Hverdagsliv

SPAKOS MED BESTIS

1. desember 2014

Spabehandlingen er sponset

Da julebordet ble avlyst, booket jeg som sagt spa til Maria og meg. Vi sitter begge med skuldrene oppunder haka om dagen, og leser side etter side for å forberede oss til eksamen. Nakke og rygg har sett bedre dager, med andre ord. Så spa kunne egentlig ikke passet bedre… Etter spaet dro vi hjem og fikset oss i en fart, og deretter dro vi og spiste middag og delte en flaske bobler på Four Seasons. Maten var kjempegod! Til slutt dro vi til taket på Grand for en drink, men bestemte oss fort for at hotellsengen fristet mer enn å fortsette julebordet for to.  

Men tilbake til spa-himmelen. Vi var på Artesia Spa, på avdelingen som ligger på toppen av Grand Hotel. Jeg har vært både der og på avdelingen på Majorstua tidligere, og syns begge steder har en veldig avslappende atmosfære, og ikke minst hyggelig personale og flinke terapeuter. Vi skulle begge ha 55 minutter Artesia Classic Massage, en deilig massasje som tar for seg hele kroppen.

Vi hadde booket duorom, jeg tenkte det var koselig, helt til jeg ble bitt av tidenes latterkrampe. På forhånd sa jeg nemlig til Maria at jeg håpet at hun fikk en kjekk, mannlig massør, og at han snakket engelsk i tillegg – tror dere ikke hun fikk akkurat det?! Det var for morsomt til å være sant. Heldigvis ga latterkrampen jeg hadde i stillhet seg etter fem minutter så jeg kunne nyte resten av massasjen, og Konrad var visst en massør sendt fra himmelen i følge Maria. Og hun som masserte meg var også helt ekstremt dyktig. Tror hun het Joanna, eller noe lignende ♥

Da massasjen var over hadde vi nesten ikke lyst til å reise oss og gå. Hadde det ikke vært for en middagsreservasjon, hadde vi garantert blitt liggende til noen bar oss ut… Nei, gud, dette var deilig!

Gavekort på Artesia må jo være et perfekt julegavetips hvis man skal være litt ekstra snill mot mor og far som har alt fra før, eller en student som trenger litt pleie etter en hard eksamensperiode. Artesia har et stort utvalg av gavekort, les mer om det her 🙂 

Takk for oss! 

3 Comments

  • Reply Oslofru 1. desember 2014 at 11:26

    Så mysigt med spa. 🙂

  • Reply Julie 1. desember 2014 at 22:35

    Mener du «skuldrene opp under ørene» kanskje? 😀 Haha, måtte le. Opp under haka var ny ;)) God jul, og masse lykke til med eksamen :))

  • Reply Ida Wulff 1. desember 2014 at 23:18

    Julie: føler at oppunder ørene er enda et nivå verre, hehe 😉

  • Leave a Reply