Hverdagsliv

CLARION LOVES A GREAT VIEW…

30. november 2014

Sponset opphold

… And so do I. 

Maria og jeg sjekket inn i toppetasjen, på et rom som er ganske lite, men som likevel gir en litt «suite-følelse». Badet er helt mindblowing, her kan man både dusje, gå på do og ligge i badekaret mens man nyter utsikten. Jeg liker så klart utsikten best om kvelden, det er da frøken Oslo er penest, i likhet med resten av oss. Soundtrack til å sminke seg på dette badet før utgang; All of the lights med Kanye West. 

I tillegg har rommet en balkong som går rundt hele rommet, så der kan man virkelig nyte utsikten. Clarion Hotel Royal Christiania er stedet hvis du skal på julebord eller gjøre unna julegaveshoppingen i Oslo. Da er det liksom ikke så lang vei når du skal slepe alle posene med deg til toget etter endt opphold ♥

5 Comments

 • Reply Xoxoanjel 30. november 2014 at 11:31

  fine bilder :))

 • Reply tiggerlilly 30. november 2014 at 14:35

  så herlig! Kos deg masse =)

 • Reply Elise 30. november 2014 at 17:38

  Så kjempekoslig ut! 🙂

 • Reply Kristin 6. februar 2015 at 21:41

  Vet du hva dette rommet heter? 🙂

 • Reply Ida Wulff 7. februar 2015 at 01:17

  Kristin: nei, dessverre så husker jeg ikke det 🙁 men hvis du kontakter Clarion og spør når du booker, så kan de garantert hjelpe deg! 🙂

 • Leave a Reply