Reise

BILLETTENE ER I BOKS

20. januar 2015

Disse bildene er fra da jeg tilbragte deler av sommerferien 2013 i Dubai med to venninner. Jeg tror det er den morsomste jenteturen jeg har vært med på, jeg opplevde så mye gøy at jeg ikke engang klarte å formidle det på bloggen. Man kan si mye om Dubai, men det er et vakkert sted med alt jeg kan be om på en ferie. Varme, luksus, ekstremt bra shopping, god mat og uendelig med ting å oppleve. 

I dag booket jeg nok en gang billetter til Dubai, og jeg GLEDER MEG SÅ MYE! Denne gangen har jeg tvunget med meg Kristina, og jeg håper hun gleder seg også selv om reiseleder Wulff som vanlig er litt for gira på billettmaskinen. Mine stakkars venner får jo ikke sjekka nettbanken en gang, før jeg har bestemt hvor vi skal drikke drinker siste dagen av oppholdet. Og ja, da snakker vi før avreise. 

Neida, jeg skal roe meg helt ned. Vi har kun booket flybilletter, resten av turen har vi ikke planlagt et gram av. Jeg fikk bare et så voldsomt behov for å bestille en ferie her om dagen, da jeg kom inn døra med nedsnødde, gjennomvåte Uggs. 23. mars reiser vi! ♥

Flere som skal tilbringe påsken i Dubai, kanskje? 

43 Comments

 • Reply Anonym 20. januar 2015 at 00:56

  ÅÅÅ så deilig, nå er jeg en smule sjalu, haha! Mamma har vært der og elsket det. Så fort jeg har penger nok, så skal jeg ta meg en tur jeg og. Håper du koser deg masse der! 🙂

 • Reply Oda 20. januar 2015 at 07:30

  Åh, misunnelig! Blir nok fantastisk, gleder meg til å lese om det 🙂 Jeg studerer i utlandet, og vi får mest sannsynlig kun noen dager påskefri. De skal nok tilbringes hjemme i Norge med familien! 🙂

 • Reply irenglede 20. januar 2015 at 08:13

  Det er så herlig å ha noe å glede seg til! I dette været varmer det litt ekstra å vite at der fremme venter en tur. Ikke noe Dubai på meg denne gangen, men Sør Frankrike.

 • Reply Lisa 20. januar 2015 at 08:24

  Jeg og en venninne reiser til Dubai 14.mars og blir der til 18. Så skal vi til Rio etter det! Har du forresten noen tips til hva vi kan oppleve i Dubai? Og hvordan er det med disse reglene man hører så mye om? Kan man gå i vanlige klær liksom?

 • Reply LisaLDN 20. januar 2015 at 08:58

  Ser heilt nydelig ut! Har aldri vore i Dubai, men det står øverst på lista 🙂

 • Reply Elizabeth 20. januar 2015 at 08:58

  Åh, heldigen, Dubai står øverst på ønskelisten! Hvor har du bestilt billetter, hvor lang flytid er det, må dere mellomlande? 😀

 • Reply Cesilie 20. januar 2015 at 10:07

  Hei! Vi skal også reise med fly 23.mars fra Oslo til Dubai for så å fly videre. Skal dere med flyet som går 11:50 direkte fra Oslo til Dubai, dere også? 🙂

 • Reply Linn Therese 20. januar 2015 at 10:40

  Jeg vet dette ikke har noenting med dette innlegget å gjøre, men jeg ønsker å fortelle deg hvor fantastisk jeg synes du er! Du er forbildet mitt innen bloggverdenen! Du er en så varm og jordnær person, og nettopp derfor tror jeg du er rett person å spørre i dette tilfellet her.

  Jeg vil nemlig informere deg om denne videoen jeg har laget. Jeg ønsker å få dem ut blant så mange så mulig, da jeg håper den kan hjelpe mennesker som ikke har det så bra. Siden du har en såpass stor blogg med så mange lesere daglig hadde jeg satt kjempe pris på om du ville delt videoen i et innlegg, slik at flere får hjelp av den.

  Jeg har selv vært der, så langt nede, og forteller om dette i videoen. Det er en video om min historie. Historien om angsten som er blitt en del av min hverdag. Er du langt nede selv, eller kjenner du noen som sliter, klikk på linken. Alt jeg ønsker er å hjelpe noen. Omså det kun er én person føler jeg at jeg har lykkes.

  http://linntheresedagsland.no/2014/03/04/angsten-som-er-blitt-en-del-av-min-hverdag-min-historie/

 • Reply supermarie 20. januar 2015 at 10:45

  Så FANTASTISK deilig! Jeg spikrer billetter i disse dager selv, påsken går til Mmmmmexico! ÅH SOL VARME OG SPANSKTALENDE MENN!

 • Reply Ida Wulff 20. januar 2015 at 11:11

  supermarie: ååå mexico!!

 • Reply Ida Wulff 20. januar 2015 at 11:12

  Cesilie: hei! Så gøy! 🙂 er så deilig å kunne fly direkte! Nei, vi skal fly på et annet tidspunkt 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. januar 2015 at 11:13

  Elizabeth: norwegian og SAS har noen direkteflyvninger, vi bruker 7 timer dit så er ikke så mye 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. januar 2015 at 11:26

  Lisa: Rio og Dubai er jo to av de beste stedene på denne jord, heldig! 😀 book billetter og ta heisen opp i verdens høyeste bygning Burj Kalifa. Man kan spise lunsj der oppe også. Spis middag utenfor Dubai Mall foran fontenene, det er sykt vakkert selv om maten er litt sånn…. Fridays osv. Ta en dagstur til Abu Dhabi hvor dere kan besøke sheikh zayed Mosque, Emirates Palace og evt Ferrari world. Tilbring en dag på Atlantis ute på Palmen, der kan man svømme med delfiner og leke seg i den store vannparken, var sykt gøy! Spis mat på Okku, zuma, Buddha bar og MJ’s steakhouse. Ta noen drinker på en bar som heter 360, da sitter du utendørs med fantastisk utsikt over blant annet Burj Al Arab. Hvis dere spiser på MJ’s anbefaler jeg å ta en båt derifra (mini-venezia) og bort til Burj Al Arab, for så å ta noen drinker i toppetasjen der. Og så shoppingen da… Ikke forvent å komme gjennom sentrene på én dag. God tur! 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. januar 2015 at 11:27

  irenglede: så deilig! 🙂

 • Reply coffee in a cup 20. januar 2015 at 11:41

  skal på blog-tur til dubai om et par uker – gleder meg som bare det! sier ifra hvis jeg ramler over noen mat/drikke/opplevelses-tips som jeg tror det er verdt å dele 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. januar 2015 at 11:47

  coffee in a cup: gjør det! 🙂 god tur!

 • Reply Lisa 20. januar 2015 at 13:29

  Ååå, tusen takk for svar!

  Herreguuud, kan nesten ikke vente med å komme meg av gårde! Tusen takk for tips, du er herlig!

 • Reply Camilla 20. januar 2015 at 14:10

  serr, her om dagen holdt jeg på å bestille tur til dubai i påsken, men personen jeg skulle reise med kunne ikke pga jobb så vi skal utsette det litt!

 • Reply Ida Wulff 20. januar 2015 at 14:17

  Camilla: så synd! håper du får dratt senere da, det er virkelig helt fantastisk <3

 • Reply Monica 20. januar 2015 at 21:21

  Alltid gøy å følge deg og Kristina på tur! 🙂 Ei venninne og jeg skal til New York i påsken! Ææææ! Håper tiden går fort frem til påske!! 🙂

 • Reply christina 20. januar 2015 at 21:41

  Så gøy:) er dere en stor jentegjeng? sikkert veldig gøy med jentetur dit!!

 • Reply Anni 20. januar 2015 at 21:44

  Reiser til Dubai for første gang 1. April :). Så blir gøy å følge med på planleggingen din og tar gjerne i mot tips og råd 🙂 Har du et tips til hvor man bør bo? Er sykt mange hoteller å velge i og ikke minst utrolig varierende prisklasser.

 • Reply Ida Wulff 20. januar 2015 at 21:54

  Anni: så gøy! 🙂 nei, har ikke booket hotell selv, er usikker jeg også. Sist bodde jeg på Ritz Carlton Jumeirah, men vil ikke bruke så mye hotell denne gangen. Har forstått det som at det er bra å bo enten ved stranden Jumeirah eller downtown, ved Dubai Mall 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. januar 2015 at 21:54

  Anni: så gøy! 🙂 nei, har ikke booket hotell selv, er usikker jeg også. Sist bodde jeg på Ritz Carlton Jumeirah, men vil ikke bruke så mye hotell denne gangen. Har forstått det som at det er bra å bo enten ved stranden Jumeirah eller downtown, ved Dubai Mall 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. januar 2015 at 21:55

  christina: var der kun med to venninner sist 🙂

 • Reply mie 20. januar 2015 at 23:37

  Jeg skal også til Dubai i påsken! Sjekk ut Sofitel Downtown Dubai, superfint hotell med utsikt til Burj Khalifa. Booket der først, men gjorde om til Jumeirah Emirates Towers i stedet. Ligger også i nærheten av Dubai Mall. Søsterhotellet til Bølgen så man kan fritt bruke stranden der. Egen etasje bare for damer i 40. etasje 🙂

 • Reply Hanne 21. januar 2015 at 21:48

  ååh så herlig!

  Jeg har bare vært i Abi Dhabi, men kan tenke meg at Dubai er like fantastisk! Heldige deg! 🙂

 • Reply Mette 21. januar 2015 at 23:18

  Hei Ida!

  En venninne og jeg vurderer selv å reise til Dubai i påsken, men leser flere steder at Jumeira-beachen er stengt de neste to årene grunnet renovering. Vet du noe om dette? Hotellet vi ser på har ikke tilhørende strandområde, så er jo fryktelig kjedelig å reise til Dubai uten å kunne gå på stranden 🙁 Haha. Vet du om det er andre alternativer til offentlige strender der? 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. januar 2015 at 23:45

  Mette: hei! 🙂 nei, det har jeg ikke hørt om, men jeg skal spørre de som kjenner som bor der. For i såfall gidder jeg jammen ikke betale ekstra for å bo på stranden! Bodde på Jumeirah sist, så det er eneste stranden jeg har kjennskap til. Har googlet litt rundt og funnet mange fine beach clubs da, men det koster jo penger for å ligge der.

 • Reply Ida Wulff 21. januar 2015 at 23:46

  Hanne: Abu Dhabi er nydelig! 🙂

 • Reply Mette 22. januar 2015 at 00:16

  Supert, håper du gir en lyd hvis/når du finner ut av noe 😀

 • Reply Ida Wulff 22. januar 2015 at 16:05

  Mette: det stemmer dessverre 🙁

 • Reply Rebekka 22. januar 2015 at 17:07

  Jeg drar 18.mars! Var der for 10mnd siden og ble forelsket i alt Dubai og Abu Dhabi har å by på. Beste ferien ever, og gleder meg til å oppleve det igjen:-)

  God tur til dere!

 • Reply Ida Wulff 22. januar 2015 at 18:31

  Rebekka: så herlig, god tur til deg også! 🙂

 • Reply Tanja 23. januar 2015 at 10:33

  Hei Ida!

  Tenkte å bestille en tur til Dubai med kjæresten min, men så leser jeg at det er mange skikker og regler der, da det er et muslimsk land. Sånn som at kvinner må dekke til skuldre og ankler, er dette noe som er reelt? Hvordan gjorde du det med bekledning? Tenker at når det blir opp til 50 grader på sommer halvåret, så kan det jo bli litt varmt med en maxikjole ellernoe sånt..

 • Reply Ida Wulff 23. januar 2015 at 10:54

  Tanja: hei! 🙂 vi dekket oss til da vi besøkte kjøpesenter og steder som Burj Kalifa og moskeen. Det er godt med aircondition over alt, heldigvis. På hotellet, stranda, ved bassenget og på restauranter gikk vi kledd helt vanlig. Med tildekket, mener jeg da at vi hadde maxikjole og sjal over skuldrene, i moskeen får man tildelt antrekk. Hvis man vil ta bilde av seg selv utenfor moskeen må man ha tildekket private klær, ellers blir man jaget bort. God tur!! 🙂

 • Reply Jessica 24. januar 2015 at 20:05

  Hehe så gøy ^^Jeg drar med fianceen min den 30.mars og blir i hele to uker. Gleder meg sinnsykt mye! Vi skal gite oss der neste påske så vi drar to ganger i år for å planlegge bryllupet der <3

 • Reply Ida Wulff 25. januar 2015 at 12:48

  Jessica: så herlig!! 🙂

 • Reply Tanja 25. januar 2015 at 16:10

  Okei, tusentakk for svar, det gjorde det mye enklere å planlegge. Masse god tur til dere og! 😀

 • Reply Michael 27. januar 2015 at 20:14

  Jeg har to hoteller på bloggen min jeg vil anbefale i Dubai hvis du ikke har funnet hotell der. Auris First Central Hotel Apartments og Auris Metro Central Apartments. Gi beskjed hvis du velger en av dem.

 • Reply Oda 8. februar 2015 at 18:39

  Tenkte å reise til Dubai i juli-august. Når på sommeren var du der sist? Hører det er veldig varmt der midt på sommeren og derfor ikke den beste tiden å reise på. Har du noen tips?

 • Reply Ida Wulff 8. februar 2015 at 19:12

  Oda: hei! 🙂 det vil jeg fraråde deg på det sterkeste, i slutten av juni ble det helt uutholdelig, og vi fikk vite at da var det kjøligere enn det vanligvis pleier å være på den tiden. Man kan ikke ligge og sole seg (vi lå i bassenget og duppet, umulig å ligge på land og man kan heller ikke kjøle seg ned i det varme havet) og på kveldene er man så varm at det render av kroppen. Vi dro heldigvis hjem et par dager etter at den ekstreme varmen begynte. Vil heller anbefale deg å reise fra mars til første halvdel av juli, eller fra september igjen 🙂

 • Reply Julie 11. mars 2015 at 15:57

  Hei Ida 🙂 Håper du tar deg tid til å svare på denne meldingen selv om innlegget er noen uker gammelt. Jeg reiser til Dubai neste uke.

  -Har du navn på de beach clubbene du fant tips om?

  -Hvor mye koster 10 min i taxi, sånn ca? Prøvde du metroen mens du var der?

  (Eventuelt: Tips til hoteller med fine svømmebasseng?).

  Klem 🙂

 • Leave a Reply