Ida tipser

JULEGAVE TIL DEG FRA STELLA

27. desember 2014

Annonse

Ææ! Jeg sov nesten helt til tolv i dag, så det er vel fortsatt innafor å si «god morgen»? God morgen. Jeg ligger i sofaen med en kopp te og et Stella-magasin, etter å ha spist en typisk feriefrokost. Idas juletoast, som jeg kaller den; smør begge skiver med dijonsennep, sleng på Jarlsberg ost og skinke, før smeller dem sammen og steker toasten i panna med smør. Sykt digg! 

Men over til Stella! Nå kan du få de 2 første utgavene dine av Stella gratis, ved å signe deg opp HER. Resten må man betale for, men det er ingen bindingstid og man kan si opp når som helst. 

Stella er et av de få magasinene jeg fortsatt leser, nå som Elle Decoration dessverre ikke lages mer. I tillegg til trender innenfor mote (som jeg selv ikke er så opptatt av), er Stella fylt med litt dypere saker og selvutvikling som er lagt fram på en undeholdende og humoristisk måte. Mange nyttige tips for både kropp og sjel, og det er derfor jeg liker Stella ♥

Nyt tilbudet og ha en strålende dag, alle sammen! Jeg har en dag full av ærender og avtaler, men bare hyggelige ting – for meg er det fortsatt jul! 

11 Comments

 • Reply I r l i n--> Vinn Polaridkamera! <--- 27. desember 2014 at 13:45

  Lekkre bilder. Deilig start på dagen 🙂

 • Reply Anonym 27. desember 2014 at 14:45

  Må vi betale for frakt?

 • Reply Sandra 27. desember 2014 at 15:41

  Fikk deg opp som forslag på tinder, og jeg er jente. Vet ikke om den er ekte eller fake men da vet du det

 • Reply catarinaphotography 27. desember 2014 at 22:16

  Stella er kjempe kjekt, men tror ikke jeg skal abonere på det. Får se hva jeg gjør 🙂

  Ha en super romjul videre Ida! 🙂

 • Reply Anonym 28. desember 2014 at 17:22

  om jeg har benyttet meg av dette tilbudet før (ca. 1 år siden), er det fortsatt mulig å gjøre det igjen?

 • Reply Ingrid 28. desember 2014 at 19:02

  Hei! Jeg får ikke lenger opp innleggene dine på bloglovin. Er det noe det går an å fikse? 🙂

 • Reply Anonym 28. desember 2014 at 19:09

  Wow, så spennende… Dette må vel være tredje gangen du er så grei å tilbyr denne ‘gaven’? Hvor mye får du for å annonsere for Stella da? Begynner å bli litt vel repetitivt, men sånn er det vel å være blogger.

 • Reply Birgitte 29. desember 2014 at 00:51

  WHAT. jeg trodde du hadde nesten sluttet å blogge da du sluttet å dukke opp i bloglovin-feeden min i starten av desember. gjett om jeg har kost meg med å lest de siste 25 innleggene du har postet. haha! gratulerer så mye med vel overstått eksamen ida, og jeg håper du koser deg ekstremt mye i romjula. jeg elsker bloggen din og måten du skriver på, du er best. takk!!

 • Reply Ida Wulff 29. desember 2014 at 11:27

  Ingrid: ble fikset i går! 🙂

 • Reply Mille 29. desember 2014 at 23:31

  Hvor er tøflene fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. desember 2014 at 00:23

  Mille: Uggs 🙂

 • Leave a Reply