Hverdagsliv

FRA 2014 TIL 2015

2. januar 2015

GODT NYTTÅR, kjære lesere ♥

Håper dere hadde en fin feiring? Det hadde jeg. Vertinnene Natalie og Madelén hadde dekket langbord til godt over tretti gjester, og laget deilig tapas som sikkert kunne mettet en hel landsby. Dét er konemateriale, det. Jeg hadde det så gøy at timene fløy alt for fort – det samme gjorde all vinen, så plutselig var det tid for fyllesyk morgen og kaldsvetting. Jeg tok til sammen hele to bilder på nyttårsaften, så flaks at tvillingene hadde satt opp fotobooth og foreviget kvelden! 🙂 

Takk for meg ♥

Herregud, jeg la meg meg i syv-tiden i går kveld pågrunn av ekstrem søvnmangel (tror jeg sov tre kvarter til sammen på nyttårsaften), og våknet klokken elleve i dag med ansiktet godt trøkt ned i tastaturet og iPhonen klistret til rumpa. Tydelig at jeg trengte den søvnen.

Nå skal jeg snart hoppe i treningstightsen og gjøre meg klar for trening med Kathrine. Det blir deilig! 

Vi blogges senere 🙂 

10 Comments

 • Reply Anonym 2. januar 2015 at 14:08

  Der var det mange pene gutter og jenter 🙂 digger deg, godt nyttår!

 • Reply Venke 2. januar 2015 at 14:34

  Godt nyttår Ida, ønsker deg et super år!! Lurer også på en ting, er MAST rettetangen like stor som de vanlige GHD rettetangene? Hvem foretrekker du best? Skulle gjerne kjøpt meg ny rettetang 🙂

 • Reply Ida Wulff 2. januar 2015 at 14:58

  Venke: godt nyttår! 🙂 ja, den er like stor. Vanskelig å si, jeg syns begge to er kjempebra. Men for meg kommer GHD alltid til å være nummer 1, har vært så fornøyd i så mange år. Men MAST er også kjempebra – jeg foretrekker å bruke den når jeg skal krølle/bølge – og så er den jo mye rimeligere. Lykke til med valget!

 • Reply Anonym 2. januar 2015 at 15:58

  Ser ut som du kunne hatt godt av en treningsøkt ja

 • Reply Elise 2. januar 2015 at 18:34

  Hei Ida! Hva er sjansen for å få satt deg på en date med en kompis av meg som bor i Drammen? Han så bloggen din og syns du var så søt! Hehe syk forespørsel jeg vet…

 • Reply Lise 2. januar 2015 at 22:16

  Hvor bruker du å kjøpe strømper til fest, som feks den du har på deg her :-)? Random men.. Hehe

 • Reply Ida Wulff 3. januar 2015 at 02:09

  Lise: pleier å kjøpe pier Robert (?) på Meny 🙂 jeg er en str 38, så kjøper størrelsen som heter 36-40.

 • Reply Ida Wulff 3. januar 2015 at 02:14

  Elise: null sjans – dessverre 🙂 hehe.

 • Reply Hilde 3. januar 2015 at 13:44

  Heia! Hvilken kjole har du på deg her? Ser sÅ fin ut 😊

 • Reply Ida Wulff 3. januar 2015 at 15:15

  Hilde: den er flere år gammel dessverre! Men merket heter Valerie, og den er kjøpt på Fine Ting, en liten butikk på Byporten 🙂

 • Leave a Reply