Hverdagsliv

GIKK RETT I VINFELLA

6. desember 2014

Blog pose

I går pakket jeg veska og dro på sleepover. Kalle påstod at hun hadde satt pepperkakebakingen på vent sånn at jeg kunne være med, men pepperkakedeigen ble dessverre ødelagt. Så da det ikke ble baking, dro vi fram brettspill etter brettspill, og drakk oss fine på deilig gløgg. Jeg vet ikke hva som skjedde, men plutselig hadde vi tømt både vinflasker og drinker ned på høykant også, jeg tror det er lenge siden jeg har ledd så mye og hatt det så gøy. Fikk til og med testet ut «bylivet» i Horten city, men må innrømme at jeg syns hjemmekos er mye gøyere. For noen herlige jenter, og for en morsom kveld ♥

I skrivende øyeblikk sitter jeg og veier fram og tilbake om jeg skal dra på fest i kveld og. De fine jentene på bildene har invitert meg, så på den ene siden ville det være dumt å ikke dra. På den andre siden har jeg gnagsår helt inn til beinet, to eksamener å lese til pluss en del jobb jeg skal gjøre i morgen. Meeeen. Nå har jeg kjøpt gnagsårplaster, øl og Grandiosa, bare sånn just in case…. 🙂 

5 Comments

 • Reply Melissa 6. desember 2014 at 16:28

  Jeg eeeelsker blusen til henne med det korte håret! Tør jeg spørre om du vet hvor den er ifra?

 • Reply Anonym 6. desember 2014 at 17:16

  Er to av jentene tvillinger? Vakre jenter!!

 • Reply Hanne Slette 6. desember 2014 at 17:45

  Så koselig 🙂

 • Reply Eve 6. desember 2014 at 18:06

  Flire @ deg…. Gå ut å kos deg Ida… det fortjener du !!!

 • Reply tiggerlilly 6. desember 2014 at 23:47

  hehe, så gøy ut da ^^

 • Leave a Reply