Uncategorized

WHAT I MIGHT DO

20. januar 2015

God dag, og beklager å starte dagen med dette ansiktsuttrykket. 

Jeg er nemlig langt i fra sur. Faktisk så er jeg blid som en God Morgen Norge-programleder, for jeg har gitt meg selv fri fra skolen i dag. Med tanke på at jeg pendler med tog i tre timer nesten hver dag, gir jeg meg selv fri når jeg føler at det ikke er så viktig å dra på forelesning. I dag var en sånn dag. Når det er sagt, så er forelesninger noe av det viktigste hvis man vil være A-student, så ikke skulk skolen for mye barn! Flere har etterlyst et innlegg med studietips, og det har jeg veldig lyst å lage. For som jeg sier hver gang jeg snakker med mamma og pappa om skole; jeg er helt rå. Neida, joda. Uansett, det er litt vanskelig å lage et generelt innlegg med studietips, for det er jo så individuelt hva som funker for en. Men jeg lager gjerne et med det som funker for meg, som nybakt student 🙂 

I dag skal jeg ut og kjøpe bursdagsgaver og gjøre noen ærender, så får jeg se om jeg tar en tur på trening også. Har egentlig treningsfri i dag, men har jeg lyst er det ingen som kan stoppe meg. Moaha. 

14 Comments

 • Reply Oda Andersen 20. januar 2015 at 12:47

  Den chanelvesken du hadd på deg i Paris for noen år siden, var den ekte?:)

 • Reply Ida Wulff 20. januar 2015 at 12:57

  Oda Andersen: Ja 🙂

 • Reply Yvonne 20. januar 2015 at 13:24

  Du ser alltid fantastisk ut, Ida!!

  Ha en fortsatt fin dag!

 • Reply Lizbeth Osnes 20. januar 2015 at 13:26

  Åh, som jeg kjenner meg igjen! Jeg studerer riktignok på nettet, men rett som det er gir jeg meg fri når jeg måtte føle for det 🙂 Deilig! 🙂

  Hvor er støvlettene fra forresten? Jeg har sett meg rundt etter noen høye uten hæl i en evighet nå, men jeg finner det ingen steder :/ Går det an å stramme de også? Jeg har så tynne legger i forhold til resten av kroppen, så de fleste støvletter sitter altfor løst til at det er pent 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. januar 2015 at 13:39

  Lizbeth Osnes: Hei! 🙂 Så flink du er som klarer nettstudier, det tror jeg ikke jeg hadde hatt viljestyrke nok til å klare. Støvlettene er fra Primeboots! De har dem på Nelly, men det er svært få størrelser igjen. Går ikke an å stramme dem noe særlig, men du kan jo se målene på nett.

 • Reply Ida Wulff 20. januar 2015 at 13:39

  Yvonne: så hyggelig, tusen takk, fin dag til deg også! 🙂 <3

 • Reply Maria 20. januar 2015 at 13:46

  Kan du ikke legge ut flere innlegg om 5:2-dietten? Har akkurat startet selv, og ternger mer inspirasjon til matlaging på fastedagene:)

 • Reply Kamilla Haaland 20. januar 2015 at 13:50

  flinka!

  Er dette «teddy» kåpen fra ganni? 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. januar 2015 at 14:03

  Kamilla Haaland: usikker på om den heter Teddy, men den er hvert fall fra Ganni 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. januar 2015 at 14:04

  Maria: Hei 🙂 Det er lenge siden jeg gikk på 5:2, men har en kategori som heter det her på bloggen.

 • Reply Kristine 20. januar 2015 at 14:42

  Hei! Har du månedskort som går fra Vestfold til Oslo? I såfall hvor mye koster det med studentrabatt? #avstandsforhold

 • Reply Ida Wulff 20. januar 2015 at 15:27

  Kristine: Hei! 🙂 Ja, har fra Tønsberg til Oslo S. Det koster omtrent 1900 kroner for 30 dager, altså per mnd.

 • Reply Madde 22. januar 2015 at 12:36

  Hei 🙂

  Lurte på om du har noen gode tips til hvor man kan gå ut i Tønsberg? 🙂

 • Reply Ida Wulff 22. januar 2015 at 15:18

  Madde: nei, dessverre 🙁 de fleste utestedene ligger på brygga, men ingen som peker seg ut som et bra sted.

 • Leave a Reply