Uncategorized

1. DESEMBER

1. desember 2014

Tenk at det er 1. DESEMBER i dag!! Kjenner det kiler litt i magen. Nå håper jeg at mamma og pappa kommer hjem fra Karibien snart, for julestemningen kommer nok ikke ordentlig til meg før de er hjemme. Jeg tok nettopp en pause fra bøkene og gikk bort på senteret for å kjøpte et vaskeekte, fake juletre. På veien bestemte jeg meg for at det kom til å bli alt for tungt å drasse på, med boblejakke, Uggs og ullskjerf som bidragsyter. Så jeg endte opp med å handle inn for resten av uka og gikk crazy på Subway i stedet. Så nå har jeg ingen unnskyldning til å forlate leiligheten de tre neste dagene, bare lese, lese, lese, spise, sove, lese, lese. Full panic over eksamenen jeg har på torsdag, kan jeg egentlig noe som helst?! 

Når pynter dere juletre forresten? Hjemme hos familien har vi alltid pyntet 23. desember, men det er jo trist å ha det fine juletreet i så kort tid. 

23 Comments

 • Reply Marianne 1. desember 2014 at 14:24

  Tradisjonen tro pyntes juletreet hos mamma og pappa på lillejulaften av meg mens pappa ditigerer så det blir likt rundt hele treet :p Men er enig i at det er alt for kort tid så når jeg får egen leilighet og barn så skal jeg sørgr for at det kommer opp minst en uke tidligere 😉

 • Reply Nicole 1. desember 2014 at 14:34

  Hjemme hos foreldrene mine så pleier vi å pynte juletre noen dager før jul (rundt den 20. ca) siden det er ekte tre. Her hjemme hos meg kom treet opp forigårs. Elsker juletre, og synes det er SÅ koselig å ha det oppe allerede.

  Har pyntet treet 1. søndag i advent eller 1. desember avhengig av hva som er først de 3 siste årene, og kommer nok til å fortsette med det så lenge jeg har plasttre 🙂

 • Reply Therese Bjørstad 1. desember 2014 at 17:26

  Vi pynter alltid treet 23. desember… Men i år har jeg fått mast meg til at vi i hvert fall må få pyntet det 20. desember! Treet gir jo så julestemning, så utrolig trist å ha det fremme i bare noen få dager 😔 Lykke til på eksamen!

 • Reply Simone 1. desember 2014 at 18:13

  Ettersom jeg bor med kjæresten min, og vi begge skal hjem til våre familier og feire jul, så pyntet vi treet vårt i dag, så får vi glede av det, og julestemning i hele desember! (Gjør eksamenstiden litt koseligere også, følelsen av at det snart juleferie blir liksom litt sterkere! Haha). Hjemme derimot pynter vi ikke treet før 23 desember!

 • Reply Julie 1. desember 2014 at 19:49

  Panikk hører juletiden til så lenge man er student… Men velger å tro at det er grenser hvor dritt det kan gå *bank i bordet*. Hvor er den fine overdelen din fra? 🙂

 • Reply tiggerlilly 1. desember 2014 at 19:56

  herlig ^^ ikke noe pynt her enda faktisk =)

 • Reply Malin 1. desember 2014 at 22:19

  Vi setter alltid opp treet 22 desember, for da slipper vi å stresse på lillejulaften, kan bare kose oss 🙂 Alltid styr med lysene på treet!

 • Reply Ida Wulff 1. desember 2014 at 23:19

  Julie: den er fra Zara 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. desember 2014 at 23:19

  Simone: åå, så koselig! < 3

 • Reply Ida Wulff 1. desember 2014 at 23:20

  Therese Bjørstad: 20. desember høres ut som en bra deal! 😀

 • Reply Katrin 2. desember 2014 at 00:48

  Hjemme hos mamma pleide vi å ta inn treet rundt den 20, og pyntet 23. Meen når jeg flyttet for meg selv ble det falskt tre som er pyntet hele desember 😄 synes det så koselig at leiligheten er julepyntet under eksamenstiden. Lyser opp tilværelsen litt. Haha 😄

 • Reply Therese 2. desember 2014 at 00:52

  Vi hadde det alltid 23 før. Men de siste årene har det stått oppe før 21 for da har mamma bursdag og vi har alltid stort selskap da 😊

 • Reply Ida Wulff 2. desember 2014 at 01:02

  Katrin: helt enig med deg 🙂

 • Reply Marie 2. desember 2014 at 10:04

  Hvordan pugger du til eksamen? Leser du pensum eller skriver du notater? Trenger tips..

 • Reply Ida Wulff 2. desember 2014 at 10:11

  Marie: jeg tilpasser meg hver enkelt eksamen. Den jeg har nå på torsdag er i salg og relasjonsbygging, og pensum består av mange modeller og «punkter». Så jeg har fokusert på å gjøre oppgaver. Foreleser har lagt ut 40-50 spørsmål med repitisjonsoppgaver. Først gjør jeg alle oppgavene og gir gode, utfyllende svar ved hjelp av forelesningsnotater, pensum og PP fra forelesninger, og deretter nipugger jeg svarene jeg selv har gitt på repitisjonsoppgavene. Jeg tror likevel det viktigste er å se sammenhengen, den røde tråden i faget, alt henger sammen på en eller annen måte. Så i dag skal jeg gå til innkjøp av svære plakater og fargetusjer, og lage et stort kart over hvordan det henger sammen, for å få en oversikt. For eksempel så er salgsprosessen en sentral modell i pensumet mitt, og under alle de ti punktene i salgsprosessen ligger det igjen flere modeller og punkter som man skal kunne på hvert punkt. Så ved å visualisere det og tegne det, føler jeg at jeg lettere kommer til å både huske og se sammenhengen. Lykke til med eksamen! 🙂

 • Reply Marie 2. desember 2014 at 10:14

  Tusen takk for svar 🙂 Lykke til på torsdag!

 • Reply cecilie 2. desember 2014 at 16:23

  Haha, jeg har eksamen imorgen, og etter å ha sittet å fundert over hva jeg skal spise i dag, tenkte jeg på deg og løpte ned til subway og gikk litt amok jeg også!! Du kunne ikke skrevet et innlegg om motivasjon rundt eksamen, hvordan du jobber med det, rutiner etc? Leste kommentaren over her og virker som du hvertfall er godt i gang, masse lykke til!!! 😀

 • Reply Ida Wulff 3. desember 2014 at 01:47

  cecilie: Masse lykke til!! skal prøve å skrive noe om det, men rekker dessverre ikke før i morgen tidlig, hehe 🙂

 • Reply caroline 3. desember 2014 at 01:55

  Sparer du ut etterveksten nå? 😉

 • Reply Ida Wulff 3. desember 2014 at 02:17

  caroline: ser ingen annen grunn enn det til å ha ettervekst? 🙂

 • Reply caroline 3. desember 2014 at 20:32

  Haha ble ett rart spm ser jeg 😀 du er fin med det mørke 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. desember 2014 at 21:09

  caroline: skal spare litt til før jeg legger noen få lyse striper 🙂

 • Reply caroline 3. desember 2014 at 23:47

  Er planen å få tilbake det mørke? Eller skal du ha striper? Jeg lurer på det samme selv.. er så lei det Mørke som kommer etter en uke!!

 • Leave a Reply