Uncategorized

LAGE DUFTLYS SJÆL

4. desember 2014

Yessss! Jeg overlevde eksamen i dag, og det gikk kjempebra. Tror jeg. Karakteren får komme når den kommer, fakta er at jeg er ferdig med fagene «marked og samfunn» og «salg og relasjonsbygging» FOR ALLTID! Kunnskapen tar jeg med meg, men jeg skal aldri… Prestere noe i de to fagene igjen. Nå må jeg bare bli ferdig med markedsføring og «akademisk lesing og skriving», så er jeg klar for et helt nytt år og blanke ark. 

Da jeg kom hjem fra Oslo i dag stod Kalle utenfor med brownies og caffelatte. På koppen stod det «du er flink», ååå for en snill venninne! ♥ Det var deilig å være litt sosial igjen, det nærmeste jeg har kommet moro den siste tiden er taco. Kalle mente jeg måtte ta meg sammen og bli med på pepperkakebaking i kveld,  sliten kunne jeg jo ikke være. Men dette er den samme jenta som snur Voluspa-lysene mine på hodet, ser på prislappen og rister på hodet, før hun stikker nesa ned i lyset, snuser og påstår at hun kunne laget bedre duftlys sjæl. Bare å dryppe litt stearin og plukke noen blomster, det. Kan jo ikke ta det seriøst 🙂 

Så da blir det ikke pepperkakebaking på meg. Jeg har lagt helt andre planer, og de består av en TV-serie og… Kanskje taco? Dessuten må jeg bort og kjøpe det forsinkede juletreet mitt, plassen hvor det skulle stå ble nemlig okkupert av notater, som dere kan se på bildet. Så, ja. Hvis jeg ikke sovner i sofaen her og nå, blir det juletre, taco og TV-serie. Vurderer å sjekke ut Lillyhammer, hva tror dere? 

10 Comments

 • Reply Nicole 4. desember 2014 at 16:58

  Nye sesongen Lilyhammer er definitivt verdt å sjekke ut 🙂 Kos deg med en velfortjent kveld på sofaen 😉

 • Reply Madde 4. desember 2014 at 17:35

  så herlig å være ferdig og at du fikk besøk da^^ ja du må se Lillyhammer! Genialt morsom serie! Bor på Lillehammer selv^^

 • Reply Mari 4. desember 2014 at 18:07

  Lillyhammer er fantastisk! Trond Fausa Aurvåg altså, alltid like genial i rollene sine

 • Reply C 4. desember 2014 at 19:10

  Hei. Lurte på hva slags tre du skal kjøpe, om det er uekte hvor skal du kjøpe det? Trenger tips:) kan man spørre om man kan se fler bilder av leiligheten din? Kjenner jeg trenger en forandring i min nå i min leilighet

 • Reply Miriam 4. desember 2014 at 20:16

  Ikke for virke som en stalker eller noe hehe, men ville bare si at jeg så deg på Oslo S i dag og du er virkelig like pen i virkeligheten som på bloggen din (ikke det at jeg trodde noe annet men ja..)

  Lest bloggen din en god stund nå, og liker at du er så ekte ‘tommel opp’ 🙂

 • Reply Anonym 5. desember 2014 at 11:31

  Hva betalte du for chanel vesken din?:)

 • Reply Ida Wulff 5. desember 2014 at 13:32

  Miriam: ååå så hyggelig å høre!! 🙂 tusen takk! Og si hei neste gang, da <3

 • Reply Ida Wulff 5. desember 2014 at 13:33

  C: hei 🙂 skal vise fram juletreet, det ble et falsk med påmonterte lys fra Clas Ohlson, koster rett under tusenlapper og jeg syns det funker fett!

 • Reply Ida Wulff 5. desember 2014 at 13:33

  Mari: begynte å se i går! 😀

 • Reply valves manufacturer 25. mars 2024 at 19:19

  I truly appreciate this article post.Thanks Again. Really Great.

 • Leave a Reply