 15:14

  jeg prøvde den men noe rart skjedde så jeg ikke fikk den opp.

 • Reply Mathea Josefine Grobstok Jodalen 6. desember 2016 at 18:26

  Nettsiden funker ikke.

 • Reply sklep 12. mars 2024 at 13:47

  Wow, superb blog format! How long have you ever been running a blog for?
  you make blogging look easy. The entire look of your website is great, let alone the content!
  You can see similar here sklep online

 • Leave a Reply