Studier

MIN FØRSTE A

3. desember 2014

id on Make A Gif

Disse bildene er ikke tatt i dag. I dag har jeg sett så jævlig ut at jeg sendte en selfie til en fyr som har hatt lyst til å ta meg med på date lenge, bare for å få en slutt på maset hans. Håper det gir ønsket resultat. 
Men over til overskriften! Jeg fikk min første A i dag! Ble så glad at jeg nesten begynte å grine. Jeg er ikke et «naturtalent» på skolebenken, og må virkelig vri og skru på hver eneste hjernecelle for å gjøre det bra, så da jeg så at det harde arbeidet mitt hadde lønt seg, ble jeg bare alt for glad. Jeg er litt todelt når det kommer til skole og innsats, altså måten jeg tenker på. På den ene siden er det ikke så viktig for meg hvilke bokstaver som står på karakterkortet (så lenge det er innenfor rimelighetens grenser, som da er C). Det viktigste for meg er at jeg har det bra, og jeg vet at jeg uansett kommer til å få et bra liv. Min framtidige, eventuelle arbeidsgiver er heldig som får meg. Men på den andre siden får jeg helt OCD-kick og nå må jeg ha A eller B (helst A) i alt. Det blir liksom mest ryddig sånn. Dessuten orker jeg ikke å gå i en klasse med over 900 andre elever og ikke være en av de beste. Hvem vil ha meg da, når jeg er ferdig? Hva er vitsen? Satt litt på spissen, altså. Hehe. I overimorgen har jeg enda en eksamen i faget jeg fikk A i, så det var jo en liten boost og en motivasjon til å pugge litt ekstra. Ah, puggefag altså. Blandede følelser. Kontrollfreaken i meg har tapetisert halve stua med notater og ting jeg må huske, så jeg gleder meg til synet som møter meg i morgen tidlig. 
La meg egentlig for lenge siden, men fikk ikke sove fordi jeg ikke hadde blogget. Vil heller være ræva student enn ræva blogger – neidajdoa ♥

21 Comments

 • Reply Hmm 3. desember 2014 at 03:41

  En vakker dag skal jeg også ta motet til meg and ask you out! Den dagen burde for øvrig snart komme siden jeg har kjent deg i 6 år :O

  As for now, grattis med A! 😀

 • Reply Emilie 3. desember 2014 at 08:08

  Hei Ida!

  Jeg vil bare fortelle deg hvordan dette innlegget motiverte meg til å være en flink student. Jeg har slitt mye med motivasjonen det siste halvåret og det er lenge siden jeg har kjent på at jeg ønsker å gjøre det bra. Tusen takk, for at du deler den virkelige hverdagen din og ikke pynter for mye på sannheten. Gratulerer med A forresten – hardt arbeid slår talent !

  Hilsen Emilie

 • Reply Elizabeth 3. desember 2014 at 08:32

  Wow, grattis!! 😀

 • Reply Kamilla Haaland 3. desember 2014 at 08:34

  Gratulerer så mye med A 😀 Superflink!

 • Reply Ida Wulff 3. desember 2014 at 09:52

  Emilie: så bra at jeg kunne motivere deg litt!! Det er jeg glad for å høre 🙂 masse lykke til med studiene <3

 • Reply Ida Wulff 3. desember 2014 at 09:53

  Hmm: haha whaat

 • Reply Kristine ♥ 3. desember 2014 at 12:08

  Den følelsen er så good! Og jo mer innsats man har lagt ned i det, desto bedre føles en god karakter, det har jeg skjønt nå etter å ha vært en «surfer» de første 13 årene. Ikke samme godfølelse det! Gratulerer så mye!! 😀

 • Reply Helene 3. desember 2014 at 12:23

  Så sjukt digg! Grattis! Hvis jeg får dårligere enn B så tror jeg at personen som sitter og retter oppgaven min er skuffet over meg…..

 • Reply Anonym 3. desember 2014 at 13:10

  Tror hmmm er en som liker deg!

 • Reply julia 3. desember 2014 at 13:26

  gratulerer med A!!!!!!!!!

 • Reply May-Lene i Edinburgh 3. desember 2014 at 15:22

  Gratulerer så mye med din første A! Det er en fantastisk følelse 🙂

 • Reply Nicole 3. desember 2014 at 16:28

  Gratulerer med A! Går nok fint på eksamen, stå på 😉

 • Reply Karoline 3. desember 2014 at 17:02

  Gratulerer med A!! 🙂

  Jeg er på mitt tredje år i bacheloren min, og over halvparten av karakterene mine er A. Ellers har jeg noen B, to C og en D. Den ene D’en plager meg så sinnsykt mye, får helt OCD av å se karakterutskriften! Skulle tatt eksamen på nytt – men det emnet finnes ikke lenger, så da blir det litt vanskelig. Jeg tror man kan bli avhengig av gode karakterer. Jeg anser ikke lenger B for å være en god karakter, blir ikke super-happy over en A heller, for jeg har fått det for meg at jeg SKAL ha A uansett hva, alt annet er for dårlig. Det er ganske slitsomt, men jeg står hvertfall på til siste slutt. Kan ikke akkurat skryte av å ha noe liv de tre-fire ukene før juleferie akkurat! Sitter på skolen fra tidlig morgen til sent på kvelden. Men da er det ekstra digg meg jule- og sommerferie! 😀

  LYKKE TIL MED DE ANDRE EKSAMENE DINE!! 🙂

 • Reply kariannevilde 3. desember 2014 at 18:10

  Gratulerer 🙂 Fin blogg

 • Reply Camilla 3. desember 2014 at 20:25

  Grattis med A, ikke verst! 😀

 • Reply chanelhair 3. desember 2014 at 21:55

  Må si du blir bare penere og penere! Grattis forresten 😀

 • Reply Ida 4. desember 2014 at 12:46

  Du motiverer meg så utrolig mye når det kommer til skole. Kjenner jeg gleder meg til neste semester, da skal jeg jobbe enda hardere!! Gratulerer så mye med A 😀

 • Reply Kine Borkmo 4. desember 2014 at 14:09

  Gratulerer så mye med velfortjent resultat!

 • Reply Tonje Christina 5. desember 2014 at 23:11

  Gratulerer med A 😀 herregud, det er så bra! Blir så glad 😀 god helg! 🙂

 • Reply Therese 6. desember 2014 at 09:26

  Gratulerer så mye, du er flink! 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 6. desember 2014 at 16:29

  Tonje Christina: tuuuusen takk! 😀 god helg til deg og <3

 • Leave a Reply