Hverdagsliv

HILSEN EN SOM ALDRI BYTTER FOUNDATION

7. desember 2014

Inneholder annonselenker

Makeupen til gårsdagens julebord. Jeg holder på å spare ut brynene mine, så det er derfor de ser litt crazy ut med blits, haha 🙂 

Som jeg har fortalt mang en gang, så har jeg aldri klart å finne en foundation som kan måle seg med Dior sin Forever, som jeg har brukt i mange år nå. Jeg bytter kanskje foundation hvert femte år, uansett hvor mange flotte produkter som har dumpet ned i postkassa mi, er det nesten aldri noen som får fast plass i sminkepungen. Nå har jeg endelig funnet en ny favoritt foundation, det trodde jeg aldri kom til å skje. 

Sensai sin fluid finish lasting velvet foundation er hittil den beste foundationen jeg har prøvd. Fargen er helt nydelig, huden gløder og ser mer naturlig ut, og så varer den hele kvelden. Ah, så deilig å endelig kunne bytte! ♥ Jeg bruker forresten fargen natural beige. 

Jeg har også begynt å bruke primeren dere ser på bildet, den heter skin perfecting primer og er fra merket Murad. Primeren har faktisk en poreminimerende formula, og skjuler ujevnheter og hinder huden i å se blank ut. Den kan faktisk brukes både under foundation og i stedet for foundation! Er litt farge i den. 

Over primeren og foundation bruker jeg Sensai silky bronze sun protect compact. Beste solpudderet jeg har hatt, ever! Skulle hørt på de som har anbefalt meg Sensai mye tidligere, da hadde jeg sluppet å prøve mye rart, haha. Jeg har fargen medium i pudderet.. 

Jeg ble helt i ekstase da jeg fant dette Anastasia Contour kit’et! Har alltid hatt så lyst å lære meg conturing, og sminke meg sånn som Kim K. Man kan jo gjøre de mest utrolige ting med ansiktet ved hjelp av conturing, men jeg har fortsatt til gode å lære meg teknikken. Enn så lenge får jeg nøye meg med å lage litt mer markerte kinnbein, så får jeg sette meg ned med Youtube og prøve meg fram en dag jeg har tid. Ser forresten at det er utsolgt akkurat nå, men det går an å «overvåke» produktet på siden, så får du mail når det kommer på lager. 

Hvem hadde trodd at jeg skulle bli glad i å bruke øyenskygge?! Er ingen ekspert, men jeg prøver litt her og litt der. Elsker både de skyggene jeg har brukt i bloggchallengen med Max Factor, et kit jeg har fra Nilens Jord samt disse skyggene fra Make up Store. Det er faktisk et Make Up Store X-mas Palett kit med masse fine skygger på ett brett. 

Mine lesere får nå 15% rabatt på HELE sortimentet hos Bangerhead, bortsett fra kampanjevarer. Så hvis dere trenger makeup til dere selv eller noe fint til julegaver, så kan dere jo ta en kikk. De har seriøst alt i denne verden man kan ønske seg på badehylla, i sminkepungen og i dusjen ♥

Rabattkoden er gyldig fram til 14. desember, enjoy! 🙂 

27 Comments

 • Reply tiggerlilly 7. desember 2014 at 17:37

  kult =) ikke så lenge siden jeg kjøpte meg det jeg trengte av oppgradering på sminke og jeg får glossybox i posten en gang i mnd så jeg tror jeg klarer meg ^^ Men veldig fint tilbud =) ha en fin Søndag videre =)

 • Reply Thea 7. desember 2014 at 18:55

  Hei!

  Den fra Sensai har jeg brukt de siste to årene, ingen andre kan måle seg med den! Verdens beste foundation. Anbefalles til alle 🙂

 • Reply M 7. desember 2014 at 18:58

  Jeg er veldig glad i Sensai selv, helt fantastiske produkter! 🙂 Jeg jobber på Taxfree, og ville bare nevne at det du kaller solpudder er egentlig en kompakt foundation (som forøvrig er den beste jeg har prøvd!)..

 • Reply Thea 7. desember 2014 at 19:00

  Ikke for å ødelegge for Bangerhead, men man får kjøpt den foundationen fra Sensai på Blivakker.no nå for kr 287! Det er 30 % 🙂

 • Reply Ida 7. desember 2014 at 19:39

  Du burde absolutt prøve Babor Deluxe foundation. Ingenting annet kommer i nærheten av den! 🙂 Pass på å ikke kjøpe på nettet, da er den fake. Selges bare hos hudpleier! 🙂

 • Reply Heidi 7. desember 2014 at 21:01

  Hva er det du har brukt på leppene her? Nydelig farge! 👌😊

 • Reply Camilla Teigen 7. desember 2014 at 21:44

  anbefaler lustrelux sine videoer, det var henne jeg lærte contouring av! 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=Bo8L4mQLeEU

 • Reply Sofie M 7. desember 2014 at 22:34

  Heia! Sensai sine produkter er noe av det beste jeg har prøvd! Elsker renseserien deres. I tillegg synes jeg at pudderfoundationen er enklere å bruke som solpudder enn solpudderet deres. Tror det er fordi at pudderfoundationen har en pittelitt mer kremete konsistens og at den derfor blandes bedre inn i huden. Har også lenge tenkt å kjøpe meg contour kitet, men må bare spare opp nok penger først 🙂

  Klem fra meg <3

 • Reply Anne 7. desember 2014 at 22:51

  Bruker du pudder over? Eller kun solpudder? 🙂

 • Reply Malene 8. desember 2014 at 06:42

  Kan du ikke lage et innlegg om hvordan man legger på fondation? Jeg sliter så med flytende :-/ elsker bloggen din 🙂

 • Reply Margrethe 8. desember 2014 at 10:12

  Hei! Hvordan legger du fundationen? Bruker du børste, hendene eller svamp? 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. desember 2014 at 10:20

  Margrethe: jeg bruker hender 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. desember 2014 at 10:21

  Malene: jeg har alltid brukt hendene, syns det er så mye enklere! 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. desember 2014 at 10:21

  Anne: kun solpudder 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. desember 2014 at 10:22

  Camilla Teigen: tusen takk for tips! 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. desember 2014 at 10:23

  M: åja, det er for mørkt til at jeg kan bruke det som pudder, men kanskje hvis jeg bestiller i en lysere farge neste gang! 🙂

 • Reply Caroline 8. desember 2014 at 14:36

  Kjøpte vichy sin foundation for litt siden og eeelsker den!! Kanskje jeg skal prøve denne neste gang! Holder den seg matt hele dagen?? hater blank T-sone…

 • Reply Marie 8. desember 2014 at 15:42

  Lurer på å prøve denne foundation neste gang, har sensai fluid finish nå og har ikke prøvd sensai fluid finish lasting velvet 🙂

  Anbefaler Sigma F82 til påføring av foundation, beste jeg har prøvd! Går så fort å påføre, og er sååå mye bedre enn å bruke hendene 🙂 Fått veldig bra reviews 🙂 http://www.sigmabeauty.com/F82_Round_Kabuki_p/f82.htm

 • Reply Thea 8. desember 2014 at 18:36

  Huden min reagerer vanvittig på den foundationen fra Sensai. Rakk å bruke den i et halvt år før jeg tydeligvis utviklet allergi eller noe mot den. Blir helt rødflammete i huden hver gang jeg bruker den, mens jeg ikke reagerer noe på annen sminke. Så dersom man har sensitiv hud burde man nok være obs på det.

 • Reply Eve 9. desember 2014 at 11:04

  Oh lykke når man finner den perfekte Foundation!!! Må spørre deg om fargen på Natural Beige har gult/gulskjær i seg?? Det er det verste jeg vet. Dumt at man ikke kan få små prøver på fargen når man kjøper på nett…Lekkert bilde av deg.

 • Reply Ida Wulff 9. desember 2014 at 14:49

  Eve: den er nok heller gult i seg enn rødt, det er jeg veldig fan av 🙂 Tusen takk!

 • Reply Julie 12. desember 2014 at 03:12

  Er contour kit i pudderkonsistens? Så sånn ut på bildet ditt, men jeg vil ha kremete! 🙂

 • Reply Tine B 12. desember 2014 at 08:56

  Tusen takk for fantastisk bra tips! I går kjøpte jeg primer, foundation og pudder i denne serien og det er det beste jeg har hatt 🙂

 • Reply Silje 13. desember 2014 at 02:05

  Det har vært favorittfoundationen min i ett år nå og jeg eeeeelsker den

 • Reply Thale 16. desember 2014 at 20:58

  Har brukt Sensai i noen år nå og er ingen annen foundation som er så bra som den. 🙂 Den tørker ikke ut og den sitter perfekt!

  Enda bedre blir det hvis du prøver hele serien på en gang. Produktene smelter inn i hverandre og gir et perfekt resultat. 🙂 Har prøvd mange foundarions i etter tid med ender bestandig opp med Sensai. 🙂

 • Reply Bingo plus online bingo live 30. april 2023 at 09:57

  Fantastic game, tһough yyou can’t reakly Ƅe аll thаt һigh
  oon tһe leaderboards without spending аny real money.Fantastic

 • Reply Nba Games Today Philippines 30. april 2023 at 20:49

  One tһing І reaⅼly ⅼike in the arena plus game versus ⲟthers іѕ
  the purchase options. Օverall, it iѕ the best arena pⅼus game I have played.

 • Leave a Reply