Uncategorized

RABATT PÅ STORE, DEILIGE SKJERF

4. januar 2015

Annonse

Hello, darlings ♥

Endelig har jeg fått meg noen timer søvn – selv om jeg måtte stå opp i fornuftig tid i dag, for å prøve å snu døgnet igjen. Etter å ha pakket ned juletre og styrt litt i leiligheten, dro jeg ut på tur med mamma. Elsker området som hun og pappa har flyttet til! Det holder til en gjeng på sånn 60 svaner utenfor her, de flyter elegant forbi når man sitter ved frokostbordet. I dag kom noen av dem svømmende mot oss da mamma knipset noen bilder av meg – har jeg sagt hvor redd jeg er for svaner? De er vakre på avstand, men gud så skumle de egentlig er. Var sikker på at jeg skulle bli hakket i hjel der jeg stod, eller at de i det minste kom til å nappe til seg alle skjerfene mine. 

For det er skjerf vi skal snakke om i dag! Jeg er blitt oppmerksom på at dere helt inntil nylig har handlet skjerf hos BuyHelse med rabattkoden dere fikk sist, så nå kommer det en ny rabattkode til dere. Rabattkoden er fremdeles «idaskjerf», og nå varer den helt til 1. mai. Den gir 60 kroner i rabatt på skjerf 🙂 

Skjerfet jeg har på meg på bildene over er nytt i samlingen, og er i fargen mud. Eller grå/beige om du vil. Fåes kjøpt her

Disse tre fargene har jeg hatt lenge, og jeg bruker dem fremdeles masse. Lys grå finnes her, camel-fargen her og det burgunderrøde her

Skjerfene er i 100% ull, og måler 60 x 180 cm. Med andre ord store og gode skjerf som holder deg varm i vinterkulden. Selv liker jeg disse skjerfene mye bedre enn de svindyre skjerfene fra Acne, som nupper seg samme dag som man kjøper dem. 

På dette bildet ser man fargen på mud-skjerfet mye bedre, det ble litt misvisende farge på de øverste bildene hvor jeg står midt i solen. 

 

Alle skjerfene hos BuyHelse finnes her. Enjoy, nå skal jeg spise indrefilet hos mor og far før jeg drar hjem og forbereder meg til årets første skoledag 🙂 

32 Comments

 • Reply Sofie M 4. januar 2015 at 16:37

  Jeg har skrekk for svaner jeg også. Som liten jente skulle jeg mate en svane som holdt til like ved campingvogna vår. Da jeg var tom for brød, snudde jeg og begynte å gå hjemover. Til min store forskrekkelse oppdaget jeg at svanen fulge etter meg!! Den ville tydeligvis ha mere mat.. Så jeg ble jaget hele veien hjem til vogna mens jeg løp og gråt av skrekk.

  Har ikke likt svaner siden….

 • Reply Malin 4. januar 2015 at 17:05

  Så fine bilder av deg, du er så vakker! 🙂

 • Reply Anonym 4. januar 2015 at 17:22

  Jeg bestilte et sånt skjerf derfra for rundt et år siden. Er veldig fornøyd med det, men er det en lapp på skjerfet der det står `Exclusive´? For på min er det ikke det, og jeg fikk heller ikke med den papp greia(?) som henger på skjerfet der det står exclusive.

 • Reply Anneli 4. januar 2015 at 17:47

  De så myke og behagelige ut 🙂

  http://www.annelicharlott.blogg.no

 • Reply Marlene Nilsen 4. januar 2015 at 18:25

  Fina 🙂

 • Reply Elise F 4. januar 2015 at 19:02

  Kan du ikke reklamere for disse billig-skjerfene uten å disse Acne?

  Jeg har 3 Acne-skjerf, ingen nupper på noen av de.

  Ikke bli helt Fotballfrue nå, trenger ikke gjøre alt for $cash

 • Reply Anonym 4. januar 2015 at 19:49

  Hei! Jeg må bare tipse deg om en sang du kanskje allerede har hørt. Den er perfekt når man er sliten, har lagt seg på sofaen og bare vil leve i en boble et par minutter! Gabriel Rios – Gold sin akustiske versjon! Nummer to som dukker opp når du søker den opp på spotify.

  også denne selvfølgelig; https://www.youtube.com/watch?v=Jl8fV1jUQPs

 • Reply Ida Wulff 4. januar 2015 at 19:52

  Anonym: Hei! 🙂 Vet ikke om de hadde et annet merke før, men er ikke så sikker på at det var sånn lapp på mine for et år siden heller.

 • Reply Ida Wulff 4. januar 2015 at 19:52

  Malin: Tusen takk! 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. januar 2015 at 19:52

  Sofie M: hahaha, uff!!

 • Reply Ida Wulff 4. januar 2015 at 19:53

  Anonym: tusen takk for tips! 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. januar 2015 at 19:53

  Elise F: Jeg har to Acne-skjerf, og jeg syns de blir nuppete. Syns det er relevant å påpeke at man kan få bedre skjerf til en billigere penge, Acne-skjerfene er så oppskrytt 🙂

 • Reply Malin G 4. januar 2015 at 20:13

  Fine Ida! De skjerfene ser veldig gode ut! Så nå har jeg bestilt ett 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. januar 2015 at 22:19

  Malin G: grattis med nytt skjerf, håper du blir fornøyd 🙂

 • Reply Anonym 4. januar 2015 at 22:45

  60kr!? For et kupp!!

 • Reply Vilde 5. januar 2015 at 11:35

  Nå er du veldig fin på håret! Du er som regel det da, men syns du har en utrolig fin farge og en veldig fin lengde nå 🙂

 • Reply Anonym 5. januar 2015 at 14:22

  Kleint

 • Reply M 5. januar 2015 at 16:16

  Prøvde faktisk et av disse skjerfene i fjor, da jeg allerede har et par fra Acne. Jeg må dessverre si jeg ble skikkelig skuffet. Skjerfet var stivt, klødde og luktet rart. Jeg betaler noen hundrelapper ekstra for for bedre kvalitet anyday. Skal sies at mitt skjerf har dette ‘exclusive’ merket også, så kanskje de har forskjellige leverandører på de ulike fargene? Ikke vet jeg.

  Det jeg egentlig lurte på er hvor du får fikset vippene dine, Ida? Synes de alltid er så fine:) Er så mange som får alt for lange og pistrete vipper, og det er bare ikke pent. Lurer også på hvor ofte du setter på nye?

 • Reply Kari 5. januar 2015 at 19:34

  Er det rabatt på alle skjerf? Tenker å bestille det skotskrutete, legger inn rabattkoden, men på siden «bekreft din bestilling» står det fortsatt full pris. Kanskje jeg gjør noe feil?

 • Reply Caroline 5. januar 2015 at 20:02

  Neeeei har du farget etterveksten din? Holder på med gro-ut prosjekt jeg også og gledet meg til å se hva du ville finne på:)

 • Reply Betina 5. januar 2015 at 20:22

  Bestile selv to derfra for et år siden, brukes enda masse og ser helt fine ut! Elsker de virkelig!

 • Reply Anonym 5. januar 2015 at 21:03

  Åja, kan sikkert hende de ikke hadde merker på skjerfene sine da. Men hvor kjøpte du jakka de fra? Den er fin!

 • Reply Anonym 5. januar 2015 at 23:18

  Ååå de så gode ut: D

 • Reply Ida Wulff 5. januar 2015 at 23:37

  Anonym: jakken er fra Woolrich 🙂

 • Reply Ida Wulff 5. januar 2015 at 23:38

  Caroline: har bare stripet, ikke farget 🙂 skal fortsette med det.

 • Reply Ida Wulff 5. januar 2015 at 23:39

  M: vippene mine har jeg pleid å fikse på Neglhuset 🙂 varierer hvor ofte jeg fyller på, men som regel 3-4 uker.

 • Reply Ida Wulff 5. januar 2015 at 23:39

  Vilde: tusen takk! 🙂

 • Reply Lameborghini 6. januar 2015 at 15:53

  åå så fine bilder!

 • Reply torerstor 19. januar 2015 at 13:45

  Heisann, mitt navn er tor. Jeg ønsker med denne kommentaren å varsle om økt grevlingaktivitet i de norske skoger. Jeg har påtatt meg ansvare om å bekjempe denne onskapen av et skadedyr som herjer i de norske skoger. dette er et problem for oss mennesker, men også våre firebente venner som liker å gå turer i skoger sammen med sine eiere.

 • Reply Ida Wulff 19. januar 2015 at 14:05

  torerstor: takk for tipset, det setter jeg pris på.

 • Reply Linda 26. september 2017 at 13:04

  Hei 🙂 Fikk et sånt til jul. Nydelig! Vet du hvor på nettet man i dag kan få bestilt et slikt? Vet denne artikkelen er gammel så … 🙂

 • Reply Ida Wulff 29. september 2017 at 20:21

  Linda: nettbutikken er lagt ned, så jeg vet dessverre ikke 🙁

 • Leave a Reply