Hverdagsliv

RABATT PÅ HOLD IN

12. desember 2014

Annonse

God kveld fra et kaotisk kjøkkenbord fullt av papirer og tusjer som ikke virker ♥

Hvert år like før jul, skriver jeg et innlegg om hold in-produktene hos Buyhelse. Ikke fordi jeg lengre trenger å understreke hvor bra de er, men fordi det er kjekt med en påminnelse om at de fakisk finnes på denne tiden, hvor mange gruer seg til å åle seg inn i en trang julekjole og i tillegg spise og drikke til langt på natt. 

Så for deg som kunne trenge en hjelpende hånd – eller skal jeg si noe hjelpende undertøy til finstasen skal på, her er et tilbud på to bestselgere: 

The Magic Body og All in One Body Shaper får dere nå 100 kroner i rabatt! Rabattkoden er «holdinn» og varer fram til 31. januar. 

De er ikke akkurat veldig billig disse livreddende plaggene, så en sånn rabatt kommer godt med 🙂 Til deres forsvar kan de brukes år etter år, rakner ikke som en typisk party-strømpebukse med en gang man har fått den på seg. Begge kan brukes under bukse, skjørt og kjole, og kommer både i sort og hudfarget. 

Selv kjenner jeg på at min egen forfengelighet daler. Jeg har kutta ut extensions, etterveksten min når snart til ørene og jeg får ikke lengre pusteproblemer hvis jeg ikke har hold in-strømpebukse når jeg skal dra på meg kjolen. Så jeg bruker ikke selv disse «draktene» eller hva jeg skal kalle dem, men jeg ble derimot veldig glad da jeg så denne nyheten, som jeg absolutt kommer til å bruke: 

The magic pant – ser ikke denne ut som noe Kim Kardashian kunne gått med i full offentlighet, uten noe over? Haha. Jeg liker den! Holder inn magen og gir rumpa et lite løft, mer enn det kan jeg vel ikke be om… 

I tillegg til favorittene over, vil jeg minne om at BuyHelse har et stort utvalg av alt mulig du kan ha under kjolen for å føle deg litt finere (ja, det høres dumt ut, men flesteparten av oss går vel og holder inn magen store deler av kvelden) så ta en titt her for å se utvalget

I nettbutikken kan dere selvfølgelig se bedre bilder av produktene (også på modell, beklager at jeg ikke poserte i disse plaggene…) og selvfølgelig størrelsesguide. Selv har jeg plaggene i medium, men kunne sikkert også hatt small, da ville de gitt enda bedre hold in-effekt 🙂 

1 Comment

  • Reply lisa 13. desember 2014 at 16:43

    Ser for meg det styret når man skal på do og alt må av.

  • Leave a Reply