Reise

DAY 2

11. januar 2015

I går hadde vi en hel fantastisk dag. Etter litt shopping dro vi til en veldig fin restaurant som heter Concept 13 for å ha champagnelunsj. Både service og mat var upåklagelig – ikke var det dyrt heller, til å være så bra. Hovmesteren ringte, ordnet og styret og hjalp oss å planlegge kvelden vår videre til og med ♥

Etter lunsjen som ble middag, dro vi tilbake til hotellet og dro på oss paljettene før vi samlet oss på et hotellrom for å vorse. Jeg håper ikke det er siste gang jeg er på tur med disse jentene, for jeg har ledd som en mann hele turen. Hotellvorset var intet unntak. Alle hadde gjort et bomkjøp og kjøpt cider blandet med øl, så det ble fort til at vi hoppet over på vodkaen. Og før vi visste ordet av det, skulle vi ut på byen og herje på stedene hovmesteren hadde booket til oss. 

Vi hadde det kjempegøy på både Delite og Foksal, helt til vi bestilte tre vodka redbull og fikk servert en to liters flaske med Grey Goose. Da var det takk, farvel og god natt for min del. 

Det blir litt oppramsing mens jeg er her, sikkert litt kjedelig – men jeg har jo ikke så mye annet å blogge om mens jeg er på tur, så sånn må det bare bli. Kjenner jeg brekker meg litt av all alkoholen på bildene, føler at jeg ikke trenger en eneste drink før sommeren nå… 

Nå er det sengetid her i Warszawa, vi blogges i morgen 🙂 

15 Comments

 • Reply Ida 11. januar 2015 at 13:13

  http://dagligmotivasjon.blogg.no

  Warszawa er så koselig by! Fine jenter og:) kos dere!

 • Reply Sarah 11. januar 2015 at 14:59

  Jeg og noen venniner skal til akkurat samme sted i vinterferien, og lurer på om du kunne skrevet ett innlegg hvor du forteller litt om hvor stedene ligger i forhold til hotellet, hva alt koster (mat, alkohol osv) og steder man burde besøke? 🙂

 • Reply line 11. januar 2015 at 15:39

  Hei hvilken parfyme bruker du til daglig?

 • Reply Marte 11. januar 2015 at 21:34

  Så mange flotte jenter! Kos dere videre 🙂

 • Reply Linn Therese 12. januar 2015 at 09:44

  Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske bra, mens bare en liten brøkdel legger igjen fine kommentarer. DET er kjedelig det.

  Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du får så mange stygge kommentarer som du absolutt ikke fortjener. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen 🙂

  Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten 🙂 Håper du får en kjempe fin søndagskveld, og at du står på videre med bloggingen – for dette er noe du virkelig får til.

 • Reply Tina 12. januar 2015 at 11:12

  Ser ut som dere koser dere! Håper dere har en flott tur!! Hva heter hotellet dere bor på? Hvordan er prisen på det ?

  Klem 🙂

 • Reply Marlene Nilsen 12. januar 2015 at 13:43

  Ser ut som du virkelig koser deg 😀

 • Reply Elisabeth 12. januar 2015 at 17:17

  Hei 🙂 Jeg skal reise til Dubai og lurte på om du vet hvilken butikk evt butikker som selger merket Second Female? Og merket Haute and Rebelicious? Hvilke butikker anbefaler du å ta turen innom?

 • Reply sunniva 12. januar 2015 at 19:49

  Hei. Kan jeg spørre hva du studerer? Hvilke jobbmuligheter har du etter du er ferdig med studiet?:)

 • Reply Ida Wulff 12. januar 2015 at 23:53

  sunniva: jeg studerer markedsføring og merkevareledelse 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. januar 2015 at 14:26

  Elisabeth: Hei 🙂 Nei, vet ikke om butikker som selger noen av delene. Sistnevnte er vel bare en nettbutikk?

 • Reply Ida Wulff 13. januar 2015 at 14:27

  Tina: se nyeste innlegg, har skrevet om det der 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. januar 2015 at 14:28

  line: en fra Chloé, har skrevet om den lengre ned på bloggen 🙂

 • Reply ivistroy.ru 20. juli 2023 at 14:58

  Hello! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us useful information to work on. You have done a outstanding job!

 • Leave a Reply