Uncategorized

DÅRLIG PÅ Å HA FERIE

29. desember 2014

Jeg er ganske dårlig på å ha ferie. Ikke når jeg ruller rundt på en strand med grovkornet sand, solkrem i håret og glassklart vann – men når jeg sitter hjemme i leiligheten og venter på at hverdagen skal brake løs igjen.

I går sov jeg til langt på dagen, og da jeg først våknet, ble jeg liggende i senga og spise godteri til det nesten var kvelden. Hadde jeg ikke vært invitert bort på middag, hadde jeg sikkert blitt liggende til dagen etter. Dårlig på å utnytte dagene med andre ord! Så i dag hadde jeg på vekkeklokke, og denne dagen skal jeg prøve å få litt mer ut av. Men ikke for mye, selvfølgelig. Har jo en TV-serie jeg skal se ferdig før sidene i kalenderen er fulle av skriblerier og klokkeslett 🙂 

Mobilbilder, ja. Men Slottsfjell må være et av de vakreste stedene i Tønsberg å gå tur på kveldstid. Maria og jeg tok en «skravletur» forleden kveld, og satt der på en (iskald) benk og pratet mens mørket senket seg over byen, og tusenvis av lys lyste byen opp igjen ♥ 

PS. Jeg har fikset Bloglovin nå, til dere som har etterlyst innleggene mine der 🙂 

4 Comments

 • Reply Maria 29. desember 2014 at 21:23

  Foran fjellet fikk jeg nærmest en følelse at det var en grav foran på bildet. Flott bilde!

 • Reply Hilde 29. desember 2014 at 21:24

  Jeg har fulgt bloggertips for første gang og hanket inn Bose-headsettet du anbefalte her for et par innlegg siden! (Jeg kunne funnet det innlegget og kommenter der, meeeeeeen jeg gjorde det ikke. Fordi jeg er lat. Man får bare leve med det.) Førsteinntrykket er skikkelig bra altså! Jeg har hatt et såkalt «sportsheadset» med øreplugger til nå, noe som endte i en mild meltdown i dag på trening da pluggene – som vanlig – spratt til alle kanter mens jeg jogget. Sportsheaset meg midt i stumpen. Plugger meg midt i stumpen. Jeg har håp for Bose. Om det skulle vise seg å ikke funker å trene med så har jeg i alle fall noe med god lyd i! I motsetning til det jeg hadde, som jeg ikke kunne trene med og som hadde dårlig lyd. Men det VAR gult da. Det teller for noe. God jul!

 • Reply Pernille 30. desember 2014 at 00:21

  Bloggen din er helt forduftet fra bloglovin. Jeg unfollowet deg for så å legge deg inn på nytt, tenkte det kanskje ville retteopp i problemet, men søkefeltet finner deg ikke 🙁

 • Reply Anonym 30. desember 2014 at 23:10

  Samme med Pernille ovenfor her, plutselig igår fikk jeg alle innleggene dine på en gang fra ferien din til igår..

 • Leave a Reply