Serietips og musikk

MY LOVE FOR BOSE

14. desember 2014

Annonse

I oktober fikk jeg tilsendt dette settet med headphones for å teste det, og nå har jeg veldig lyst å anbefale det videre til dere. Det er nemlig det beste jeg NOEN gang har hatt!! 

Jeg er faktisk den siste i familien til å skaffe meg Bose headphones, mens de tre andre har skjønt det mye tidligere, har jeg kun investert i halvgreie headset med sånn passe grei lyd. Men SoundTrue fra Bose er bare helt fantastiske. Lyden er utrolig bra, og så er de i tillegg veldig behagelig å ha på. Deilig med headphones som ikke lugger når man løper, og som også veier lite og tar liten plass.   

At dette er de beste headphones’ene jeg noen gang har hatt, er ikke bare en saying. Jeg har testet dem over en periode, og i alle situasjoner man kan tenke seg – nesten. Jeg har testet dem på utetrening, innetrening, på flyreise, på gåtur, på biblioteket, på lesesalen, i senga… Og min favoritt: på stranda i Sri Lanka, da jeg gikk for meg selv i mine egne tanker, tegnet i sanda og bare hørte på favorittmusikken min. Bose leverer på alle områder. De er cirka dobbel så dyre som headset jeg har hatt tidligere, men likevel ikke for dyre – syns jeg. Man får mye for pengene, i hvert fall 🙂 

Noen ganger når jeg har skikkelig lyst å anbefale sanger videre, enten til dere lesere eller til venner, tar jeg meg selv i å tenke; nei, jeg kan jo ikke det! Hvis de hører på denne sangen gjennom Apple sine ørepropper er den ødelagt for alltid! Haha. God musikk er virkelig avhengig av gode headphones. 

Hvis du skal kjøpe en ekstra fin julegave til noen, så er denne herligheten fra Bose virkelig et godt tips. Noe man bruker ofte, og som sikkert varer halve livet ut. 

Har jeg noen lesere som er BOSE-fans? Sant de er bra? Jeg er i hvert fall super happy med dem! ♥ Og de passer veldig bra til min spilleliste «Min kopp te», hvis noen skulle trenge litt deilig musikk. Ser at listen snart har 500 følgere, så da er vi visst samme med flere musikksmak her! 🙂 

Advertisement

17 Comments

 • Reply Maren S. Helgemo - Ned 25 kg, + 13 men de SKAL forsvinne! 14. desember 2014 at 22:10

  Burde kanskje prøve dem, men har ikke fått sjansen til det enda.:/ Men de skal visstnok være veldig bra, så satser på det.:>

 • Reply Malin 14. desember 2014 at 22:31

  Jeg elsker Bose 🙂 Har Bose QC15, men har tenkt å kjøpe meg nyeste versjon, QC25, etter jul. Har også Bose Soundlink Mini, en liten og fin, bærbar, trådløs Bluetooth-høyttaler med god lyd 🙂 Den høres veldig bra ut dette headsettet også, da 😀

 • Reply Martine Grorud 15. desember 2014 at 00:39

  Åh, jeg som alltid har tatt til takke med Appleproppene… Kanskje det er på tide å investere i noe med litt bedre kvalitet… Du fikk meg hvertfall til å ville kjøp de! 🙂

 • Reply Kamilla Haaland 15. desember 2014 at 07:39

  De er knallgode 🙂

 • Reply Rikke 15. desember 2014 at 10:23

  Hei ida!

  Jeg får ikke opp noen av innleggene dine på bloglocing lengre. Trodde du hadde gått i eksamensdvale, men ser at du har blogget masse. Vet du hva som er gale?

 • Reply Ida Wulff 15. desember 2014 at 11:35

  Rikke: aner dessverre ikke 🙁

 • Reply Kathrine F 15. desember 2014 at 17:57

  Jeg jakter nytt headset, så dette var et godt tips! Hvordan er de på å «lukke ute» annen lyd?

  Lykke til med siste eksamen!!

 • Reply Tuva 15. desember 2014 at 18:43

  Her har hele familien bose-ørepropper, og jeg skjønner ikke hvordan jeg har klart å leve uten de helt til for to år siden! De er så gode i ørene og man får ikke sår og blemmer av de sånn som med apple sine.. Vi har også acoustic noise cancelling øreproppene til doble prisen som er helt himmelske å ha på flyreiser, da de stenger ute all annen lyd enn stemmen til de du sitter sammen med, det er helt utrolig hvordan de får det til! Anbefaler de virkelig om du også trenger noe mindre og enklere enn headsettet!

 • Reply Ida Wulff 15. desember 2014 at 18:57

  Kathrine F: disse lukker ikke all lyd ute, men pappa sine fra Bose lukker virkelig ALL lyd ute. Men da tror jeg du må en del opp i pris 🙂 tusen takk!

 • Reply Lise 15. desember 2014 at 19:10

  Jeg er døv, så jeg bruker spesial ørehenger i stedet for å høre på musikk. Jeg kan ikke bruke Bose, for da skrur jeg på full guffe 😛 pinlig at alle kan høre musikken jeg hører på. Så jeg bruker spesial ørehenger slik at ingen kan høre hva jeg hører på, ikke engang lav lyd! Så perfekt for meg! Bestiller fra USA 🙂 men de kan jo anbefales for andre i familien min som er hørende! Klem!

 • Reply Line 15. desember 2014 at 20:51

  Hurra, nå vet jeg hva jeg skal ønske meg til jul! Jeg liker ikke sånne som stenger ALL lyd ute, og disse var ikke så gale størrelse på heller! 🙂 Flaks for meg at jeg har vært ekstra snill i år, nå har nissen ingen unnskyldning 😀

 • Reply Ida Wulff 15. desember 2014 at 21:32

  Line: hehe, enig med deg! Når jeg har på sånne som stenger all lyd ute får jeg litt panic og det kjennes ut som jeg har dotter i ørene :p

 • Reply Henriette 15. desember 2014 at 22:33

  Da må jeg bare dele kanskje verdens deiligste sang med deg, mulig jeg har misforstått musikksmaken din helt, men jeg setter alltid pris på dine sangtips! 🙂

  http://m.youtube.com/watch?v=Fa2RIlsbOvA

 • Reply Si 15. desember 2014 at 23:32

  Bose Quiet Comfort har reddet livet. Kanskje ikke mitt, men til de andre på lesesalen min. Musikk-kvaliteten er god, men jeg hører mye på Spotify så det gjør ikke sååå stor forskjell for meg. Men støykanselleringseffekten? Skjønner ikke hvordan jeg klarte å jobbe før. Det er veldig digg på offentlig transport også – og det har jeg jo skjønt at du er veldig glad i!

 • Reply Camilla 19. desember 2014 at 02:38

  Bose er virkelig det aller beste man kan ha!

 • Reply Anne Berit 29. desember 2014 at 11:25

  Heldige meg, jeg fikk Bose QC25 i julegave av kjæreten min og dette må være vedens beste headphones!

  Regnet med at du hadde tatt julefri siden det har vært helt stille fra deg i Bloglovin i jula, men så i dag kom alle innleggene dine opp. Så nå har jeg masse Wullf-blogg å kose meg med!

 • Reply Tina Isalina 29. desember 2014 at 13:12

  Du bør prøve Bose QC25, de er super gode å bruke og lyden er helt suveren! =)

 • Leave a Reply