Serietips og musikk

ADDICTED TO LOVE

1. desember 2014

I går kveld fikk jeg filmbesøk, og vi bestemte oss for å se en fjortisfilm som heter Endless Love. Den var faktisk ganske fengende, og passer bra hvis man trenger litt klissete, hjernedød underholdning for en gangs skyld. 

Jeg hang meg opp i sangen som var på traileren, en cover gjort av Skylar Grey. Den finnes dessverre ikke på Spotify enda, men jeg har hørt på den på YouTube helt siden vi så filmen i går. Syns den var såpass fin at jeg ville dele den med dere ♥

3 Comments

  • Reply Monica 1. desember 2014 at 20:53

    Leser bloggen din ofte, men sjelden jeg skriver noe! Herlighet så lik deg hun i den traileren er :-O samme øyner og munn!

  • Reply Cathrine Lyster 2. desember 2014 at 12:58

    Den filmen er jo så fin:) masse fin musikk i den også!

  • Reply Ida Wulff 2. desember 2014 at 13:10

    Cathrine Lyster: ja, musikken er jo nesten det beste 🙂

  • Leave a Reply