Hverdagsliv

JULEN 2014

26. desember 2014

God jul, kjære lesere ♥

Har dere hatt en fin jul? Det har jeg, og jeg har virkelig hatt godt av noen dager offline. Da eksamensperioden var over og det endelig var juleferie, var jeg så stresset at jeg verken sov eller satt stille, det føltes som om alt snurret rundt meg. Men nå har jeg endelig fått juleroen over meg, og hatt noen netter med god søvn. Mac’en er ikke alene om å ha støvet ned i julen, den er i godt selskap av kameraet som har fått ligge mye i fred. Men her er en liten update fra min jul så langt 🙂 

Lille julaften hadde vi ingen planer, så jeg inviterte mamma, pappa, lillebror og bestevenninne Maria hjem til meg. Jeg serverte helt ekte Fjordland risgrøt (hehe) og hadde laget quiz med premie. Maria stakk av med seieren!

Etter quizen pakket jeg sammen julegaver og bag, og dro på «juleferie» hjem til mamma og pappa. De bor bare fem minutter unna meg med bil, men «driving home for christmas» er en viktig del av julen, hehe. Lillebror og jeg har fått eget rom hos dem, og å våkne opp der på julemorgen med hver vår julestrømpe i senga og sjøutsikt fra hodeputa var veldig koselig. 

Så kom kvelden, og vi dro til tante og onkel for å feire jul. Vi fikk deilig pinnekjøtt, besøk av nissen, og barna var overivrige etter å gå til krig mot havet av gaver som fløt på gulvet. Akkurat sånn en julaften skal være. Jeg fikk  mye fint, og ble veldig glad, selv om jeg syns at gaver og gaveåpninger er en av årets kleineste begivenheter. Etter fóring og gaveåpning, spilte vi quiz igjen. Jeg tror klokka ble tre før jeg kom meg i seng på julaften. 

1. Juledag hadde mamma og pappa invitert på middag, og vi var de samme ti blide fjesene som feiret julaften sammen. Vi spiste kalkun som hadde langtidsstekt i evigheter med masse deilig tilbehør, viktig med noen danske juletradisjoner i familien også. Jeg hadde laget quiz om alle i familien – mamma var visst den som kjente alle best. Nå er det lenge til jeg skal lage en quiz igjen, jeg er tom for quiz. Det ble en lang og hyggelig kveld rundt bordet med de «voksne», før jeg debuterte som taxisjåfør og fikk alle trygt hjem. Ingen festligheter på meg med andre ord, men det var nok best sånn. For meg handler julen om familie og å ta det med ro – ikke om å suge hardest på et sugerør som frakter Vodka Redbull fra glasset til ganen. 

 Jeg er så takknemmelig for familien min og jula når alle sitter rundt bordet eller ligger slengt i en sofakrok, og bare er sammen ♥

I kveld er vi invitert på ribbe hos mormor og morfar, og før det skal jeg bare ligge godt pakket inn i dyna og se på The Goodwife med restene av julestrømpen min som selskap 🙂 

12 Comments

 • Reply Madde K.K 26. desember 2014 at 13:55

  Så ut som en ekstremt koselig jul!

  Ønsker deg en flott romjul og et godt nyttår!

 • Reply ada 26. desember 2014 at 16:23

  Hei, har foreldrene dine fått seg ett nytt sted på Gran Canaria?

 • Reply Anonym 27. desember 2014 at 10:21

  Hvilken ungdomsskole gikk du på?

 • Reply Ida Wulff 27. desember 2014 at 12:38

  Anonym: Ringshaug

 • Reply Ida Wulff 27. desember 2014 at 12:39

  ada: nei 🙂

 • Reply Pernille 27. desember 2014 at 13:27

  Ida! Hvorfor har bloggen din forsvunnet fra bloglovin? Jeg fulgte deg der tidligere, men plutselig sluttet den å oppdatere seg på dine innlegg, og nå finner den ikke bliggen din i det hele tatt.. Kjedelig å måtte søke deg opp hele tiden, da blir det til at man slutter å lese bloggen din 🙁

 • Reply Hanna 27. desember 2014 at 17:14

  Hei Ida! Nå har jeg ikke fått opp innleggene dine på bloglovin siden starten av desember, er dette noe du kan sjekke ut? 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. desember 2014 at 18:27

  Hanna: jeg har sendt mail til bloglovin 🙂

 • Reply Martine 28. desember 2014 at 22:59

  Hvor er den plastikkgreia på hjørnebordet ditt fra? Den som du har magasiner og lys i, om du skjønner 🙂

 • Reply Maria 29. desember 2014 at 05:11

  God jul, Ida! 🙂

  Kan du legge ut bilde av julegavene du fikk? Og når kommer resten av svarene på spørsmålsrunden?

 • Reply Ida Wulff 29. desember 2014 at 11:26

  Martine: den er fra Bolia 🙂

 • Reply Anonym 3. januar 2015 at 21:29

  Ida!! «TakkNEMMELIG»?????? Og det fra deg? Jeg er sjokkert 😮

 • Leave a Reply