Hverdagsliv

HAIR BY MAST

1. desember 2014

Annonse

Endelig var det min tur til å teste de nye produktene fra MAST ♥ Som dere sikkert har fått med dere, er det Janne, grunderen bak Makestyle som lager MAST-produktene. I tillegg til krølltengene vi alle er så glad i, har det nå kommet en egen MAST glattetang + hårbørste. Glattetangen Gizmo og naturhårbørsten Ricci Grande er ikke bare et syn for øyet, men til stor glede for håret også. 

Jeg var veldig spent på spesielt glattetangen, da jeg har vært stor GHD-fan fra dag én. Finnes det noe som kan måle seg med GHD? For å teste, brukte jeg Gizmo til fire looks som jeg vanligvis pleier å lage med GHD-familien min. Helt glatt hår, glatt hår med bøy nederst, masse krøller, og til slutt «slappe» krøller som man får når man grer ut nykrøllet hår. Her er resultatet: 

Gizmo Straightener imponerte på alle punkter, bortsett fra ett. Når jeg skal lage frisyren hvor jeg kun har bøy nederst i håret, kommer jeg fremdeles til å foretrekke den store GHD-tangen min. Gizmo ble litt for liten. Men på de andre frisyrene syns jeg faktisk Gizmo var like god som GHD, den er faktisk enda enklere å krølle med. Så den kommer jeg til å anbefale til mine venninner som syns at det å krølle håret med glattetang er det vanskeligste på denne jord 🙂 Dessuten ligger MAST sin langt under i pris, faktisk omtrent halv pris… 

Glattetangen Gizmo kan du kjøpe her, og naturhårbørsten Ricci Grande fåes kjøpt her

 

Tilbehøret jeg har brukt når jeg lager disse frisyrene er ikke noe hokuspokus, dette er to ting jeg bruker hver dag. Uansett om jeg føner, glatter, krøller. Alligator Hair Clips bruker jeg for å holde styr på håret og The Gold Lotion bruker jeg som varmebeskyttende. Sistnevnte lukter så godt at jeg snart har tømt min andre flakse. Ops. 

Nå får dere 10% rabatt på MAST-produktene fram til 15. desember, ved å bruke rabattkoden IDAMAST ♥

17 Comments

 • Reply Camilla 1. desember 2014 at 18:23

  Wow! «Bottom wave» var utrolig fint! Har du bare krøllet nederste del av håret på «vanlig måte» for å få det slik?

 • Reply tiggerlilly 1. desember 2014 at 20:00

  stilig =)gøy å kunne gjøre litt ekstra ut av håret sitt innimellom ja ^^

 • Reply elisenett 1. desember 2014 at 20:22

  ENDELIG noen som ikke bare roser produktene opp i skyene uten å vise oss resultater. Har GHD selv, og har tenkt at dette produktet som er så mye billigere, umulig kan være så mye bedre som mange påstår.

 • Reply Armonia 1. desember 2014 at 21:04

  Oh man! Nå fikk du meg til å bestille… 😛 Det var DE penga 😉 Men sparte 25 % da så…

 • Reply Ida Wulff 1. desember 2014 at 23:18

  Armonia: håper du blir fornøyd, jeg elsker i hvert fall produktene! 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. desember 2014 at 23:19

  Camilla: jeg drar glattetangen gjennom håret som når jeg glatter det, men vrir den innover når jeg kommer til enden av håret. Blir mye finere med en bredere glattetang 🙂

 • Reply Thea Engdal 2. desember 2014 at 14:54

  Hei! Har akkurat fått samme rettetang og lurer på om du kan lage videoblogg av alle lookene dine?😊

 • Reply Nina 2. desember 2014 at 17:31

  Åh, fantastisk! Den stakkars glattetangen jeg har skal endelig få pensjonere seg, den må nemlig kakkes i bordkanten før den vil fungere på ordentlig vis.. 😉

  Trenger man å dele opp håret i mange deler, eller glatter den fint igjennom en litt «tykkere» bunke? Sånn for litt travle morgener 😀

 • Reply Julia 2. desember 2014 at 19:45

  Hei Ida!

  Er det denne du har i et innlegg lenger ned?

  http://www.miinto.no/p-376161-c-321-lisbeth-dahl-toalettmappe-med-bronsepaljetter

  kan jeg spørre hvor du kjøpte din, og om d er god plass i den, hva kan jeg få oppi den av sminke?? Klem

 • Reply Anna-Nathalie 2. desember 2014 at 21:06

  WANT! <3

 • Reply Martine 2. desember 2014 at 21:12

  Hvor lenge varer tilbudet?

 • Reply Anonym 2. desember 2014 at 22:55

  Hvilken størrelse er primebootsene dine i? 🙂

 • Reply Benedicte 3. desember 2014 at 01:19

  såå fint det ble 🙂 nydelige deg <3 har ønsket meg sånn lenge, kanskje det kunne vært en ting jeg kunne ønsket meg til jul tihi 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. desember 2014 at 01:44

  Anonym: 38 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. desember 2014 at 01:45

  Martine: 15. desember på tilbudet som er nå 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. desember 2014 at 01:46

  Julia: stemmer 🙂 kjøpte min i Danmark, får plass til all sminken min på reise. Ganske god plass!

 • Reply Ida Wulff 3. desember 2014 at 01:47

  Nina: har kun prøvd å glatte passeer, ikke prøvd å glatte hele i en fei. Men tror den funker bra til det altså, den var veldig god på glatting 🙂

 • Leave a Reply