Hverdagsliv

RABATT PÅ VITA LIBERATA

16. desember 2014

God kveld!

Nå har jeg gitt meg med lesingen. Mamma var her en stund og hørte meg i pensum, men plutselig sovnet hun da jeg var midt i et svar! Haha, ler meg i hjel. Det sier kanskje litt om hvor håpløst dette er? Etter dette innlegget skal jeg varme opp middagsrester og se den nyeste episoden av Homeland, før jeg pakker til Oslo-tur. Etter eksamen blir jeg nemlig igjen for å feire med klassen. Det skal bli så gøy, det. 

 


Annonse

 

Dette innlegget skulle egentlig kommet for lenge siden, men som dere vet mistet jeg alle bildene mine i Sri Lanka. Så har det bare vært alt for mye å gjøre, men nå håper jeg dere som har etterlyst likevel rekker å bruke rabattkoden før julebord, nyttårsaften eller hva det måtte være ♥

Makestyle gir dere nå 10% rabatt på alt du trenger for en fin, myk, sunkissed og glødende hud. Dere får altså rabatt på alle produktene i dette innlegget, ved å bruke rabattkode «Wulfføko», og rabattkoden varer ut måneden. 

Som jeg har nevnt tidligere, så var jeg veldig spent på å prøve selvbruningen fra Vita Liberata, fordi jeg har hørt at det er den Kim Kardashian bruker. Hun er bare det vakreste i verden – nesten. Dum som jeg er, forventet jeg å se Kim K i speilet da jeg var ferdig smurt. Haha! Jeg så ikke ut som Kim, men jeg fikk hvert fall en veldig fin brunfarge. 

Jeg testet både pHenomenal mousse i fargen medium og Rich Face i fargen light, og er superfornøyd med begge. De lukter ikke vondt i det hele tatt, og fargen blir fin og naturlig. Vita Laberta har vunnet priser for disse selvbruningene, og jeg leste at fargen kan vare opp til 3 uker hvis man påfører farge tre ganger. Passer meg utmerket, for det blir ikke mye ekte sol på denne kroppen på en stund! 

Som dere sikkert ikke trenger noen leksjon i, er det viktig med en ren hud for at selvbruningen skal se fin ut på huden. Å smøre seg og forsyne huden med fuktighet er også et smart triks for at selvbruningen skal holde seg fin i en god stund. 

Makestyle anbefalte meg å teste Argan Body Butter og Honey Scrub fra Terre d’Oc, og de er herlige begge to. Økologiske produkter som lukter himmelsk og nærmest smelter på huden. Body scrub’en er like god som den jeg anbefalte fra Sara Happ, og den koster det samme på kronen. Så da blir det jo litt hipp som happ. See what I did there?! Haha. 

Bodybutteret har jeg stående ved siden av senga, og smører gjerne leggene med den før jeg legger meg om kvelden. Føttende også! Våkner med babymyke føtter morgenen etter. Jeg får så tørr hud om vinteren, så den er helt genial. 

Kjempevanskelig å ta et fair bilde av fargen innendørs på kveldstid, men her har jeg smurt høyre bein én runde. Dere får følge med på bloggen de neste dagene og se hvordan fargen ser ut på meg. Nå har jeg nemlig smurt ansikt, hals, ben, bryst og rygg, og er klar for JULEBORD! 🙂 

6 Comments

 • Reply Madeleine 16. desember 2014 at 22:28

  nice 😉

 • Reply Kamilla Haaland 17. desember 2014 at 15:06

  Vurderer å prøve den som varer i 2-3 uker, men vet ikke om jeg tørr. Haha, det er lenge å gå skjoldete om man blir det…

 • Reply Ida Wulff 17. desember 2014 at 16:51

  Kamilla Haaland: haha ja!! 🙂 har hørt at det finnes selvbruningfjerner, kanskje det er noe for deg? Tror jeg skal kjøpe meg en, vet at St Tropez har en, men usikker på om den da kun funker på St Tropez. Hvis man er rask med å fjerne funker forresten barberskum har jeg funnet ut :O

 • Reply Cathrine :) 17. desember 2014 at 22:24

  Hvordan får du smurt deg på ryggen? :p Det er vanskelig synes jeg 😉

 • Reply Ida Wulff 18. desember 2014 at 15:53

  Cathrine :): mamma gjorde det, hehe 🙂

 • Reply Camilla 19. desember 2014 at 09:15

  Det heter Vita Liberata, og ikke Vita Liberta:-)

 • Leave a Reply