Paraplyer

7 GRUNNER TIL Å DATE EN BLOGGER

13. desember 2014

Er dere på Tinder? Sukker? Den slags? Jeg har en profil på Tinder. Spør du meg hvorfor, kan jeg ikke gjøre annet enn å trekke på skuldrene. Kanskje er det kjedsomhet, kanskje er det nysgjerrighet, kanskje er det ingen grunn. Det hender at jeg begynner å snakke med noen der inne, men jeg mister interessen like fort som når jeg ser en fugl fly forbi vinduet. Løper liksom ikke og spør hvor den skal. 

Men så vet jeg heller ikke om det er fordi jeg er totalt likegyldig, eller om det er fordi jeg syns det er sykt kjipt når spørsmålet kommer. Spørsmålet som alltid kommer; hva driver du med da? Og da skjønner jeg selvfølgelig at de sikter til hva jeg tjener penger på, ikke om jeg drikker te, ser på TV eller akkurat har lagt meg. Så i stedet for å svare «du, jeg blogger jeg, og hvis du vil så kan du lese om hver eneste tanke jeg har hatt i hodet siden jeg var 16 år gammel på idawulff.com», så bare slutter jeg å svare. Lar være å sjekke Tinder på et par uker, fram til jeg kjeder meg på bussen neste gang. 

Vel, ingen grunn til bekymring. Neste gang noen spør hva jeg driver med skal jeg stolt redegjøre for hva jeg driver med. For nå er den her, listen over «GODE GRUNNER TIL Å DATE EN BLOGGER» 

♥ Gavedrysset. Vi kan få gaver i posten hver eneste dag, om ønskelig. Med andre ord trenger du verken pante tomflasker eller slite ut Mastercardet for å kjøpe gaver hver gang det er «ukesjubileum», ett år siden første kyss, sølvbryllup eller hva nå enn det skulle være… Er du ekstra heldig med bloggeren du dater, er hun drit lei av å i det hele tatt motta gaver! Det må likevel advares mot den type bloggere som går på alle eventer for å røske til seg en goodiebag, å date dem kan være dyrere enn å date en ikke-blogger

♥ Pene venninner. Bloggere har som regel mange pene venninner, og disse pene venninnene er gjerne nøye dokumentert hånd i hånd med noen fine ord om verdens beste venninner. Dermed kan du og kompisgjengen din ganske tidlig i prosessen finne ut hvem som skal kapre hvem på neste sosiale sammenkomst. 

♥ Et veldokumentert liv. Hører stadig folk som klager på at «åh, vi har så få bilder fra sommerferien i Hellas» eller «søren, skulle ønske at vi hadde filmet lille Per sitt første skritt, første ord, første gulp». Frykt ikke! Med en blogger på hodeputen ved siden av deg, vil du ha både bilder, videoer og collager fra hver minste detalj i livet deres. Om det er nymalte vinduskarmer, forlovelsesring på fingeren, utbytting av sokkegarderoben, fest eller ferie. You got it! Hvis hun tar bilde av deg på første date; leave the building. 

♥ Hjemmeværende med full lønn. Ja, det er fullt mulig. Så for deg som ønsker en hjemmeværende kone som i tillegg bidrar til pengekassa, en blogger kan være tingen. Kanskje bidrar hun mer til pengekassa enn deg, til og med. Når du kommer hjem fra jobb kan du forvente et skinnende rent hus, duften av nybakt glutenfritt-laktosefritt-lavkarbo-brød, gourmetmiddag på bordet, tente lys og nyvaskede unger som har gjort leksene. Ikke vær lei deg for at det ikke er gjort for din skyld. Selv om det er gjort for bloggens skyld, er det du som får nyte godene. Og prisen å betale for det er vel ganske lav. Alle tåler vel et kamerastativ og en selvutløser-fjernkontroll ved middagsbordet når maten smaker så innmari godt? 

♥ Masse gratis stæsj. Som mann i 2014 og utover, er det grunn til å tro at du er en liten smule forfengelig. Ansiktskremer, bodylotion, barberhøvler, barberskum, hårvoks, nesehårklipper… Sånne ting kan være ganske dyrt. Men ei når det er en ekte blogger som står og pusser tennene ved siden av deg hver kveld. Bloggere kan få sånt gratis, kanskje trenger du aldri å betale for en barberhøvel igjen, noensinne!

♥ Gladlaks. Bloggere er alltid glade og stort sett positive til det meste. Livet er perfekt! Utad. Men her skulle vi jo ramse opp fordeler ved å date bloggere, så da overser vi det faktum at disse store smilene gjerne slukner når blitsen er avfyrt. 

♥ Matglede. Som jeg så vidt var inne på i punktet «hjemmeværende med full lønn» er det mye god mat å få. Bloggere kan lage mat hele dagen de, for å kunne dele oppskrifter som ser fine ut på bloggen. Ulempen er at både du og barna må sitte stille som pinner mens frua tar bilder av maten, og faren for at den blir kald er stor. MEN, det er viktigste er jo ikke at maten er varm!

Ulempene med å date en blogger tar vi i et annet innlegg, eller hva? Ser ingen grunn til å dra alle disse nyttige fordelene ned, da jeg faktisk har brukt en hel time på å komme på dem. Hard dag på jobb. 

28 Comments

 • Reply Sofie M 13. desember 2014 at 22:57

  Hahahaha! Ler så jeg rister og faller ned fra sofaen og ruller på gulvet! Jeg og samboeren hadde nylig en lignende samtale. Gleder meg til å høre fortsettelsen 🙂

  Klem <3

 • Reply Anonym 13. desember 2014 at 23:05

  Du kan jo svare at du er student

 • Reply Madelen 14. desember 2014 at 10:46

  Hahaha nå lo jeg godt!

 • Reply Vilde 14. desember 2014 at 11:54

  Haha, nå lo jeg godt! Fantastisk 💁

 • Reply Charlie 14. desember 2014 at 12:12

  Haha, I love it! =P

 • Reply Therese 14. desember 2014 at 13:59

  Haha, du er så rå, Ida! Dette er en av grunnene til at jeg elsker bloggen din 😀

 • Reply Linn Therese 14. desember 2014 at 14:17

  God søndag til deg!!

  Det med bladet hørtes jo kjempe spennede ut, tror jammen jeg skal kjøpe det bare for å lese om deg 😀

  Ellers vil jeg tipse deg om dagens luke i adventskalenderen på bloggen min som er en giveaway på en helt ny kjole fra nelly og en bluse fra bikbok! 😀

 • Reply Ida. 14. desember 2014 at 15:06

  Synes du skal være stolt av hva du har oppnådd jeg 🙂 Hvis fyren dømmer deg for det, er han uansett ikke noe å samle på! Klem fra meg

 • Reply Anna 14. desember 2014 at 16:28

  Ett vanligt misstag som många gör när de ska gå ner i vikt är att man endast tänker på sina kostvanor och skippar träningen.

  Oftast krävs det mer än bara ändrade matvanor för att lyckas.

  Läs min blogg http://www.superwoman.n.nu/ för att ta reda på hur du kan Optimera din fettförbränning och gå ner i vikt!

 • Reply Anette 14. desember 2014 at 16:37

  Haha, dette er noe av det beste du har skrevet noensinne! Herlig selvironisk, og så tatt på kornet. Jeg er helt ulik deg, blogger ikke og driver med helt andre ting, likevel har jeg sjekket siden din daglig i flere år nå. Disse innleggene gjør at jeg fortsetter med det.

 • Reply Anonym 14. desember 2014 at 17:37

  Herlig innlegg!!!! Right on point!! Takk for en god latter 😀

 • Reply Kamilla Haaland 14. desember 2014 at 18:10

  Haha, digger innlegget!!

 • Reply Anonym 14. desember 2014 at 18:44

  morsomt innlegg! men bloggpostene dine kommer ikke lenger autmatisk på bloglovin, det det en spesiell grunn til det?

 • Reply Andreas 14. desember 2014 at 18:53

  hadde lett datet deg, at du er blogger blir en bonus :p

 • Reply Anette 14. desember 2014 at 19:29

  Jeg vil bare si ifra at innleggene dine ikke har kommet opp på bloglovin de siste dagene. Jeg vet ikke om det er noe feil med din blogg eller noe teknisk hos de, men tenkte bare å si ifra. Leser egentlig blogger kun via bloglovin, men gikk inn på bloggen fordi det var lenge siden det hadde kommet noe fra deg. Og der lå det jammen 5-6 innlegg som jeg ikke hadde fått opp 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. desember 2014 at 19:51

  Anonym: aner ikke, skal undersøke 🙂

 • Reply Marte 14. desember 2014 at 20:10

  Haha, dagens!

 • Reply Andrea 14. desember 2014 at 20:19

  Du er bare utrolig vittig! Har du lyst til å selge en av de tidligere nyttårs paljett kjolene dine? Har drømt om flere av dem, ettersom jeg googlet insp til jule/nyttår kjole, og det dukket opp noen bilder fra ditt arkiv 😁

 • Reply Ida Wulff 14. desember 2014 at 20:50

  Andrea: Hei 🙂 Ingen kjoler til salgs her, dessverre!

 • Reply Ingvild 15. desember 2014 at 01:39

  Haha, Ida! Den var fin. Liker at du både er snill, reflektert, har selvironi og er slående vakker på en gang. Du er et catch for gutta, blogger eller ikke 🙂

 • Reply Regine 15. desember 2014 at 13:40

  Haha morsomt! Bra skrevet. Gleder meg til negative

 • Reply Helene N 15. desember 2014 at 19:05

  Får heller inne opp innleggene dine på Bloglovin 🙂

 • Reply Anonym 16. desember 2014 at 08:10

  Så ironisk at det ikke stemmer da. 🙂

 • Reply bejulie 18. desember 2014 at 22:14

  Hehe, herlig skrevet 😀

 • Reply Kristine ♥ 23. desember 2014 at 12:37

  Haha fantastisk, spesielt innledningen!

 • Reply irenglede 7. januar 2015 at 21:45

  Heisan. Kan du si noe om når disse fordelene kommer til å dumpe ned i hodet på meg? Hehe. Er ny blogger (litt over en uke), og venter spent. Liker humoren din.

 • Reply Künstliche Nägel (Acrylnägel) 3. april 2024 at 23:09

  Everything is very open with a clear explanation of the challenges.

  It was truly informative. Your website is very
  useful. Thank you for sharing!

 • Reply Aspiradora de uñas 5. april 2024 at 17:45

  Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and sources back to your
  webpage? My blog site is in the exact same niche as yours and my visitors would genuinely benefit
  from a lot of the information you present here. Please let me know
  if this alright with you. Thanks a lot!

 • Leave a Reply